CFR e pe punctul de a-l transfera Nei - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR e pe punctul de a-l transfera Nei - Revista presei sportive
CFR e pe punctul de a-l transfera Nei - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre posibilitatea ca Nei să fie transferat la CFR, cel mai bine plătit jucător de la Barcelona sau părere lui Gigi Becali despre paşapoartele biometrice. Printre alte subiecte, Dumitru Dragomir este mulţumit de ce s-a jucat în prima etapă, iar echipa Napoli va fi prezentată pe un vas de croazieră.


CFR e pe punctul de a-l transfera Nei

(29 de ani), de la Al-Shabab. CFR Cluj încearcă să dea lovitura la vârf. Clujenii negociază intens cu atacantul lui Al-Shabab (Arabia Saudită), Claudinei Alexandre Aparecido (Nei), brazilianul care s-a clasat pe locul al patrulea în ierarhia golgeterilor din Portugalia, în sezonul 2006-2007, cu 10 reuşite, în tricoul lui Naval. La egalitate cu Micolli, dar peste Lisandro Lopez, atacantul transferat recent de Porto la Lyon, pentru 24 milioane de euro, scrie Gazeta Sporturilor.

Messi va deveni cel mai bine plătit jucător al Barcelonei. Oficialii grupării spaniole Barcelona vor să îi propună argentinianului Lionel Messi dublarea clauzei de reziliere precum şi o marire de salariu până la 9.5 milioane de euro, informează cotidianul catalan El Mundo Deportivo, citat de ProSport. "300 de milioane de euro clauza de reziliere şi 9,5 milioane salariu, plus prime. Acestea sunt cifrele pe care le va studia tatăl lui Lionel, Jorge Messi, când va renegocia contractul jucătorului argentinian. Clauza se va dubla.  Actuala este de 150 de milioane de euro şi va fi cea mai mare din echipă, cu 50 milioane mai mult decât cea a lui Zlatan Ibrahimovic. De asemenea, salariul va fi cel mai mare din echipa catalană", scrie El Mundo Deportivo.

Steliştii, fără paşapoarte! Gigi Becali îi roagă pe stelişti să-l ajute în lupta cu Diavolul, care după el s-a ascuns în paşapoartele biometrice. Becali a semnat petiţia unui călugar de aproape 100 de ani care e împotriva cipurilor. Pe Becali l-a convins imediat părintele Iustin, pe care l-a vizitat în Moldova înainte de Ceahlăul - Steaua, potrivit Sport.ro.

Dumitru Dragomir: "Sunt mulţumit de ce s-a jucat în prima etapă"
. Preşedintele LPF, Dumitreu Dragomir a declarat pentru Sport Total FM, că este mulţumit de fotbalul practicat în acest început de campionat şi a explicat de ce echipele nou promovate au pierdut meciurile din prima etapă, toate pe teren propriu. Sunt mulţumit de ce s-a jucat până acum. Un debut furtunos. Cam ce spun eu se cam potriveşte şi rămân la părerea că tot o echipă din provincie va câştiga campionatul. Vasluiul nu ştiu dacă va avea puterea ca să ajungă până acolo", a declarat Dumitreu Dragomir.

Echipa Napoli va fi prezentată pe un vas de croazieră. Preşedintele grupării italiene Napoli, Aurelio De Laurentiis, a anunţat că prezentarea oficială a echipei sale dinaintea startului campionatului va avea loc pe un vas luxos de croazieră, informează ProSport. De Laurentiis este un apreciat producător de film şi ideea de a  de a-i prezenta fanilor pe jucătorii antrenaţi de Roberto Donadoni i-a aparţinut.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite