CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce spune palma printului Charles Printul Charles este dominat de mama lui, adora sa dea ordine si are o fire ascunsa, sustine un specialist in chiromantie caruia tabloidul britanic The Sun i-a

Ce spune palma printului Charles
Printul Charles este dominat de mama lui, adora sa dea ordine si are o fire ascunsa, sustine un specialist in chiromantie caruia tabloidul britanic The Sun i-a aratat o fotografie a palmei printului, fara a-i spune cui apartine. In primul rand, ghicitorul in palma a remarcat ca printul are o relatie foarte apropiata cu mama sa, nefiind exclus ca aceasta sa-l domine. Degetul mare, care este lat, indica o atitudine severa, dar si o preocupare pentru problemele de mediu. Cutele pielii dintre degetul mare si restul mainii arata o fire ascunsa si controlarea sentimentelor negative. Linia capului este bifurcata, ceea ce inseamna ca 60 la suta din timp printul este o persoana practica, iar in restul timpului se pierde in reverii. Linia vietii arata ca la inceputul vietii a depins foarte mult de o autoritate superioara lui. Linia mai sugereaza senzualitate si emotii inabusite. Linia calatoriilor arata ca printul a calatorit mult si se vede pe sine ca pe un fel de Indiana Jones. Fara sa stie despre cine e vorba, specialistul in chiromantie a dedus ca printul a avut doua relatii majore. Prima persoana cu care a avut o relatie a fost foarte dezamagita, iar in cazul celei de-a doua a avut loc un divort. Linia care vorbeste despre scopul in viata al unei persoane sugereaza ca printul a reusit sa-si ia propria viata in maini spre 30 de ani. La 45 de ani si-a impartit cu cineva munca sau statutul, dar in cel de-al cincilea deceniu al vietii sale, lucrurile redevin clare. Printul se simte foarte dominat de mama sa dar in acelasi timp are tendinta de a o proteja cu orice pret. Este un om de afaceri solid si talentat, dar in afara muncii este hipersensibil si foarte stresat.
t.A.T.u: "Nu suntem lesbiene!"
Cele doua componente ale trupei t.A.T.u, care au facut mare valva cu faptul ca sunt lesbiene, au recunoscut ca acest lucru nu este adevarat. Adolescentele rusoaice Lena Katina si Yulia Volkova au devenit celebre in special pentru aparitiile lor pe scena, unde obisnuiau sa se sarute si sa se mangaie, pretinzand ca sunt lesbiene. Insa Lena a recunoscut, in cele din urma, ca nu sunt lesbiene si ca fiecare dintre ele are cate un prieten in Moscova. Ea a mai marturisit ca vrea sa paraseasca trupa, in primavara, pentru a urma o cariera solo, dar ca inca nu a anuntat-o pe colega sa Yulia despre aceasta decizie. "Ne-am saturat una de alta si nu mai este deloc amuzant sa ne prefacem ca suntem lesbiene. Cred ca prietenii, familia si Yulia vor fi socati. Abia astept sa scap de costumatia de scolarita, de tricourile si de jeansii care formau imaginea trupei t.A.T.u", a marturisit Lena.
Blair ia ceaiul cu Homer Simpson
Tony Blair, care a debutat in serialul de animatie "The Simpsons" cu episodul transmis vineri seara in Marea Britanie, este primul politician de talie internationala care face acest lucru. Blair si-a amanat, anul trecut, angajamentele politice pentru o perioada ca sa filmeze la acest serial, care se numara printre preferatele sale. Episodul in care apare Tony Blair se intituleaza "The Regina Monologues" si va fi difuzat vineri seara de canalul Sky One, la ora locala 20,00. In cadrul acestui episod, membrii familiei Simpson merg in vacanta la Londra si sunt intampinati la aeroport de nimeni altul decat primul-ministru al Marii Britanii, care ii invita sa ia ceaiul cu el la resedinta sa din Downing Street, numarul 10. Dupa ce Blair ii enumera ce merita vazut la Londra, Homer se face de ras rasturnandu-i ceasca de ceai pe covor, apoi cauzeaza haos ciocnindu-si masina de trasura reginei. Dupa toate aceste accidente nefericite, Homer este inchis in Turnul Londrei. Episodul beneficiaza si de vocea creatoarei lui Harry Potter, JK Rowling, si de aceea a actorului Sir Ian McKellen.
Inchisi pentru ca au imbatat o stiuca
Trei scafandri polonezi care au fortat o stiuca riasa sa bea sampanie vor fi acuzati de cruzime impotriva animalelor. Cand au fost observati, doi dintre ei tineau pestele, iar al treilea - care parea baut - incerca sa-i toarne pe gat continutul sticlei. Procurorii sustin ca barbatii i-au dat pestelui sa bea pentru a-l omori si a-l duce acasa. Insa barbatii - ale caror nume nu au fost date publicitatii - sustin ca au vazut o stiuca mare aflata in dificultate, pe malul lacului, si ca au sperat ca sampania o va face sa se simta mai bine. "Bietul animal se zbatea intre viata si moarte, am vrut s-o incalzim pentru ca ea sa prinda Anul Nou", a spus unul dintre barbati, citat de presa poloneza. Unul dintre participantii la un chef de revelion i-a vazut pe cei trei la Opole, atunci cand incercau sa traga pestele din apa, fotografiindu-i atunci cand ii turnau stiucii sampanie pe gat. Cazul va intra in atentia justitiei poloneze in acest an. Cei trei risca sa stea cate doi ani in inchisoare.
Preot la Big Brother
Un preot va participa la versiunea italiana a unui reality show, decizie care a scandalizat Vaticanul, inaltii prelatii declarand ca aceasta este o insulta pentru biserica. Preotul in varsta de 40 de ani, caruia nu i-a fost precizat numele, va participa la Big Brother incepand de luna viitoare, decizie care a fost condamnata cu fermitate de unul dintre cei mai apropiati consilieri ai Papei. Cardinalul Ersilio Tonini a declarat: "Este complet inacceptabil si depaseste limitele unei glume. Este un mod al producatorilor de a sfida biserica. In privinta preotului respectiv, ceea ce face el este iresponsabil si o insulta pentru vocatia sa. Cer episcopului din dioceza din care face parte preotul sa intervina imediat si sa puna capat spectacolului". Joi seara, producatorul programului a spus ca preotul s-a dovedit foarte telegenic si este diferit de obisnuitii concurenti de la reality show-uri, care nu doresc decat publicitate. In plus, prezenta sa in casa va oferi concurentilor noi teme de discutie.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite