CRONICA NEAGRA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Si-a ucis fratele pentru ca a provocat scandal Politistii din cadrul I.P.J. Calarasi au fost sesizati la data de 12.01.2005, ora 10, de Spitalul de Urgenta Floreasca Bucuresti ca, la data de

Si-a ucis fratele pentru ca a provocat scandal
Politistii din cadrul I.P.J. Calarasi au fost sesizati la data de 12.01.2005, ora 10, de Spitalul de Urgenta Floreasca Bucuresti ca, la data de 10.01.2005, a decedat in spital A. Marian, de 41 de ani, din com. Modelu, jud. Calarasi, cadavrul fiind transportat la Institutul de Medicina Legala Bucuresti in vederea autopsierii. S-a stabilit ca cel in cauza a decedat ca urmare a unui politraumatism cranio-cerebral prin agresiune, fracturi multiple, ruptura de colon, stare toxico-septica. Din primele cercetari efectuate de politisti impreuna cu procurorul criminalist, asa cum arata IGP, rezulta ca victima, bolnav psihic, la data de 5.01.2004, a consumat bauturi alcoolice si, fiind in stare de ebrietate, a provocat scandal la domiciliu. Fratele sau, A. Gheorghe, de 34 ani, fara ocupatie, din aceeasi localitate, i-a aplicat mai multe lovituri cu un levier in zona capului si pe corp, fapt ce a necesitat internarea victimei in Spitalul Judetean Calarasi. In aceeasi zi, a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a decedat la data de 10.01.2005. Cercetarile continua cu procurorul criminalist, urmand ca suspectul sa fie prezentat la Tribunalul Judetean Calarasi cu propunerea de arestare preventiva.
Nora si-a ucis soacra
Politisti din cadrul I.P.J. Arad au fost sesizati, la data de 11.01.2005, ca P. Floare, de 78 ani, pensionara, domiciliata in loc. Pecica, jud. Arad, a fost gasita de cetateni decedata in locuinta. Cu ocazia efectuarii necropsiei s-a constatat ca moartea acesteia a fost violenta, datorandu-se traumatismului vertebro-medular cu fractura de coloana cervicala C7, asociat cu un traumatism toracic cu fractura de stern si coasta nr. 2, cu evolutie grava pe fondul biologic tarat. Din cercetarile politistilor sub coordonarea unui procuror criminalist s-a stabilit ca P. Floare, la data de 11.01.2005, pe fondul unei stari conflictuale, s-a incaierat cu nora sa, P. Ana, de 51 ani, domiciliata in loc. Pecica, jud. Arad. In urma incaierarii, victimei P. Floare i-au fost aplicate mai multe lovituri, provocandu-i leziuni traumatice, care au dus la decesul acesteia. Se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte fata de P. Ana, in stare de libertate, avand in vedere ca aceasta prezinta tulburari de comportament ca urmare a unei interventii chirurgicale pe creier in anul 2002.
Moarte suspecta a unui copil gasit mort in pod, cu mainile in jurul gatului
Un copil de 12 ani, din localitatea ieseana Baltati, a fost gasit mort in podul unei dependinte a casei, cu mainile in jurul gatului, dupa ce disparuse de acasa, politistii neputand inca sa spuna daca a fost vorba despre o moarte naturala sau despre una violenta. Parintii baiatului au inceput sa il caute, marti seara, cand au vazut ca nu se mai intoarce de la scoala. Au batut pe la usile vecinilor si ale colegilor de scoala ai baiatului, insa abia miercuri dimineata, cand tatal lui a urcat in podul magaziei, si-a gasit fiul ghemuit intr-un colt. Barbatul a dus copilul in brate pana in casa si l-a asezat pe pat, convins ca s-a ascuns acolo din joaca si ca a inghetat de frig. In scurt timp, parintii si-au dat seama ca baiatul lor era mort si au anuntat medicul din localitate si Politia. "L-au gasit mort in pod. Era in genunchi si cu mainile stranse in jurul gatului. Nu stiu ce s-a intamplat, parca se strangea singur de gat", a declarat Geta Popescu, vecina familiei copilului. Potrivit inspectorului Madalin Taranu, purtator de cuvant al IPJ Iasi, se fac cercetari pentru stabilirea cauzelor mortii si a imprejurarilor in care s-a produs.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite