CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britney Spears scrie o carte Britney Spears va scrie o carte autobiografica, in care va dezvalui amanunte picante din viata ei. Tabloidul britanic "Daily Star" sustine ca autobiografia va fi o

Britney Spears scrie o carte
Britney Spears va scrie o carte autobiografica, in care va dezvalui amanunte picante din viata ei. Tabloidul britanic "Daily Star" sustine ca autobiografia va fi o poveste despre "dragoste, dorinta si tristete". Vedeta, desi in varsta de numai 22 de ani, are deja destul material pentru o autobiografie: de la despartirea de Justin Timberlake, relatia cu Fred Durst si cu un barbat bogat ceva mai in varsta decat ea, pana la casatoria ei de doua zile cu un prieten din copilarie. Cartea, pe care Britney o va scrie in cursul acestui an, se intituleaza pentru moment "On My Own" (Pe cont propriu).
Elefanti beti au murit electrocutati
Patru elefanti care s-au imbatat cu bere de orez au murit electrocutati, dupa ce s-au napustit asupra unei linii de inalta tensiune, care a cazut peste ei, in statul Meghalaya, din nord-estul Indiei. Elefantii au devenit practic de necontrolat, dupa ce au golit butoaiele cu bere de orez dintr-o zona izolata a districtului West Garo Hills. "Dupa ce s-au imbatat cu bere de orez, ei au devenit extrem de furiosi si s-au napustit asupra unui stalp al retelei electrice. O linie electrica de inalta tensiune a cazut peste turma, patru dintre elefanti fiind ucisi pe loc", a explicat o oficialitate locala.
Functionar mort, confundat cu unul viu
Un functionar de la un oficiu de taxe si impozite din Helsinki, mort la locul de munca, a trecut neobservat de colegii sai, timp de doua zile. Barbatul, in varsta de 60 de ani, a murit martea trecuta, in timp ce verifica o situatie privind plata impozitelor, dar nimeni nu a realizat ca el a decedat, decat doua zile mai tarziu. Seful biroului de personal sustine ca nici cei mai apropiati colegi ai functionarului nu se aflau in birou in momentul in care acesta a murit. Apoi, colegii mortului au presupus ca acesta studiaza cu mare atentie situatiile financiare. In jur de o suta de persoane lucreaza la acelasi etaj cu functionarul decedat.
La un pas de infarct, din cauza unui pitic de gradina
Un mecanic de tren din Noua Zeelanda a fost la un pas de infarct, marti, dupa ce, lovind un pitic de gradina pus pe calea ferata de cativa "glumeti", a crezut ca a omorat un copil. Conductorul a lovit piticul din ceramica in apropierea localitatii Tauranga, la nord de Auckland. El a fost convins ca a ucis un copil si s-a predat politistilor. La locul incidentului, politistii au gasit o pereche de incaltari de foarte mici dimensiuni si si-au dat seama ca provin de la un pitic din ceramica. Un alt mecanic de tren a fost chemat sa-l inlocuiasca pe primul conductor, profund socat de cele intamplate.
Gelozia n-are varsta...
Un spaniol de 85 de ani si-a ucis cu lovituri de cutit sotia, in varsta de 82 de ani, pe care o acuza de infidelitate, dupa numai... cinci zile de la celebrarea casatoriei lor. Drama a avut loc luni, intr-un camin de batrani din Almendralejo, in vestul Spaniei, unde cei doi se cunoscusera. Barbatul, Juan Gil, a lovit-o pe sotia sa, Matilde Agreda, de mai multe ori cu un cutit de bucatarie, dupa o disputa care a izbucnit in camera cuplului. Potrivit unor surse locale, sotul asasin a declarat ca a vazut pe cineva intrand in camera si a crezut ca sotia ii este infidela. Strigatele victimei i-au trezit din somn pe ceilalti locatari ai caminului, care au sosit prea tarziu pentru a o mai salva pe Matilde.
Virtualul Putin
Internetul rusesc s-a imbogatit cu un site intitulat "Presedintele Rusiei pentru cetateni de varsta scolara", care ofera copiilor informatii despre Kremlin, le explica ce este constitutia si le da ocazia sa discute cu varianta electronica a lui Putin. Site-ul este ca un desen animat plin de culoare, gandit sa atraga atentia copiilor. Prin intermediul lui, se poate vizita biroul lui Putin, in care presedintele poate fi vazut din spate. Daca da click pe ceasca de ceai de pe birou, vizitatorul ii poate pune presedintelui o serie de intrebari serioase, iar el va raspunde. Intrebarile nu vor fi de genul "Cand se va sfarsi razboiul din Cecenia? sau "Are vreun viitor democratia in Rusia?", ci intrebari pe care creatorii site-ului au presupus ca si le pun copiii. "Avem voie sa-l atingem pe presedinte cu mana?". Raspunsul este "Nu". "Cine este mai important: presedintele sau mama?". Raspunsul este "Mama". Si "Ce trebuie sa faci daca il iubesti prea mult pe presedinte?". Raspunsul este "Controleaza-te". Site-ul mai ofera si o multime de fotografii cu Putin in posturi din cele mai diverse: in costum de judo, alaturi de regina Marii Britanii, zambind alaturi de profesoara lui favorita din scoala, pozand alaturi de cainele sau, o capra si un cal. La inaugurarea site-ului sau, Putin le-a dezvaluit copiilor ca, uneori, intarzia la scoala si nu obtinea intotdeauna note dintre cele mai bune.
Viitoarea regina a Spaniei a pozat pe jumatate goala
Editia electronica de luni a ziarului "El Mundo" a publicat fotografii dupa un tablou reprezentand o femeie pe jumatate dezbracata, care ar fi Letizia Ortiz, logodnica printului Felipe si viitoarea regina a Spaniei. Site-ul a publicat un articol si o fotografie dintr-un ziar mexican, care afirma ca Ortiz, o jurnalista in varsta de 31 de ani, divortata, ar fi pozat pe jumatate goala pentru un artist in timp ce se afla la studii in Mexic, in 1996. Fotografiile arata o pictura murala care ar fi decorat candva un restaurant, apoi a servit ca poster pentru o trupa. O silueta careia nu ii lipseste o oarecare asemanare cu Letizia Ortiz este aratata cu sanii dezgoliti si tinand un avion de hartie. Artistul Waldo Saavedra a confirmat ca a cunoscut-o pe Ortiz si a spus ca mai are si alte tablouri si fotografii cu ea. El a spus ca a avut cu viitoarea regina "o relatie profesionala si prieteneasca".
"Corriere della Sera" si "Gazetta dello Sport" nu vor aparea miercuri
"Corriere della Sera", cotidianul cu cel mai mare tiraj din Italia, si "Gazetta dello Sport" nu vor aparea miercuri, din cauza grevei lucratorilor din respectivele tipografii, au anuntat marti, pe prima pagina, cele doua ziare. Greva a fost convocata in semn de protest impotriva concedierii unui sfert din angajatii tipografiilor din Roma si Milano, ca urmare a modernizarii procesului de productie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite