CONCURS: Adevărul îţi oferă abonamente la BCR Ladies Open Romania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intra pe site-ul nostru in perioada 19-20 iulie si ai sansa sa castigi unul din cele 6 abonamente de 2 persoane la cel mai important turneu feminin desfasurat la noi in tara: BCR Ladies Open Romania.

Completeaza  cuvantul lipsa prin SMS  la nr 1399*

Abonamentele sunt valabile  pentru toate zilele de turneu, in perioada 21-23 Iulie 2011 la Academia de Tenis Herestrau.

Tragerea la sorti are loc zilnic si in fiecare zi se extrag 2 castigatori.  Castigatorii sunt anuntati telefonic in fiecare zi. Extragerea zilnica are loc la ora 16.00.

Participa marţi, 19 iulie, la concurs: Completeaza cuvantul lipsa prin SMS:

La BCR Open Romania 2011 vor juca nume importante in mondialul feminin de ............., printre care croata Petra Martic (89 WTA), Laura Pous-Tio, din Spania, locul 91 WTA, dar si conationala ei, Carla Suarez Navarro (114 WTA), sfertfinalista la Roland Garros, in 2008 si Australian Open, in 2009.

Câştigătorii zilei de marţi sunt:

Bogdan Cojocaru-Ploiesti      
Elena Constantin-Bucuresti     
Stanciu Valentin-Bucuresti     

Participă şi astăzi, 20 iulie, la concursul nostru completând  cuvântul lipsă prin SMS:

Sunt 10 reprezentante ale Romaniei in tabloul principal al competitiei de ............... BCR Ladies Open Romania.Gratie clasamentului, sase romance vor intra automat in turul intai: Simona Halep (54 WTA), Irina Begu (77 WTA), Sorana Cirstea (83 WTA), Madalina Gojnea (149 WTA), Alexandra Cadantu (158 WTA) si Liana-Gabriela Ungur (196 WTA). Alte patru jucatoare din Romania vor beneficia de cate un wild-card. Celor 10 li s-ar putea adauga si altele, in masura in care vor trece de faza calificarilor.


30 eurocenti/sms  din retelele Orange, Vodafone, Cosmote

DESCARCA AICI REGULAMENTUL CONCURSULUI

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite