CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Papa Ioan Paul al II-lea a vorbit in public pentru prima data dupa operatie Papa Ioan Paul al II-lea a pronuntat, duminica, primele cuvinte in public dupa operatia de traheotomie suferita in

Papa Ioan Paul al II-lea a vorbit in public pentru prima data dupa operatie
Papa Ioan Paul al II-lea a pronuntat, duminica, primele cuvinte in public dupa operatia de traheotomie suferita in februarie, urandu-le credinciosilor "o duminica buna". "Va doresc tuturor o duminica buna si o saptamana buna", a spus Papa, care a vorbit de la fereastra salonului sau din spitalul Gemelli. "Dragi frati si surori, va multumesc pentru vizita", a adaugat el. Scurta interventie a Papei este prima facuta in public dupa traheotomia suferita la 24 februarie, in urma careia medicii i-au recomandat sa evite sa vorbeasca o perioada.
Rod Stewart a cerut-o in casatorie pe Penny Lancaster
Starul rock Rod Stewart, in varsta de 60 de ani, a cerut-o in casatorie pe prietena sa, Penny Lancaster, in timpul unei cine romantice la Paris, transmite site-ul Ananova. El a cazut in genunchi in fata prietenei sale, a pus intrebarea si a scos la iveala un inel de logodna cu diamante, in timp ce luau cina intr-un restaurant din Turnul Eiffel. Rod i-a spus prietenei sale, care este fotomodel: "Te iubesc - vrei sa fii sotia mea?" "Am fost uluita, l-am imbratisat si am izbucnit in plans. Am deschis cutia, iar el imi cumparase cel mai minunat inel de logodna cu diamante - in acelasi timp clasic si izbitor", a declarat Penny pentru cotidianul britanic "The Sun". Rod a adus-o pe Penny la Paris intr-un avion privat, impreuna cu parintii ei, pentru a sarbatori, marti, implinirea de catre aceasta a varstei de 34 de ani. Cei doi sunt impreuna de peste cinci ani si planuiesc sa se casatoreasca in aceasta vara sau de Craciun. Rod Stewart, care a mai fost casatorit de doua ori, a declarat pentru "The Sun": "Am asteptat atat de mult sa o cer in casatorie pentru ca am vrut ca totul sa fie perfect de data asta". Cantaretul are cinci copii cu trei femei diferite si se afla inca in proces de divort cu cea de-a doua sotie, Rachel Hunter, in varsta de 35 de ani.
O britanica vrea sa devina prima femeie care ajunge singura la Polul Nord
Ann Daniels, o britanica in varsta de 40 de ani, mama a patru copii, si-a inceput sambata calatoria ce spera ca o va transforma in prima femeie ce va fi ajuns singura la Polul Nord. Ann Daniels a pornit de la Capul Arktichevsky, aflat in nordul Siberiei, in Rusia, dupa ce si-a luat ramas-bun de la insotitori. Pe parcursul drumului sau, ce va dura in jur de 60 de zile, ea va trebui sa se confrunte cu blocuri de gheata ce masoara pana la 10 metri inaltime, cu portiuni inghetate ale oceanului si va trebui sa faca fata unor temperaturi de pana la -50 de grade Celsius. Ea este echipata si cu un pistol de calibru mare, in eventualitatea intalnirii cu ursi polari. Pana in momentul de fata, doar doi barbati au reusit sa ajunga singuri la Polul Nord: norvegianul Borge Ousland, la inceputul anilor 1990, si britanicul Pen Hadow, in anul 2003.
Michael Jackson, un "drogat al cumparaturilor", aflat in pragul falimentului
Procurorul care reprezinta acuzarea in procesul intentat lui Michael Jackson l-a calificat pe starul pop ca fiind un "drogat al cumparaturilor". Cantaretul trebuie sa achite 400 milioane de dolari, datorii si impozite, pana in luna decembrie a.c., a declarat procurorul-adjunct Gordon Auchincloss, cu prilejul unei audieri in fata tribunalului din Santa Maria (California). Acuzarea vrea sa aiba acces la documentele financiare ale lui Jackson si sustine ca starul ar fi incercat sa-l sechestreze, la inceputul lui 2003, pe baiatul de 13 ani care il acuza de abuz sexual. Jackson ar fi intentionat sa limiteze astfel pagubele financiare provocate de aceasta afacere dezastruoasa pentru imaginea sa publica. Procurorul a mai precizat ca, in perioada 1999-2001, starul cheltuia 35 milioane de dolari pe an, pentru un venit de "numai" 11-12 milioane. Avocatul lui Jackson, Robert Sanger, a dezmintit aceste afirmatii.
O nemtoaica de origine iraniana a fost aleasa Miss Europa 2005
Miss Germania, Shahrivar Shermine, o bruneta de 22 de ani, de origine iraniana, cu o inaltime de 1,74 m si o greutate de 53 de kilograme, a primit, sambata seara, la Paris, titlul de Miss Europa 2005. Noua regina a frumusetii europene, care tocmai si-a terminat studiile superioare, este vorbitoare de germana, persana, engleza si franceza. Ea practica echitatia si inotul. Cele 36 de candidate au fost departajate de un juriu din care au facut parte cantaretul Charles Aznavour, Miss Europa 2002 Elodie Gossuin, designerul Paco Rabanne, fotograful de moda Jean-Daniel Lorieux, prezentatorul Nikos Aliagas, jurnalista de moda Viviane Blassel, modelul Satya Oblet si Michel Levaton, presedintele agentiei de manechine Metropolitan.T op-modelul Adriana Karembeu a prezidat cea de-a 58 -a editie a acestui concurs international de frumusete, transmis in direct in special in Polonia, Serbia, Turcia, Armenia, Tunisia, dar si in cea mai mare parte a Orientului Mijlociu, prin canalul de satelit libanez LCB. Miss Europa 2005 a primit un premiu constand in 50.000 de euro, doua sejururi in Tunisia, o saptamana la sporturile de iarna din Alpii francezi si un colier in valoare de 15.000 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite