CRONICA NEAGRA A REVELIONULUI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un detinut de la Poarta Alba si-a batut un cui in cap In prima zi a noului an, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba si-a batut un cui in cap. Marin Nicolau a fost internat in

Un detinut de la Poarta Alba si-a batut un cui in cap
In prima zi a noului an, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba si-a batut un cui in cap. Marin Nicolau a fost internat in spitalul-penitenciar, unde cuiul i-a fost extras din frunte. Rana s-a agravat, insa, iar pacientul a fost transportat la Spitalul de Urgenta Constanta. Detinutul a refuzat internarea, preferand sa se intoarca la Poarta Alba. Nicolau declarase ca si-a infipt cuiul in cap ca protest fata de tratamentul la care este supus in penitenciar.
Spanzurat de Anul Nou
In prima dimineata a Anului Nou, Marin Vanta, de 33 de ani, a fost gasit spanzurat la domiciliul sau, din comuna doljeana Goicea. Echipa de criminalisti sosita la fata locului a stabilit ca este vorba in mod indubitabil de suicid. In seara de 31 decembrie, sotia acestuia, impreuna cu cei doi minori ai lor, plecase la sora lui Marin, unde il asteptau si pe el sa vina. Marin insa n-a mai ajuns... Cu un an in urma, acesta mai incercase sa se omoare.
Timisorean decedat dupa ce s-a lovit de masina Pompierilor
Un timisorean a murit in seara zilei de 30 decembrie in urma unui grav accident produs din vina sa. B. Sasa, de 21 de ani, conducea Dacia 1310, cu nr. de inmatriculare TM-04-VZN, dinspre Ortisoara spre Timisoara. La intrarea in oras, in apropierea Universitatii de Stiinte Agricole, soferul a intrat pe contrasens lovindu-se de o autospeciala a Grupului de Pompieri "Banat", condusa regulamentar de un militar in termen. In urma impactului violent cu masina pompierilor, plina cu apa si care se indrepta spre o misiune, plafonul Daciei a ajuns la nivelul scaunelor, soferul fiind strivit fara nici o sansa de a mai scapa cu viata.
Minori cercetati pentru furtul unor bunuri in valoare de o jumatate de miliard de lei
Sfarsitul anului 2003 a fost unul plin pentru politistii din Sannicolau Mare, judetul Timis, care au avut de rezolvat unul dintre cele mai mari furturi de anul trecut. In 29 decembrie, C. Constantin, de 61 de ani, din localitate, a depus o plangere prin care reclama ca a fost jefuit. Hotii au patruns in interior folosindu-se de o cheie originala. Conform plangerii, din locuinta au sustras 9.000 de euro, 50 de milioane de lei, bijuterii din aur, un pistol cu gaze si 6 cartuse. In urma investigatiilor, politistii au stabilit ca spargerea s-a produs in 27 decembrie si ca hotii au escaladat in prima faza gardul. Investigatiile au dus spre doi minori, B. Ioan, de 17 ani, care are antecedente penale, si M. Tiberiu, de 15 ani. Pana sa fie prinsi de politisti, cei doi isi cumparasera 2 telefoane mobile si ascunsesera restul prazii. Au tras si doua cartuse cu pistolul. Din groapa sapata de tineri, politistii au recuperat 8.300 de euro, 45.300.000 lei, toate bijuteriile, pistolul si 4 cartuse. Ulterior, Judecatoria Sannicolau Mare a emis un mandat de arestare preventiva pe 19 zile pe numele lui B. Ioan, sub acuzatia de furt calificat. Zece interventii ale pompierilor militaari, in prima zi a noului an
Pompierii militari bucuresteni au avut, in noaptea de Revelion si in prima zi a anului, zece interventii, acestia fiind sesizati si pentru salvarea unei batrane cazute in apartamentul sau, dintr-un bloc din sectorul 3, informeaza pompierii militari. Belciu Maria (90 de ani) locuieste singura intr-un apartament din Bulevardul Hristo Botev. Femeia a fost gasita cazuta de catre vecini, care au sesizat pompierii militari in prima zi a anului, la ora 22,15. Sositi la fata locului, acestia au intervenit pentru salvarea femeii, care a fost transportata la Spitalul Floreasca, pentru control, de catre o echipa a Serviciului de Ambulanta al Municipiului Bucuresti. In primele zile ale anului, pompierii militari au intervenit in zece cazuri de incendii provocate de artificii, de scurtcircuite, pentru descarcerari, dar si in cazul unor cazaturi.
Cu o zi inainte de Revelion,
Un galatean a inghitit o lama de ras
Medicii Spitalului de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" din Galati s-au confruntat, la sfarsitul anului trecut, cu un caz iesit din comun. Internat pentru ca varsa sange, galateanul Gheorghe Munteanu, de 69 de ani, a fost operat de urgenta, dupa ce, in urma radiografiei, s-a stabilit ca inghitise o lama de ras. In urma unei interventii chirurgicale de trei ore, o echipa de medici coordonata de chirurgul Dorel Firescu a reusit sa extraga corpul strain din intestinul pacientului. Lama de ras, inghitita din nu se stie ce motiv de galatean, trecuse prin esofag, ajunsese in stomac, de unde a fost impinsa in intestin, traseu care a produs leziuni taiate la cele trei niveluri. Asupra modului in care lama de ras a ajuns sa fie inghitita de Gheorghe Munteanu, care refuza sa dea detalii, planeaza inca misterul. Medicii galateni nu exclud posibilitatea ca aceasta sa fi fost inghitita accidental sau chiar tentativa de suicid. Acest caz deosebit urmeaza altuia la fel de ciudat, cand un alt galatean a fost operat, in urma cu cateva saptamani, pentru a-i fi extrasa din stomac proteza dentara, pe care o inghitise accidental.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite