CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pensionara austriaca a inscenat o spargere de banca din plictiseala O bunicuta austriaca "suferind" de plictiseala a pus la cale o "gluma" care a costat-o trei ani de inchisoare cu suspendare dupa

O pensionara austriaca a inscenat o spargere de banca din plictiseala
O bunicuta austriaca "suferind" de plictiseala a pus la cale o "gluma" care a costat-o trei ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a incercat sa dea o spargere la o banca cu un pistol de jucarie. Femeia in varsta de 80 de ani a amenintat un casier de la o banca din Austria Inferioara cu un pistol de jucarie, strigand din toate puterile: "Este un jaf, da-mi toti banii!". Dupa aceasta a inceput sa rada vazand fata schimonosita de groaza a sarmanului casier bancar. Arestata pe loc, pensionara a declarat in fata instantei de judecata ca a pus totul la cale doar pentru a se amuza. Instanta a condamnat-o pe batrana la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar judecatorul a avertizat-o ca data viitoare nu va mai scapa atat de usor. "Daca apuc sa traiesc atat de mult...Dar va multumesc", a comentat octogenara.
Sarah Jessica Parker va lansa un parfum
Actrita Sarah Jessica Parker a semnat un contract pentru a lansa pe piata un nou parfum. Numele produsului si baza acestuia nu au fost alese inca, dar vedeta serialului "Totul despre sex" a spus ca doreste sa lanseze un parfum "proaspat". "Va fi un parfum discret, nu unul agresiv. Nu se va simti inainte ca persoana care il foloseste sa intre intr-o incapere", a declarat actrita, adaugand ca doreste sa-si imparta cu publicul pasiunea pentru parfumuri. Produsul, creat in colaborare cu Coty Inc, va fi lansat pe piata in cursul acestui an.
Copii ascunsi in debara de proprietara unei gradinite ilegale
Proprietara unei gradinite ilegale din Statele Unite a ascuns 23 de copii intr-o debara in timpul unei inspectii, in speranta ca autoritatile nu ii vor gasi si nu o vor penaliza. Wamboi Bryan a recunoscut ca a gresit cand a decis sa infiinteze gradinita ilegala, dar, dupa inchiderea acesteia, multi parinti au protestat. Desi stiau ca educatoarea nu are licenta pentru astfel de activitati, erau multumiti de felul in care erau tratati copiii. Timp de mai multe luni, Bryan a avut grija de multi copii, insa in ianuarie un baietel in varsta de doi ani a fugit din casa si a fost gasit in curte de un vecin, care a alertat serviciile sociale. Inspectorii i-au cerut lui Bryan sa inchida gradinita, insa femeia nu s-a conformat solicitarii. in timpul unei inspectii efectuate dupa o saptamana, ea a ascuns 23 de copii intr-o debara, unde au fost gasiti de anchetatori. Femeia nu va fi urmarita penal si spera ca va putea sa isi deschida ulterior o gradinita legala.
Kylie Minogue este cea mai frumoasa femeie de peste 30 de ani
Cantareata Kylie Minogue a fost aleasa in fruntea unui top al celor mai frumoase femei cu varsta in jur de 30 de ani. in varsta de 36 de ani, Kylie le-a invins pe Kate Beckinsale si Catherine Zeta-Jones. in topul alcatuit de revista britanica Good Housekeeping mai figureaza si Kate Moss si Liz Hurley. Supermodelul Elle Macpherson a obtinut primul loc in topul femeilor cu varsta in jur de 40 de ani, urmata de Yasmin Le Bon. La categoria 50 de ani, titlul a fost castigat de Joanna Lumley, considerata mai frumoasa decat Sharon Osbourne si Helen Mirren. Actrita franceza Catherine Deneuve a fost invingatoare la categoria vedetelor cu varsta in jur de 60 de ani. Topurile au fost alcatuite de un juriu din care a facut parte si fotograful Lord Lichfield.
Celebrul informator care a starnit scandalul Watergate va fi dezvaluit
In urmatoarele saptamani sau poate chiar in cateva zile se va rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei prezidentiale americane, asupra caruia - ca si in cazul asasinarii lui Kennedy - natiunea ramane inca divizata: cine este "Deep Throat" ("Gatlej adanc") , omul care in 1972 le-a dezvaluit ziaristilor Bob Woodward si Carl Bernstein de la Washinton Post scandalul Watergate si in august 1974 l-a constrans pe presedintele Richard Nixon sa demisioneze? Potrivit Los Angeles Times, "Gatlej adanc" - numit asa dupa titlul unui film porno extrem de popular in acea perioada - este grav bolnav, iar Benjamin Bradlee, fostul director al publicatiei Washington Post, i-a scris deja necrologul. La izbucnirea scandalului, Bradlee, Woodward si Bernstein au promis ca vor proteja anonimatul sursei, dar au primit permisiunea de a-i dezvalui numele in ziua in care va inceta din viata. In aceasta situatie, nu se sustin ultimele ipoteze avansate de scriitorul Bill McDermott potrivit caruia cel mai cautat om in politica americana ar fi Bush tatal, un protejat al lui Nixon, care in urma scandalului a devenit directorul CIA sau fostul senator republican Bob Dole, un alt apropiat al presedintelui. Desi octogenari, cei doi par sa fie intr-o forma foarte buna.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite