CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jackson i-a interzis fostei sotii sa vorbeasca despre viata lor sexuala Michael Jackson i-a interzis fostei sale sotii, Debbie Rowe, sa vorbeasca despre viata lor sexuala, printr-un acord incheiat

Jackson i-a interzis fostei sotii sa vorbeasca despre viata lor sexuala
Michael Jackson i-a interzis fostei sale sotii, Debbie Rowe, sa vorbeasca despre viata lor sexuala, printr-un acord incheiat intre cei doi in momentul divortului si care a fost facut public joi. Interdictia este exprimata in acordul prin care Debbie Rowe, mama a doi dintre copiii cantaretului, renunta la custodia acestora si primeste mai multe milioane de dolari de la fostul ei sot. Acordul a fost incheiat in 1999, anul divortului celor doi, arata site-ul thesmokinggun.com, care publica un document juridic privitor la contract. Acesta prevede ca fosta infirmiera nu poate sa vorbeasca despre "paternitatea, conditia mentala sau fizica a lui Michael.
Un englez trimite sms-uri in somn
Un englez din Swansea a descoperit ca trimite mesaje de pe telefonul mobil in timp ce doarme. Potrivit sursei citate, Richard Griffiths, in varsta de 23 de ani, a trimis in somn o serie de mesaje, printre care si unul care evoca cosmarul pe care tocmai il avea. Primul mesaj de acest fel a fost trimis mamei sale, cu mult dupa miezul noptii, in urma cu un an si sase luni. Dupa cateva luni, a trimis un alt mesaj, de data aceasta, iubitei lui, Ashley Jones, in care scria: "Ajutor! Sunt in pericol. Cineva ma urmareste". Ashley l-a sunat imediat inapoi, iar acesta i-a explicat ca tocmai avusese un cosmar. intr-un alt mesaj, trimis tot in timpul somnului, dupa ce vizionase filmul "Cartea junglei" acesta aiura: "Baloo, l-ai vazut cumva pe Bagheera?". Un expert in domeniu, profesorul Chris Idzikowski, a precizat ca nu a mai auzit pana acum de asa ceva, dar ca bizareria ar putea fi o disfunctie a epocii moderne.
Ben Affleck si Jennifer Garner, la un pas de logodna
Actorul Ben Affleck a cumparat inca un inel de logodna, de data aceasta pentru Jennifer Garner. Potrivit unui apropiat al lui Ben, acesta se pregateste sa o ceara in casatorie pe Garner, vedeta serialului "Alias", poate chiar de Sfantul Valentin. Affleck si Garner au inceput sa iasa impreuna in vara anului 2004, la cateva luni dupa ce el s-a despartit de J-Lo. Ei se intalnisera pe platoul de filmare al filmului "Daredevil". Dupa circul mediatic pe care l-a provocat relatia lui cu Lopez, Ben a preferat sa fie mai discret in privinta noii sale iubite. Invitata la o emisiune TV si intrebata cum mai merge viata ei personala, Garner a facut chiar o farsa prezentatorului. "Matt si eu facem foarte bine. Ne intelegem bine, el este un tip foarte dragut", a spus ea, insinuand ca de fapt ar avea o relatie cu prietenul cel mai bun al lui Ben, Matt Damon.
Viktor Iuscenko, propus de europarlamentari la Premiul Nobel pentru Pace
Cinci deputati ai Parlamentului European (PE) l-au propus, joi, pe noul presedinte al Ucrainei, Viktor Iuscenko, la Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2005, in semn de recunoastere a "curajului sau in lupta pentru democratie." intr-o scrisoare adresata Fundatiei Nobel de la Oslo, datata 1 februarie - ultima zi in care se mai puteau face propuneri - vicepresedintele polonez al Parlamentului European, Jacek Saryusz-Wolski, si alti patru colegi ai sai apreciaza ca "acest premiu ar reflecta nu numai dorinta de libertate exprimata de sute de mii de oameni, dar si curajul personal al lui Viktor Iuscenko". Printre ceilalti semnatari ai scrisorii figureaza presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, germanul Elmar Broek. Numele lui Viktor Iuscenko a fost propus la Premiul Nobel pentru Pace si de catre un grup de universitari ucraineni. Premiul Nobel consta intr-o diploma, o medalie de aur si un cec in valoare de 10 milioane de coroane suedeze (circa 1,1 milioane de euro). in mod traditional, Premiul Nobel pentru Pace este inmanat la Oslo, la 10 decembrie.
Karl Lagerfeld: look-ul lui Nicole Kidman este fals
Frumoasa actrita Nicole Kidman s-a aratat neincrezatoare in fata informatiilor aparute in presa, conform carora creatorul de moda Karl Lagerfeld ar fi declarat ca look-ul sau este unul fals. Potrivit presei britanice, Karl Lagerfeld - un fel de guru al modei - ar fi declarat ca Nicole Kidman poarta "numai haine bizare" si este o frumusete falsa, chiar daca actrita a fost platita cu 3,8 milioane de dolari pentru a promova noul parfum al creatorului, Chanel No. 5. Dar purtatorul de cuvant al actritei, Catherine Olim, nu crede ca informatiile aparute in presa sunt adevarate. "imi pare imposibil. Lagerfeld o adora pe Nicole si amandoi se respecta foarte mult unul pe altul", a precizat doamna Olim.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite