CRONICA NEAGRA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unui nou-nascut, gasit intr-un tomberon din Alba Iulia Cadavrul unui nou-nascut a fost gasit, miercuri seara, intr-un tomberon dintr-un cartier din municipiul Alba Iulia, se arata intr-un

Cadavrul unui nou-nascut, gasit intr-un tomberon din Alba Iulia
Cadavrul unui nou-nascut a fost gasit, miercuri seara, intr-un tomberon dintr-un cartier din municipiul Alba Iulia, se arata intr-un comunicat al Biroului de Presa al I.P.J. Alba. Nou-nascutul a fost gasit de o tanara intr-un tomberon de colectare a gunoiului menajer din spatele blocului E1, de pe strada Cameliei, din municipiu. In urma expertizei medico-legale, specialistii Institutului de Medicina Legala Alba au stabilit ca fetita avea o greutate de trei kilograme si 47 de centimetri, iar pe corp nu prezenta nici o urma de violenta sau leziuni trumatice. Cordonul ombilical a fost sectionat cu un corp ascutit taietor. Medicii incearca sa stabileasca cauza decesului si verifica ipoteza potrivit careia fetita ar fi fost nascuta moarta. La randul lor, politistii din Alba Iulia fac cercetari pentru identificarea mamei si stabilirea imprejurarilor nasterii.
Pornit sa traverseze fara sa se asigure si lovit de un Oltcit
Brasovean - terciuit de rotile unui autobuz
Un brasovean a murit, miercuri dupa-amiaza, strivit de rotile unui autobuz in statia RAT de pe bulevardul Harmanului. Bogdan Bodin, 36 de ani, pornise sa traverseze strada prin loc nemarcat si fara sa se asigure si a fost lovit in plin de un Oltcit (BV-04-XVC), al carui sofer, Stefanescu Ilie, 68 de ani, l-a observat prea tarziu, din cauza ninsorii abundente, si nu l-a mai putut evita. In urma impactului, barbatul a fost proiectat direct sub un autobuz (HR - 04-UCY) condus de brasoveanul Bogdan Ionel, 47 de ani, care tocmai pleca din statie, trupul sau fiind terciuit, literalmente, de rotile din spate ale vehiculului. Celor doi soferi le-au fost intocmite dosare penale, urmand ca, in functie de concluziile medicilor legisti, politistii sa decida care dintre ei va fi acuzat de ucidere din culpa si care doar de vatamare corporala.
Dupa ce i-a fost amputat un picior,
Un barbat dintr-o comuna nemteana s-a sinucis in spital
El si-a taiat jugulara cu un ciob de sticla
Vasile Cretu, in varsta de 52 de ani, din localitatea Poenari, judetul Neamt, si-a pus capat zilelor, taindu-si gatul cu o bucata de sticla, in timp ce se afla internat la Sectia Chirurgie a Spitalului Municipal Roman. El si-a sectionat jugulara cu un ciob de sticla. Cazul i-a cutremurat atat pe procurorii veniti la fata locului, cat si pe cadrele medicale. Vasile Cretu fusese internat la Spitalul din Roman cu diagnosticul "arterita abliteranta membre inferioare, hemiplegie membru superior stang". In urma investigatiilor, medicii chirurgi au fost nevoiti sa-i amputeze piciorul stang. Dupa operatie, pacientul a fost dus in salon. Seara, el a spart un borcan si sub privirile unui alt bolnav care fusese operat si se afla in patul alaturat, si-a taiat jugulara cu unul dintre cioburi. Barbatul a decedat aproape instantaneu, intrucat taietura a fost facuta in regiunea latero-cervicala si a intersectat pachetul vascular. Din declaratiile celorlalti pacienti reiese ca barbatul si-a pus capat zilelor intrucat nu suporta invaliditatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite