CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bin Laden a vrut sa-l rapeasca pe Russell Crowe Actorul Russell Crowe a marturisit ca, potrivit datelor furnizate de FBI, Osama bin Laden ar fi planuit sa-l rapeasca inca din 2001. Rapirea lui Crowe

Bin Laden a vrut sa-l rapeasca pe Russell Crowe
Actorul Russell Crowe a marturisit ca, potrivit datelor furnizate de FBI, Osama bin Laden ar fi planuit sa-l rapeasca inca din 2001. Rapirea lui Crowe ar fi fost numai un pas din ceea ce FBI a denumit drept "plan de destabilizare culturala", prin care al-Qaida intentiona sa rapeasca mai multe vedete de la Hollywood in lunile dinaintea decernarii premiilor Oscar in 2001. Actorul a marturisit ca a auzit prima oara de al-Qaida intr-o discutie cu agentii FBI. "N-am stiut niciodata ce naiba se intampla cu adevarat", a declarat Crowe, care a luat totusi in serios avertismentele, angajandu-si un bodyguard. In plus, pe parcursul turnarii a doua filme in 2001 si 2002, precum si cu ocazia mai multor iesiri publice, actorul a fost insotit de agenti federali sub acoperire.
"Durul" Ozzy Osbourne recunoaste ca si-a facut operatii estetice
Fostul lider al trupei Black Sabbath, Ozzy Osbourne, a recunoscut ca si-a facut cateva operatii estetice anul trecut, luand exemplu de la sotia sa. La 56 de ani, Ozzy marturiseste ca a apelat la chirurgi pentru a-si recapata increderea in sine, fiind uimit de efectele operatiilor efectuate de sotia sa asupra moralului acesteia. "Mi-am facut ceva la fata si am un nas nou. Chestia asta mi-a marit foarte mult increderea in mine", marturiseste "durul" rocker pentru publicul preponderent feminin al revistei "Female First".
Prostituatele din Ungaria ameninta cu proteste de strada
Prostituatele din Ungaria ameninta ca ies in strada pentru a organiza o manifestatie de protest, in fata cladirii Parlamentului de la Budapesta, pentru a incerca sa forteze respectarea unei legi care permite delimitarea unor cartiere unde sa poata fi oferite "servicii sexuale". Conform legislatiei ungare actuale, consiliile locale au dreptul de a delimita zone de toleranta in care sa fie practicata prostitutia, dar acest lucru nu se intampla foarte des, ceea ce obliga prostituatele sa lucreze ilegal. Cele mai multe consilii locale imping aceste cartiere in afara perimetrelor oraselor. Prostituatele vor ca guvernul sa preseze autoritatile locale in directia delimitarii cartierelor in zonele cu "vad", unde se regasesc cei mai multi clienti.
5 milioane de pestisori rosii - sacrificati pentru Noul An iranian
Ceremoniile prilejuite de noul an iranian (sarbatorit pe 21 martie) implica anual sacrificarea a circa 5 milioane de pestisori rosii, arata presa de la Teheran. Traditia cere ca pe masa de Anul Nou sa fie pus un borcan cu pestisori rosii, ca simbol al fertilitatii si norocului in anul care va urma. Pe langa pestisori, pe masa mai trebuie sa fie sapte obiecte care sa inceapa cu litera "s", la care sa se adauge negresit un exemplar al Coranului si o oglinda. In ciuda apelurilor repetate ale autoritatilor ca oamenii sa elibereze pestisorii in balti si lacuri dupa sarbatoare, putini au sansa de a mai fi "eliberati" inainte de a muri, iar si mai putini sunt pastrati in acvarii.
Trei japoneze au locuit zece ani cu cadavrul tatalui in casa
Politia japoneza a interogat trei batrane, toate surori, dupa ce a descoperit ca acestea au trait in aceeasi casa cu trupul descompus al tatalui lor pentru aproape un deceniu. Politistii au gasit cadavrul lui Kyujiro Kanaoka intins pe unul din paturile din casa familiei, situata in localitatea Itami, din Hyogom, vestul Japoniei. Cele trei fiice ale lui Kanaoka, toate ajunse la varste de peste 70 de ani, au explicat politiei ca nu stiau ca tatal lor murise si ca nu se gandisera niciodata la posibilitatea ca ar fi fost mort. Prefectura din Hyogom il inregistrase pe Kanaoka drept cel mai batran locuitor al regiunii, care ar fi implinit in curand 107 ani.
Bruce Willis ii ameninta cu moartea pe iubitii fiicei sale
Actorul american Bruce Willis a dezvaluit ca obisnuieste sa-i interogheze pe tinerii care doresc sa iasa cu fiica sa in varsta de 16 ani, Rumer. Willis a povestit cum le pune acestora tot felul de intrebari pana cand le intra frica in oase, dupa care glumeste cu ei. "Nu incerc decat sa inteleg ce gandesc acesti baieti de 16 ani. ii interoghez si cred ca se sperie destul de mult de mine. Le spun ca as dori ca fiica mea sa se intoarca acasa in aceeasi conditie in care a plecat. Si le mai spun ca, daca acest lucru nu se intampla, ii voi omori. Apoi, ma uit la ei cum incep sa li se inmoaie genunchii", a declarat actorul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite