CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angelina Jolie, in pericol de a-si pierde baietelul Angelina Jolie n-a avut parte de sarbatori prea vesele: chiar inaintea Craciunului, a aflat despre suspiciunile FBI in legatura cu adoptia

Angelina Jolie, in pericol de a-si pierde baietelul
Angelina Jolie n-a avut parte de sarbatori prea vesele: chiar inaintea Craciunului, a aflat despre suspiciunile FBI in legatura cu adoptia baietelului ei Maddox (2 ani), de origine cambodgiana. Se pare ca micutul, despre care Angelina stia ca este orfan, ar fi fost, de fapt, cumparat de la familia sa din Cambodgia, de o agentie americana cu renume dubios, "Seattle International Adoptions", care a si fost inchisa intre timp de autoritati. Frumoasa actrita, care este innebunita dupa micutul Maddox, este hotarata sa lupte din toate puterile pentru a-l pastra. In mod normal, cand se descopera ca o adoptie s-a petrecut in conditii necurate, ea este anulata, iar copilul returnat parintilor.
Expeditie israeliano-palestiniana in Antarctica
Patru israelieni si patru palestinieni au parasit, joi seara, la bordul a doua corabii, portul Puerto Williams, orasul cel mai sudic din Chile, pentru o expeditie in Antarctica, actiune-simbol in sprijinul pacii in orientul Mijlociu. Expeditia, denumita simbolic "Spargand gheata", urmareste sa demonstreze ca palestinienii si israelienii sunt in stare sa coopereze. Exploratorii isi propun sa efectueze o cursa de 1.000 kilometri pana la continentul acoperit de gheata, unde vor escalada un pisc de 2.000 de metri, pe care vor inalta cele doua drapele, care ar trebui sa simbolizeze intelegerea dintre popoarele lor.
Di Caprio si Giselle BUndchen - nunta secreta de Revelion?
Celebrul (de acum) Leonardo Di Caprio s-ar fi casatorit in secret, chiar de Revelion, cu logodnica sa, top-modelul brazilian Giselle BUndchen, informeaza tabloidul britanic "The Sun". Ceremonia a avut loc in orasul natal al miresei, Sao Paulo, si a fost organizat de familia lui Giselle in cel mai strict secret. Culmea, cei doi indragostiti par sa-si fi petrecut luna de miere inainte, si nu dupa casatorie: de Craciun, ei au fost in Peru, intr-o vacanta romantica.
Supravietuitori salvati la Bam dupa sase zile
Cateva persoane au fost salvate, joi, la Bam dupa sase zile de la devastatorul cutremur care a zguduit orasul iranian, provocand zeci de mii de victime. Unul dintre ei, un barbat de 27 de ani, vanzator intr-un magazin, a fost protejat de un dulap care a cazut peste el, salvandu-l de gramada de moloz care l-ar fi strivit, cu siguranta. Ceilalti supravietuitori, un barbat in varsta de 40 de ani, o femeie gravida, o fetita de noua ani si o batrana surdo-muta in varsta de 80 de ani, se afla, de asemenea, in afara oricarui pericol.
Bush le cere americanilor sa manance carne de vaca
Incercand sa risipeasca teama concetatenilor sai de o posibila contaminare a vacilor americane cu virusul "vacii nebune", presedintele SUA, George W. Bush, a anuntat ca el mananca fara probleme carne de vaca. "Eu mananc carne de vaca astazi si voi continua sa mananc vaca", a declarat el in fata presei dupa o partida de vanatoare alaturi de tatal sau. Bush i-a cerut secretarului pentru agricultura, Ann Venneman, sa "ia masurile necesare pentru a se asigura ca aprovizionarea alimentara este sigura". Bush le-a cerut americanilor sa nu-si piarda increderea si sa continue sa manance fripturi si hamburgeri din carne de vaca.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite