CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barbatii elvetieni, atrasi de romance, rusoaice si ucrainence Din ce in ce mai multi locuitori ai Elvetiei isi cauta sufletul pereche in strainatate. Astfel, pe "scena mondializata a iubirii la prima

Barbatii elvetieni, atrasi de romance, rusoaice si ucrainence
Din ce in ce mai multi locuitori ai Elvetiei isi cauta sufletul pereche in strainatate. Astfel, pe "scena mondializata a iubirii la prima vedere", elvetiencele prefera imigrantii stabiliti in tara lor, iar conationalii lor simt o puternica atractie fata de femeile din Est, fie ele rusoaice, ucrainence ori romance. Semnatara acestor articole incearca sa descifreze motivatia optiunii barbatilor din Tara Cantoanelor pentru urmasele Evei din statele fostei URSS si din cele est-europene, toate devenite noul Eldorado al casatoriei. Explicatia ar consta in faptul ca europencele din Est sunt mai feminine, se imbraca mai sexy, dar nici nu corespund stereotipului "frumoase si proaste". Adesea, ele sunt licentiate. Aceste concurente ale elvetiencelor sunt descurcarete, avide de cunoastere si de reusita in viata, puternice. Iata, asadar, tot atatea calitati care, in opinia ziaristei de la Le Temps, constituie punctele de atractie ale preferatelor urmasilor lui Adam din Confederatia Elvetiana.
Secretele lui George Michael, destainuite la Berlinala
Cu ochelari de soare si barba de trei zile, starul pop britanic, George Michael, a fost vedeta zilei de miercuri la Berlinala, unde a prezentat un documentar despre cariera, viata si convingerile sale politice. "A different story", prezentat in premiera mondiala, in afara competitiei, a fost perceput de cantaret drept o ocazie buna pentru a explica publicului suisurile si coborasurile carierei sale. Foarte discret de obicei in ceea ce priveste viata personala, cantaretul de origine greaca, pe numele sau adevarat Georgios Kyriacos Panayiotou, a ales de data aceasta sa fie deschis. "Nu este greu sa-ti gasesti un partener daca esti homosexual in 2004; mai ales pentru mine", declara el cu umor in documentarul cu o durata de o suta de minute. Cantaretul vorbeste pentru prima data in acest documentar despre mama lui, care a murit. Revine si asupra scandalului care a fost la un pas de a-l scoate de pe scena muzicala, in 1999, cand a fost acuzat de exhibitionism la Los Angeles, arestat si condamnat la munca in folosul comunitatii.
Un astronaut a crescut in spatiu
Un cosmonaut nu mai poate intra in capsula spatiala ce urma sa-l transporte pe Terra intrucat a crescut in inaltime in timp ce se afla in spatiu. Salizan Saripov a scapat de o curbura naturala a coloanei vertebrale dupa ce a petrecut patru luni in conditii de gravitatie zero. in aceste conditii, oamenii de stiinta afirma ca pentru a putea fi readus pe pamant astronautul trebuie sa poarte un costum special cunoscut sub numele de "costum de pinguin." Acest costum il va face pe cosmonaut mai mic si ii va permite sa intre in locul sau din capsula spatiala Soiuz.
Dictatorul sarbatoreste, nord-coreenii flamanzesc
Kim-Jong-il si-a sarbatorit cu mare fast ziua de nastere, fara a tine cont de saracia cu care se confrunta multi nord-coreeni. Dansuri, artificii, inot artistic, si expozitii de flori care ii poarta numele "Kimjongilia", o magnolie care este cultivata pentru a inflori inainte de ziua lui Kim-Jong-il, toate aceste au marcat implinirea celor 63 de ani a "indragitului lider". Multi nord-coreeni vad in Kim-Jong-il un comandant stralucit, asa ca piata din centrul Phenianului a fost invadata de o mare de dansatori entuziasmati de prezenta comandantului suprem.
Barbat arestat pentru conducerea unei masini imaginare
Un britanic a fost arestat pentru ca se prefacea ca ar fi intr-o masina de Formula 1. David Honan, in varsta de 32 de ani, a provocat zambete in randul trecatorilor in momentul in care a parasit trotuarul si s-a aventurat printre masini, purtand un costum rosu al scuderiei Ferrari si un volan de masina. Cu toate ca "bolidul" sau putea atinge chipurile o viteza de peste 300 de kilometri la ora, politistii au reusit sa-l prinda si sa-l aresteze pentru obstructionarea traficului. "Este absolut ridicol. Acum am cazier pentru ceva absurd. Ce se va alege din lumea asta daca poti fi arestat in apropierea unui magazin, prefacandu-te ca te afli intr-o masina," a declarat vitezomanul.
Nudism la minus 15 grade pe strazile unui oras din Muntenegru
Politia unui oras din Muntenegru a primit zeci de plangeri privind mai multi barbati care, in timpul noptii, se plimba dezbracati pe strazi, la temperaturi de minus 15 grade Celsius. Politia din Berane a precizat ca barbatii sunt dezbracati complet si ca apar doar pe timp de noapte, de obicei in tandem. De asemenea, politistii spun ca nu detin nici o informatie privind identitatea nudistilor si ca au intensificat operatiunile de patrulare in zona pentru a incerca sa-i prinda. Presa locala speculeaza ca barbatii ar putea cutreiera despuiati pe strazi pentru ca ori au pierdut un pariu facut la betie, ori pentru motive de sanatate. Multi experti considera ca este benefic pentru sanatate sa petreci cateva minute in mijlocul zapezii, mai ales dupa o sauna fierbinte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite