Şeful CFR Marfă pleacă la o firmă concurentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şeful CFR Marfă pleacă la o firmă concurentă
Şeful CFR Marfă pleacă la o firmă concurentă

Directorul general al CFR Marfă demisionează pentru o funcţie de conducere în cadrul unei companii private concurente, respectiv Rail Cargo Austria (RCA). Compania austriacă îl aduce, astfel, în echipa ei de conducere chiar pe directorul general al principalului său concurent de pe piaţa feroviară de cargo, CFR Marfă.

Compania austriacă îşi continuă politica de extindere în ţara noastră, la doar o lună după ce a lansat, pe 24 iunie 2009, un serviciu de transport de mărfuri pe ruta Arad-Braşov-Constanţa, devenind astfel primul operator străin prezent în România.

Călin Graţian va fi numit în funcţia de Director de Dezvoltare al grupului austriac, urmând să fie responsabil de activităţile de dezvoltare ale companiei austriece în Europa. Graţian devine astfel primul român care asigură o funcţie în consiliul director al unei companii feroviare puternice din străinătate.

Se aşteaptă ca Graţian să-şi anunţe demisia din funcţia de director general al CFR Marfă în cursul unei şedinţe pe care conducerea operatorului naţional de mărfuri o desfăşoara astăzi, 31 iulie 2009, la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii cu reprezentanţi ministeriali, anunţă Monica Andrei, din cadrul Biroului de Presă al CFR Marfă.

Până la ora difuzării acestei ştiri, conducerea companiei nu a confirmat oficial demisia lui Călin Graţian, care asigură funcţia de director general din 23 martie 2009 şi pe cea de director general interimar din 12 ianuarie 2009.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite