CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A vrut sa-si dea foc la caine, dar si-a ars copiii Incercand sa scape de propriul caine dandu-i foc, o femeie din statul american Pennsylvania a provocat un incendiu in care i-au murit ambii copii,

A vrut sa-si dea foc la caine, dar si-a ars copiii
Incercand sa scape de propriul caine dandu-i foc, o femeie din statul american Pennsylvania a provocat un incendiu in care i-au murit ambii copii, de trei, respectiv doi ani. Politia americana a ajuns la aceasta concluzie de abia acum cateva zile, dupa o ancheta de aproape 15 ani, in care investigatorii nu au putut sa-si dea seama cum a luat foc animalul. Cainele, care provoca o alergie unuia dintre copii, a fost stropit de mama cu kerosen, dar a fugit drept in casa cuprins de flacari. Femeia incercase de nenumarate ori sa scape de caine, izgonindu-l sau parasindu-l la kilometri distanta, dar animalul se intorcea intotdeauna acasa.
Claudia Cardinale isi publica memoriile
La 67 de ani, Claudia Cardinale a decis sa-si povesteasca viata intr-o carte care va aparea la Paris sub titlul "Mes etoiles" (Stelele mele). Nascuta in Tunisia, intr-o familie de imigranti italieni, prima limba vorbita de actrita a fost franceza, dar a reusit ca la 20 de ani sa cucereasca Italia. In carte, ea dezvaluie ca ar fi facut orice sa se impuna in celebrul "templu" al cinematografiei italiene, studiourile Cinecitta, lucru care i-a reusit in scurt timp. Intre 1962 si 2001, Claudia Cardinale a aparut in circa 150 de filme, cele mai importante fiind invocate in volumul caruia i se face deja reclama in teatrele si cinematografele din Paris. Cine se asteapta la dezvaluiri picante ar putea fi dezamagit, insa pentru pasionatii de cinematografie, povestile Claudiei, care evoca mai degraba personalitatea unor mari regizori si parteneri de ecran decat propria viata, se vor dovedi fascinante, apreciaza criticii.
Ceasurile mai-marilor lumii
Ultima editie in limba rusa a revistei "Newsweek" face un inedit studiu privind ceasurile purtate de unii dintre cei mai puternici barbati ai planetei. Cel mai pasionat de ceasuri dintre lideri mondiali se dovedeste Silvio Berlusconi, care poarta un ceas al fabricantului Constantin Valeron, de 540.000 dolari (cam cat o masina Ferrari si un yacht la un loc). Pe locul doi s-ar situa Vladimir Putin, care are un ceas elvetian Patek Phillipe de 60.000 dolari, in vreme ce primarul Moscovei, desi este pasionat de aceeasi marca, nu a indraznit sa-si depaseasca presedintele, multumindu-se cu un model de numai 19.000 dolari. Pe un ultim loc in top se afla George W. Bush, cu un ceas Timex Indiglo pe care a dat numai... 50 de dolari. Totusi, la o eventuala licitatie, inscriptia "George W. Bush, presedinte, 20 ianuarie 2001" i-ar putea spori valoarea de cel putin 20-30 de ori.
Will Smith saruta o jurnalista
Aflat la Festivalul Filmului de la Berlin, pentru prezentarea ultimului sau film, "Hitch", aflat in afara competitiei, Will Smith s-a dovedit la fel de pus pe sotii in viata reala ca pe ecran. Dupa ce a incalzit atmosfera, laudandu-se ca este un amant foarte bun, o jurnalista l-a intrebat daca s-a culcat si cu partenera din acest ultim film, Eva Mendez. Smith, evitand un raspuns direct, s-a adresat salii spunand "Stiu exact ce ii lipseste acestei ziariste". Apoi s-a dus drept la jurnalista, a luat-o in brate, a pus-o la podea si a sarutat-o, intr-un potop de blitzuri ale fotografilor grabiti sa imortalizeze scena. Corespondentii aflati la fata locului nu au mai transmis si daca jurnalista s-a declarat ulterior "multumita" sau nu de raspunsul primit.
Un remake dupa Ozone face furori pe Internet
Un grasunel de 19 ani, cu ochelari si o coregrafie lamentabila, este cautat de milioane de oameni pe Internet care vor sa-l vada cantand propria versiune a celebrului hit Ozone "Dragostea din tei". Versiunea tanarului din New Jersey, intitulata "Numa Numa Dance" este socotita drept unul dintre cele mai amuzante lucruri aparute pe Internet in ultimii ani, deoarece ineditul interpret danseaza pe scaun si are o mimica ce promite un viitor de mare comic. Nu intamplator, saptamana trecuta, povestea sa a fost prezentata pe celebrul canal american NBC.
Cel mai bine inarmat submarin din lume, lansat la apa
SUA au lansat la apa submarinul cel mai bine inarmat din lume, care poate trasporta pana la 50 de torpile. Submersibilul de atac este ultimul din clasa "Lupilor de mare", dezvoltata in anii Razboiului Rece si a costat 3,2 miliarde de dolari. El atinge 45 de noduri si poate vana orice submarin purtator de rachete nucleare, dar si sa asculte comunicatiile prin cabluri subacvatice. Nava este prima denumita dupa un presedinte aflat inca in viata, respectiv "Jimmy Carter". Fostul presedinte, care si-a efectuat serviciul militar ca submarinist, s-a declarat onorat ca cel mai nou submarin al SUA ii poarta numele.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite