CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britney Spears este insarcinata Cantareata pop Britney Spears, care a cucerit inimile a milioane de adolescenti din intrega lume, a anuntat, oficial, ca asteapta un copil alaturi de sotul ei, Kevin

Britney Spears este insarcinata
Cantareata pop Britney Spears, care a cucerit inimile a milioane de adolescenti din intrega lume, a anuntat, oficial, ca asteapta un copil alaturi de sotul ei, Kevin Federline. Informatia a aparut pe site-ul oficial al starului si a fost confirmata de Sonia Muckle, agentul de presa al divei, care insa nu a furnizat alte detalii suplimentare. "A venit in sfarsit timpul sa va impartasim minunata veste, ca asteptam primul nostru copil", a scris Britney fanilor sai. "Au existat informatii ca am fost internata intr-un spital la sfarsitul acestei saptamani, iar Kevin si cu mine vrem sa va anuntam ca totul e ok." Cantareata de 23 de ani, care s-a casatorit pe neasteptate in septembrie cu Federline, a multumit fanilor si pentru "gandurile bune si rugaciunile" lor. Presa a facut speculatii timp de cateva saptamani ca Britney ar fi insarcinata, aducand ca argument amploarea pe care au luat-o in scurt timp masurile starului. Britney n-a comentat insa deloc subiectul. Kevin Federline, fost dansator in trupa divei, mai are inca doi copii cu fosta lui prietena, actrita Shar Jackson.
Parlamentul francez confera cetatenilor dreptul de "a fi lasati sa moara"
Parlamentul francez a adoptat ieri, un proiect de lege care instituie dreptul cetatenilor de "a fi lasati sa moara", fara a legaliza insa eutanasia. Proiectul de lege stipuleaza ca tratamentele medicale nu trebuie continuate "cu o incapatanare irationala". Astfel, o persoana bolnava aflata intr-o faza terminala poate decide sa "limiteze sau sa intrerupa definitiv tratamentul", iar legea permite administrarea medicamentelor impotriva durerii, chiar daca ele ar accelera decesul. Proiectul de lege a fost elaborat in urma decesului lui Vincent Humbert, in septembrie 2003. Intrat in coma dupa o injectie cu barbiturice facuta de mama sa, care dorea sa il ajute sa moara, tanarul tetraplegic a decedat la doua zile dupa internarea in sectia de reanimare a centrului de la Berck-sur-Mer (nord). Dezbaterile din Parlamentul francez au fost reluate luna trecuta dupa decesul americancei Terri Schiavo, aflata de 15 ani in coma. Femeia a murit dupa ce justitia a decis intreruperea alimentarii artificiale.
Silvio Berlusconi ramane cel mai bogat om politic din Italia
Premierul italian Silvio Berlusconi are cele mai mari venituri dintre liderii politici din tara sa, cu 12,7 milioane euro in anul 2003, potrivit unor date ale Consiliului de Ministri si Parlamentului Italiei. Aceasta suma a depasit-o cu circa 30.000 euro pe cea prezentata de liderul conservator in anul 2002, lui Silvio Berlusconi revenindu-i din nou locul celui mai bogat om politic din Italia. Pe un indepartat loc al doilea se situeaza presedintele Camerei Deputatilor, Pier Ferdinando Casini, cu venituri de 203.985 euro. Locul al treilea este ocupat de Gianfranco Fini, vicepremier si ministru al afacerilor externe, care a declarat venituri de 176.497 euro.
Premierul neozeelandez, Helen Clark, a vazut moartea cu ochii
Un mic avion, care il transporta pe premierul Noii Zeelande, Helen Clark, a aterizat de urgenta dupa ce usa s-a deschis in plin zbor. Dupa aterizare, Clark a declarat ca s-a intrebat daca va scapa cu viata din aceasta incercare. La un moment dat, avionul a patruns intr-o zona de turbulente si a pierdut brusc din altitudine, ceea ce a deblocat una din usi. A fost imposibil ca usa sa fie blocata si doua garzi de securitate au mentinut-o inchisa pana la aterizarea pe cel mai apropiat aeroport. Alte doua garzi l-au insfacat pe premier, care s-a ales totusi cu vanatai serioase.
Un cimitir din Singapore - dezafectat pentru a face loc blocurilor
Autoritatile din Singapore au inceput sa dezgroape ramasitele pamantesti din unicul cimitir functional al tarii, pentru a face rost de teren pentru vii, tot mai ingramaditi pe suprapopulatul teritoriu. Potrivit unui proiect care se desfasoara pe mai multi ani, zeci de mii de ramasite omenesti din cimitirul Choa Chu Kang, unde se afla peste 200.000 de morminte, sunt incinerate si apoi depuse in nise sapate in cripte. Ramasitele musulmanilor nu sunt incinerate, ci mutate in loturi mai mici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite