S-a aruncat de la etajul 9 al căminului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicu Seieşan, student la Cluj-Napoca la Facultatea de Matematică-Informatică, şi-a pus capăt zilelor duminică dimineaţă. El a urcat până la etajul 9 al căminului XVI din complexul studenţesc Hasdeu şi s-a aruncat în gol.

Nu se cunoaşte cauza pentru care tânărul a recurs la acest gest, colegii lui afirmând că era o persoană calmă, care foarte rar ieşea în oraş şi îşi vedea de şcoală. Din acelaşi cămin s-a aruncat, în luna iunie a anului trecut, un alt student.

Nicu Seieşan era de origine din Sighişoara şi locuia chiar în căminul din care s-a aruncat, dar la etajul I.

Potrivit prefectului studenţilor din Universitatea „Babeş-Bolyai", Andrei Ciubuc, care a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din cămin, studentul a aşteptat ca portarul să-şi termine rondul, iar după ce şi colegii săi au adormit, în jurul orei 5.30 a urcat la etaj, de unde s-a aruncat pe geamul oficiului.

Consuma băuturi energizante

Prefectul studenţilor a reuşit să stea de vorbă şi cu colegii săi de cameră. „Au spus că nu avea nicio problemă, chiar le-a spus «Noapte bună» când aceştia s-au culcat, pe la ora 1.00. Am înţeles că a mai stat la calculator până la 5.30, după care a ieşit", a spus Ciubuc.

Un fost coleg de cameră al lui Nicu Seieşan spune că tânărul era liniştit, nu ieşea în oraş şi stătea mult în faţa calculatorului. „Bea multe băuturi energizante şi mânca chipsuri, de obicei până dimineaţa, în faţa calculatorului. Nu ieşea aproape deloc în oraş", a spus Sergiu Mazăre, fost coleg de cameră al victimei. Acesta spune că au locuit împreună circa un an şi Nicu nu a dat niciodată semne de depresie sau alte dezechilibre emoţionale.

Citiţi şi:

Un student s-a aruncat de la etajul 8 al unui cămin din Hasdeu. Mesaj pentru părinţi: „vă rog să mă iertaţi!” (UPDATE) 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite