Interlop acuzat de tentativă de omor în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interlopul clujean Marius Florin David (45 de ani), zis şi Gore, a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor. El a înjunghiat un brancardier chiar în sediul Unităţii de Primire a Urgenţelor 1 din Cluj-Napoca. 

Gore  s-a prezentat, luni seară, la Urgenţe pentru tratarea unor probleme digestive. „Simptomele pe care pacientul le prezenta la sosirea la Urgenţe nu erau cele ale unei persoane care ar fi consumat droguri, dar nu este exclus ca acesta să fi consumat substanţe etnobotanice", a declarat Monica Costin, directorul de îngrijiri medicale din cadrul Spitalului Judeţean Cluj.

În jurul orei 5.30, Gore a devenit irascibil, şi-a smuls branula din braţ, a scos două cuţite de vânătoare şi l-a înjunghiat pe unul dintre brancardieri pe holul UPU1, ceilalţi doi reuşind să se ferească. Brancardierul Augustin Câmpeanu (33 de ani) a fost rănit în zona braţului stâng şi a semitoracelui stâng. Bărbatul a fost operat ieri-dimineaţă şi acum se află în afara oricărui pericol.

Imediat după faptă, Gore a părăsit spitalul, fiind găsit câteva ore mai târziu la câteva sute de metri în zona clinicii de TBC din Cluj-Napoca, având asupra sa ambele cuţite. Două echipaje de mascaţi l-au reţinut. El a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Azi va fi prezentat Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă de omor. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite