România s-a cerut pe harta închisorilor secrete ale CIA - Revista presei interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România s-a cerut pe harta închisorilor secrete ale CIA - Revista presei interne
România s-a cerut pe harta închisorilor secrete ale CIA - Revista presei interne

Presa internă de astăzi scrie despre închisorile CIA din România, criza din Europa sau agentul de vânzări din Europa. Printre alte subiecte, Anastacia vine la Bucureşti cu autobuze supraetajate, iar promoţia 2009 riscă să nu-şi primească diplomele.


România s-a cerut pe harta închisorilor secrete ale CIA.

Într-un interviu acordat  cotidianului Evenimentul Zilei, jurnalistul de investigaţii Mark Mazzetti, de la prestigiosul cotidian american „The New York Times”, nu s-a arătat câtuşi de puţin surprins că un fost oficial CIA a nominalizat România printre ţările-gazdă a centrelor secrete de detenţie. Câştigător al Premiului Pulitzer, Mazzetti este chiar semnatarul articolului publicat ieri de ziarul american în care Kyle D. Foggo, fostul şef al rezidenţei logistice a CIA din Germania, susţine că, în urmă cu şase ani, s-a ocupat de amenajarea unei asemenea închisori chiar în Bucureşti.

Criza în Europa: Vestul zâmbeşte, Estul boceşte. Odată cu ieşirea din recesiune a motoarelor economice, Germania şi Franţa, zona euro se depărtează de vârful crizei economice. În plus, efectele politicilor austere vor cauza probabil noi tulburări sociale în întreaga Europă. După un an de agonie, din vestul Europei se aud primele salve pozitive în ce priveşte economia, la puţin timp după ce Statele Unite şi-au proclamat intrarea pe plus. Surprinzător pentru majoritatea analiştilor, statisticile privind Franţa şi Germania arată ieşirea celor mai mari două economii europene din recesiune. Ultima creştere pozitivă anterioară a economiilor Franţei şi Germaniei s-a înregistrat în primul trimestru din 2008, scrie Cotidianul.

Codexul, agent de vânzări pentru medicamente. Paul Anthony Taylor este directorul pentru relaţii externe al Fundaţiei Dr Rath din Germania. Aceasta încearcă prin acţiunile ei să conştientizeze populaţia cu privire la pericolul adoptării Codex Alimentarius (CA). Afaceri contra boli. Aceasta este descrierea pe care Taylor o face recomandărilor date de Comisia Codex Alimentarius. Motivul lui este unul simplu: Organizaţia Mondială a Comerţului (WTO) se foloseşte de ghidurile şi standardele Codex pentru a rezolva disputele internaţionale, potrivit Jurnalul Naţional.

Anastacia vine la Bucureşti cu autobuze supraetajate. La 1,60 m înălţime, şi-a câştigat porecla “Mica doamnă cu voce mare”. Şi-a vândut albumele în peste 25 de milioane de exemplare şi a concertat în cadrul unor gale faimoase: Pavarotti & Friends, Nelson Mandela Anniversary, Concertul pentru Prinţesa Diana. Muzica ei a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului Ally McBeal, la cererea protagonistei, Calista Flockhart, potrivit Gândul.

Promoţia 2009 riscă să nu-şi primească diplomele.
Dacă Universitatea „Spiru Haret” (USH) nu intră în legalitate, aşa cum prevede ordonanţa aprobată, miercuri seara, de guvern, cei 56.000 de absolvenţi care au susţinut examenul de licenţă în acest an riscă să nu-şi primească diplomele niciodată, anunţă Evenimentul Zilei. „Reabilitarea” USH este cu atât mai grea cu cât, doar pentru a transfera miile de studenţi care urmează specializări neacreditate/neautorizate la unele care sunt în legalitate presupune angajarea a 2.500 de cadre didactice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite