CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britney Spears s-a maritat Starul pop Britney Spears s-a casatorit, sambata, in Las Vegas cu un prieten din copilarie, informeaza BBC online. Cantareata de 22 de ani s-a casatorit cu prietenul sau

Britney Spears s-a maritat
Starul pop Britney Spears s-a casatorit, sambata, in Las Vegas cu un prieten din copilarie, informeaza BBC online. Cantareata de 22 de ani s-a casatorit cu prietenul sau din copilarie, Jason Allen Alexander, care are aceeasi varsta. Casatoria a fost insa o gluma care a mers prea departe si in prezent ea este deja pe cale de a fi anulata, sustine BBC. Mariajul, la care Britney a purtat blugi si o sapca de baseball, a avut loc in Little White Wedding Chapel din Las Vegas, locul unde o serie de celebritati, de la Joan Collins si Judy Garland la Bruce Willis si Demi Moore, au spus "da" in fata maestrului de ceremonii. Surse apropiate starului american, citate de BBC, au spus ca cei doi indragostiti au actionat in urma unui impuls de moment, in timp ce se aflau la o petrecere in Las Vegas, si ca totul nu a fost decat o gluma care a mers prea departe. Aceleasi surse au adaugat ca se fac deja demersuri pentru anularea casatoriei. Reprezentantii cantaretei nu au confirmat inca daca intr-adevar a avut loc aceasta casatorie, dar site-ul publicatiei Las Vegas Review-Journal a anuntat ca detine o copie a cererii pentru eliberarea unui certificat de casatorie pe numele Spears si Allen, ambii din Kentwood, Louisiana, datata 3 ianuarie.
Robert De Niro - cea mai mare vedeta de cinema din toate timpurile
Actorul american Robert De Niro a fost votat drept cea mai mare vedeta de cinema din toate timpurile, intr-un sondaj realizat de Choices Video, un mare centru de inchiriere de casete video din Marea Britanie, relateaza, duminica, tabloidul "The Sun". De Niro, in varsta de 60 de ani, i-a surclasat pe Steve McQueen, Al Pacino si Jack Nicholson in topul realizat in randurile a 13.000 de cinefili. Actrita Marilyn Monroe este vedeta feminina cea mai bine clasata in top, ea figurand pe locul 6, in timp ce Sir Michael Caine este britanicul situat pe cea mai inalta pozitie: locul 10. Alte prezente in topul celor 50 de vedete de cinema sunt: Clark Gable (pe locul 11), Katherine Hepburn (12), Sean Connery (13), Tom Hanks (18), Robert Redford (26), Johnny Depp (27), Tom Cruise (36). Ultimul loc este ocupat de Arnold Schwarzenegger, in timp ce Charlie Chaplin este doar pe pozitia 45.
La opt zile dupa cutremurul din Iran,
O femeie de 97 de ani, scoasa de sub daramaturi
Dupa opt zile de la seismul devastator din Iran, o femeie in varsta de aproape 100 de ani a fost scoasa in viata, sambata, de sub daramaturile unei cladiri din orasul Bam. Shahr-Banou Mezandarani, de 97 de ani, avea doar cateva rani superficiale. Pe 26 decembrie 2003, orasul Bam a fost zguduit de un cutremur de 6,7 grade pe scara Richter.
In urma unei alarme false,
Cladire a Congresului american - evacuata
O cladire a Congresului Statelor Unite a fost evacuata, vineri dupa-amiaza, dupa descoperirea unei substante suspecte in subsolul imobilului, a declarat un responsabil al serviciilor de securitate. Ulterior, s-a dovedit ca a fost vorba de o alarma falsa. Jessica Gissubel, purtator de cuvant al politiei, a declarat ca mai multe zeci de persoane au fost evacuate din cladire, fara a avea loc vreun incident. "S-a descoperit o substanta care putea fi periculoasa (...) Cladirea a fost evacuata ca masura de precautie", a adaugat ea, fara a oferi detalii referitoare la substanta descoperita. La momentul respectiv, nici un senator sau reprezentant nu se afla in Congres, fiind in vacanta parlamentara. Cladirea a fost redeschisa, sambata seara, dupa ce s-a constatat ca a fost vorba de o alarma falsa. Congresul american a fost, in toamna lui 2001, tinta mai multor atacuri cu scrisori ce contineau antrax. Dupa aceste atacuri, imobilele Congresului din Washington si principalul centru de triere a corespondentei din capitala americana au fost inchise, timp de mai multe saptamani, pentru a fi dezinfectate integral.
Accident feroviar in Polonia
Douazeci si cinci de persoane au fost ranite, dintre care una grav, in coliziunea a doua trenuri, care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, in apropiere de Szamotuly (vestul Poloniei), a anuntat politia locala. Un tren de noapte, care facea legatura intre orasele Szczecin si Terespol, s-a ciocnit cu un tren de marfa care se afla pe aceeasi linie, din motive necunoscute pana in prezent. Locomotiva si primele patru vagoane ale trenului de calatori au deraiat. Un mecanic a fost ranit grav in timpul accidentului si a primit ingrijiri in cadrul sectiei de terapie intensiva. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant al politiei din Szamotuly a precizat ca toate victimele se afla in afara oricarui pericol.
Politisti irakieni - raniti de trupele americane
Cinci politisti irakieni au fost raniti, sambata seara, de tirurile soldatilor americani, in apropiere de Baaquba, la nord de Bagdad, dupa un atac cu rachete asupra unei patrule americane, a anuntat, duminica, politia irakiana. Incidentul s-a produs in momentul in care o patrula americana formata din patru vehicule a fost atacata la circa 400 de metri de un post de politie. Trupele americane au ripostat si au atins, din greseala, politisti irakieni. Tot sambata, patru irakieni, dintre care o femeie si un copil, au fost ucisi, iar un al cincilea a fost ranit de tirurile soldatilor americani asupra unei masini ce se indrepta spre Tikrit, a anuntat seful politiei din orasul situat in nordul Irakului. Pe de alta parte, armata americana a anuntat, ieri, ca trei dintre soldatii sai au fost ucisi, vineri, pe teritoriul Irakului, in doua incidente separate.
China inchide mii de fabrici de artificii
Doua mii de fabrici de artificii au fost inchise de autoritatile chineze, dupa o serie de accidente care au facut mai multe zeci de morti in ultimele zile. Aceasta decizie a survenit dupa explozia inregistrata miercuri, la o fabrica de artificii din provincia Hunan, din centrul tarii, care s-a soldat cu 11 morti, inclusiv copii. China este primul producator din lume de petarde si artificii, care adesea sunt fabricate in conditii de securitate precare, uneori chiar la domiciliu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite