CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grec nascut in Romania a fost confundat cu Brad Pitt Misterul barbatului care seamana foarte mult cu actorul american Brad Pitt si care a fost remarcat impreuna cu o femeie blonda in timpul

Un grec nascut in Romania a fost confundat cu Brad Pitt
Misterul barbatului care seamana foarte mult cu actorul american Brad Pitt si care a fost remarcat impreuna cu o femeie blonda in timpul Jocurilor Olimpice de la Atena a fost, in sfarsit, elucidat, o data cu identificarea barbatului. in urma cu cateva luni, tabloidele din intreaga lume au fost pline de zvonuri conform carora actorul isi insala sotia, Jennifer Aniston, dupa ce necunoscutul Aris Kontos a fost confundat cu Pitt, iar fotografiile sale au aparut in paginile multor ziare si reviste. De curand, insa, revista In Touch a condus mai multe investigatii si l-a gasit pe barbat, pentru a dovedi ca cel fotografiat nu este Brad Pitt. in realitate, cel confundat cu celebrul actor este Kontos, un grec nascut in Romania, care urmarise Jocurile Olimpice impreuna cu iubita sa, modelul canadian Nicki Dafoe.
In autoturisme mai multe bacterii decat pe scaunele de toaleta
in urma unor teste conduse de cercetatori din Marea Britanie s-a descoperit ca autoturismele sunt gazda a mult mai multor bacterii decat scaunele de toaleta. Miliarde de microbi, printre care si periculosul E.coli, au fost gasiti pe pedalele de acceleratie si frana, pe manerele scaunelor, pe ventilatoare si in multe alte zone din cele cinci autoturisme testate. De asemenea, in unele dintre acestea au fost descoperite resturi foarte vechi de mancare, par de caine, cat si ciuperci, iar cercetatorii au atras atentia ca pana si masinile care par curate ascund de fapt miliarde de bacterii. "Chiar daca am creste bacterii in laborator, nu am obtine acelasi rezultat ca aici. Bacteriile sunt peste tot, iar pentru a scapa de acestea este nevoie de un loc cat mai uscat," a precizat unul din cercetatori.
Janet Jackson castiga un proces impotriva unui barbat care o hartuia
Cantareata americana Janet Jackson a obtinut castig de cauza, joi, intr-o procedura juridica impotriva unui barbat pe care il acuza ca a hartuit-o timp de mai multi ani. Janet a obtinut un ordin judecatoresc care ii interzice barbatului sa se apropie de ea timp de trei ani. Janet Jackson, in varsta de 38 de ani, l-a acuzat pe Robert Gardner ca ar fi urmarit-o timp de noua ani. "M-a urmarit, mi-a trimis faxuri si scrisori, a incercat sa ma intalneasca personal timp de noua ani", a declarat cantareata in documentele depuse la un tribunal din Los Angeles. Barbatul a patruns intr-un studio de inregistrari din New York in martie 2004, avand asupra sa un cutit si o pereche de foarfece. Reclamatul, care a refuzat sa fie aparat de un avocat, a declarat ca este uimit de atitudinea lui Jackson si de ordinul judecatoresc. "Am avut o mica intelegere (...). Nu vreau sa fiu perceput ca un admirator obsedat", a spus acesta. El a sustinut ca relatia sa cu Janet Jackson este una de afaceri si personala, dar nu a dat alte detalii.
S-a deghizat in politist pentru a intalni femei
Un politist fals care oprea autoturismele la volanul carora se aflau femei a explicat adevaratilor politisti din Austria ca a recurs la aceasta metoda intrucat numai asa putea intalni femei. Barbatul, in varsta de 41 de ani, cumparase o uniforma de politie dintr-un magazin cu articole de imbracaminte mai speciale si si-a confectionat singur un girofar si o insigna de politist. Apoi, a plasat girofarul deasupra masinii sale, inainte de a solicita soferitelor sa traga pe dreapta si de a le cere documentele. Totusi, ingeniosul austriac le lasa pe femei sa plece doar cu un avertisment si a recunoscut in fata politistilor ca spera ca una dintre acestea sa se indragosteasca de el. Barbatul a fost prins dupa ce politistii au folosit o femeie-ofiter pentru a-i intinde o capcana.
Mariah Carey nu simte lipsa sexului
Cantareata americana Mariah Carey a declarat recent ca faptul ca nu are o relatie cu un barbat nu o face deloc nefericita si ca nici nu simte lipsa sexului, relateaza site-ul Ananova, consultat de Rompres. De asemenea, cantareata a precizat ca a asteptat pana in noaptea nuntii pentru a-si pierde virginitatea, la 23 de ani, si ca nu este o persoana foarte interesata de sex. "Nu am fost niciodata condusa de nevoia de a fi cu multi oameni. M-am concentrat intotdeauna pe alte lucruri", a adaugat Mariah Carey.
O femeie din Ucraina a incercat sa se urce in avion cu doi pui de urs pretinzand ca sunt catelusi
O femeie din Ucraina a fost arestata dupa ce a incercat sa se urce intr-un avion de pe aeroportul din Kiev cu destinatia Egipt insotita de doi pui de urs pe care a incercat sa-i declare drept caini. Autoritatile de pe aeroport au oprit-o pe femeie in momentul in care au auzit zgomote iesind dintr-o cutie pe care aceasta intentiona sa o ia in avion ca pe un bagaj de mana. Prinsa asupra faptului femeia a trebuit sa declare ce se afla in cutie si a incercat sa explice ca ar fi vorba de doi pui de ciobanesc alsacian pe care doreste sa-i ia cu ea in vacanta din Egipt. Cand au vrut sa verifice informatiile, nu mica le-a fost mirarea vamesilor ucraineni sa constate ca cei doi pui de ciobanesc alsacian erau de fapt pui de urs. in prezent, respectiva femeie trebuie sa raspunda acuzatiilor de contrabanda cu pui de urs.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite