Cine este Consiliul National al Audiovizualului (CNA)? Iata cu ce salarii sunt platiti membrii CNA-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răsvan Popescu, preşedintele CNA
Răsvan Popescu, preşedintele CNA

In aceste zile de avanpremiera a campaniei electorale, o institutie publica a devenit un subiect de prima pagina in toate publicatiile. Incercand sa faca ordine in tumultul presei din Romania, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a devenit tinta criticilor din multe directii.

Sanctiuni

Chiar ieri, CNA-ul a aplicat cea mai severa sanctiune pe care o poate lua, conform Legii Audiovizualului. CNA a redus licenta postului condus de Dan Diaconescu la jumatate. Astfel, OTV va mai putea emite timp de sase luni.

Mai exact, pana la finalul lunii septembrie. Aceasta decizie vine dupa alte sanctiuni, aplicate si altor canale media, dar de o amploare mai redusa.

Dar nu actiunile CNA-ului sunt vizate de acest articol, ci, mai degraba, componenta sa. Mai mult decat atat! Va prezentam salariile cu care sunt platiti membrii Consiliului National al Audiovizualului.

In total, CNA are noua membri (avea zece, dar Dan Grigore a demisionat la inceputul acestei luni.) Acestia sunt: Rasvan Popescu, Ioan Onisei, Constantin Dutu, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Mihai Malaimare, Christian Mititelu, Gelu Trandafir si Cristina Trepcea.

Vedeți aici cât câștigă un membru CNA: Iata cu ce salarii sunt platiti membrii CNA-ului

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite