CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael Jackson - acuzat ca n-ar fi tatal biologic al copiilor lui Fosta sotie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, sustine ca el nu este tatal biologic al copiilor Prince Michael si Paris, deoarece

Michael Jackson - acuzat ca n-ar fi tatal biologic al copiilor lui
Fosta sotie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, sustine ca el nu este tatal biologic al copiilor Prince Michael si Paris, deoarece ea ar fi fost fertilizata artificial cu sperma de la donatori necunoscuti. Aceasta declaratie este inclusa in dosarul legal depus de catre Rowe la un tribunal din California, cu intentia de a revendica custodia celor doi copii ai cuplului. In dosar se mai afirma ca Jackson nu este un tata responsabil. In varsta de 45 de ani, starul a fost acuzat de agresarea sexuala a unui minor, dar neaga ca ar fi comis asemenea fapte. Debbie Rowe sustine ca a incheiat cu Jackson, in 1996, un acord prin care se angaja sa fie mama-surogat a copiilor lui Jackson si sa il recunoasca pe cantaret drept tata biologic. Noua luni mai tarziu, cei doi s-au casatorit. Intelegerea mai stipula sase luni de abstinenta sexuala din partea lui Rowe, inainte de a fi inseminata. In schimbul indeplinirii obligatiilor sale, Rowe, in prezent in varsta de 41 de ani, a primit 6 milioane de lire, o casa in Beverly Hills, o masina, haine, blanuri si bijuterii. In prezent, Jackson inca ii plateste o renta de 35.000 de lire sterline pe luna. Patru luni dupa ce l-a adus pe lume de Prince Michael, Rowe a fost inseminata din nou si a adus-o pe lume pe Paris, in aprilie 1998. In luna octombrie a aceluiasi an, cei doi au divortat. Jackson mai are un copil cu o femeie a carei identitate este necunoscuta. Rowe s-a oferit sa preia si custodia acestui copil.
Puscarii "de week-end" pentru infractorii britanici
Un nou sistem de detentie - inchisoarea "de week-end" - a fost inaugurata in Marea Britanie, la sfarsitul acestei saptamani, fiind destinat infractorilor care au comis fapte mai putin grave si care nu sunt considerati periculosi. Proiectul-pilot de "detentie intermitenta" - initiat de Departamentul pentru afaceri interne de la Londra - prevede dreptul detinutilor de a-si petrece o parte a timpului lucrand in comunitate. Masura este destinata detinutilor care au fost condamnati pentru o fapta penala, dar care nu reprezinta un pericol social. Serviciul de Probatiune va stabili care dintre condamnati vor beneficia de acest sistem. Condamnatii isi pot petrece fie week-end-urile, fie zilele de lucru in detentie, in restul timpului traind in libertate, sub supravegherea politistilor, lucrand, cautandu-si o slujba sau muncind voluntar in folosul comunitatii. In cazul in care detinutii nu se comporta corespunzator, ei pot fi oricand trimisi in detentie permanenta, conform noilor prevederi.
Bill Gates... "Cavaler Comandor al Ordinului Imperiului Britanic"
Fondatorul imperiului informaticii Microsoft, americanul Bill Gates, va primi titlul onorific de "Cavaler Comandor al Ordinului Imperiului Britanic" pentru contributia sa "exceptionala" in Regatul Unit in materie de initiativa, locuri de munca, educatie si actiuni de binefacere. Bill Gates (48 de ani), considerat cel mai bogat om din lume, va fi facut "Cavaler Comandor al Ordinului Imperiului Britanic" in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la o data ulterioara, ce nu a fost, deocamdata, stabilita. Intr-un comunicat al Ministerului britanic de Externe se mai afirma ca Bill Gates a contribuit, de asemenea, in mod important la reducerea saraciei in unele regiuni ale Commonwealth-ului, precum si in tari in curs de dezvoltare. Deoarece nu este cetatean britanic, Bill Gates nu poate folosi cuvantul "sir" inaintea numelui sau, dar poate utiliza initialele "KBE", de la "Knight Commander of the British Empire" (Cavaler Comandor al Imperiului Britanic), titlu ce dateaza din 1917. Titlurile onorifice sunt atribuite cetatenilor straini de catre regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord la recomandarea sefului diplomatiei.
Papusa Kylie a fost lansata pe piata
Kylie Minogue si-a proiectat propria papusa care dispune de o garderoba asemanatoare cu tinutele pe care artista le-a purtat pe scena. Capul papusii, realizat dupa o poza scanata, este replica exacta a cantaretei australiene. "Am fost rugata sa fac o papusa Kylie in urma cu mai multi ani. In sfarsit a sosit si eu sunt foarte incantata. Sper ca fanii sunt de acord ca a meritat asteptarea, deoarece am muncit foarte mult pentru fiecare detaliu", a spus Kylie Minogue. Ea a ajutat la designul papusii alaturi de stilistul ei, Will Baker. Papusa Kylie, realizata de Jakks, a fost pusa in vanzare, in Marea Britanie, incepand de luni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite