CONSTANŢA: Pregătirile pentru deschiderea unui nou sezon estival sunt în toi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La data de 19 aprilie, vor fi încheiate pregătirile ce vizează atât amenajarea plajelor, cât şi cele pentru fluidizarea circulaţiei.

La Prefectura judeţului Constanţa a avut locul întrunirea Colegiului Prefectural. Problemele abordate în cadrul Colegiului au fost în special cele legate de stadiul pregătirilor pentru deschiderea sezonului estival.

Şefii serviciilor deconcentrate implicate au adus asigurari că, la data de 19 aprilie, vor fi încheiate pregătirile ce vizează atât amenajarea plajelor, cât şi cele pentru fluidizarea circulaţiei.

Una dintre discuțiile ridicate de prefectul Tit-Liviu Brăiloiu a fost urgenţa medicală minoră cerând Serviciului de Ambulanţă Judeţean o strânsă colaborare cu serviciile similare din ţară pentru a analiza posibilitatea detaşării pe perioada sezonului a unor cadre medicale medii.

Această măsură este destinată pe de o parte reducerii timpului de intervenţii, iar pe de altă parte preîntâmpinării eventualelor supraaglomerări a serviciului de urgenţă constănţean.

Prefectul judeţului Constanţa. Tit-Liviu Brăiloiu a declarat: „Sigur, nu trebuie să avem în vedere doar evitarea aglomerării serviciilor medicale. Pentru un sezon estival reuşit, e cazul să ne gândim atât la turişti, cât şi la constănţeni. Aglomerările fie din trafic, fie cele din centrele comericale, pot fi evitate printr-o competentă organizare.”

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite