CFR Cluj are 18 meciuri consecutive acasă fără înfrângere - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj are 18 meciuri consecutive acasă fără înfrângere - Revista presei sportive
CFR Cluj are 18 meciuri consecutive acasă fără înfrângere - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre numărul meciurilor consecutive fără înfrângere ale echipei CFR Cluj, înlocuitorul lui Bruno sau intenţiile lui Sabău în privinţa meciului de la Bruxelles. Printre alte subiecte, lui Caceres i-au scos ochiul drept, iar Răzvan Lucescu va implementa o serie de reguli.


CFR Cluj are 18 meciuri consecutive acasă fără înfrângere.

CFR nu a mai pierdut niciun meci oficial acasă de pe 26 noiembrie 2008, 1-3 cu AS Roma, ajungând deja la 18 meciuri fără înfrângere. Dintre acestea, clujenii au două victorii în Europa League şi una în Cupa României. În Liga I, jucătorii lui Paszkany au bifat nouă victorii şi şase remize. "Avem avantajul că jucăm acasă, unde suntem mai puternici. Sper ca joi să avem o zi bună şi să ne iasă jocul pentru a câştiga cu Sparta Praga", a declarat Dubarbier, citat de ProSport.

Cine în locul lui Bruno? Campionii au probleme de efectiv în defensivă. Maftei ar putea reveni în centrul apărării. Vasile Maftei - George Galamaz este cuplul de fundaşi centrali încropit de Dan Petrescu la antrenamentul oficial care a avut loc ieri dimineaţă, pe terenul 5 din Ghencea. Asta din cauză că Bruno Fernandes, titularul de drept, nu e refăcut după accidentare suferită în meciul cu Universitatea Craiova, el pregătindu-se separat, potrivit Gazeta Sporturilor.

Sabău vrea măcar egal la Bruxelles. "Timişoara îşi poate lua adio de la Europa League, dacă pierde la Bruxelles", spune Ioan Ovidiu Sabău. Antrenorul bănăţenilor speră ca echipa sa să scoată cel puţin un egal, ca să mai spere la calificare, potrivit GSP TV.

Lui Caceres i-au scos ochiul drept. Toată Argentina este alături de Fernando Caceres şi se roagă pentru ca fotbalistul să-şi revină după tragedia care l-a lovit. Tragedia argentinianul Fernando Caceres, împuşcat de 4 delincvenţi duminică dimineaţa a impresionat toată lumea sportului. Starea jucătorului este foarte gravă, însă stabilă pentru moment, a anunţat Alejandro Collia, ministrul sănătăţii din Buenos Aires, notează Sport.ro.

Regulamentul de aur al lui Răzvan Lucescu.
Selecţionerul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, va implementa o serie de reguli pe care jucătorii chemaţi la prima reprezentativă le vor primi la fiecare convocare.Tehnicianul a declarat pentru Sport Total FM că jucătorii care vor mai comite acte de indisciplină riscă de la amenzi de 5.000 de euro până la excluderea din lot. "Aşa cum sunt exemplele negative, asa sunt şi pozitive. Jucătorii care nu ştiu cum să procedeze şi gresesc se elimină, nu vor mai apărea şi vor ajunge la un moment dat să regrete. Nu sunt un pesimist, ci un tip optimist", a declarat Razvan Lucescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite