CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garry Kasparov, lovit in cap cu o tabla de sah Campionul mondial la sah Garry Kasparov, care s-a retras definitiv din competitie pentru a se dedica politicii, a fost lovit in cap de un barbat care

Garry Kasparov, lovit in cap cu o tabla de sah
Campionul mondial la sah Garry Kasparov, care s-a retras definitiv din competitie pentru a se dedica politicii, a fost lovit in cap de un barbat care s-a prezentat drept un fan dezamagit. Celebrul sahist nu a necesitat ingrijiri medicale. Incidentul s-a produs vineri seara in cursul unei intalniri cu tineri militanti, membri ai organizatiilor de opozitie. Un tanar neidentificat i-a cerut lui Kasparov sa-i dea un autograf pe o tabla de sah inainte de a se folosi de ea pentru a-l lovi in cap. "V-am admirat ca jucator de sah, dar ati abandonat pentru a va consacra politicii", ar fi declarat agresorul, potrivit unor martori. Garry Kasparov ar fi glumit pe seama acestui incident. Cand a fost intrebat cum se simte, el a raspuns: "Din fericire, in Uniunea Sovietica a fost popular sahul si nu jocul de base-ball".
272 de examene pentru un carnet de conducere
Un sudcoreean a dat dovada de multa perseverenta in a obtine carnetul de conducere. Barbatul, in varsta de 69 de ani, a reusit sa treaca proba teoretica a examenului de sofat abia la incercarea 272. Explicatia pentru nereusitele de pana acum: barbatul este analfabet si nu putea sa citeasca codul rutier. Barbatul a retinut regulile de conducere in urma lungului sir de examene teoretice orale, la care a participat timp de cinci ani. "E deja de-al casei", au afirmat examinatorii, bucurandu-se de reusita "elevului" lor. Sudcoreeanul, care deja planuieste ce masina sa-si cumpere, a cheltuit peste 1000 de dolari pentru taxele de inscriere la examene.
Beckham a chiulit din nou de la aniversarea sotiei
Fotbalistul echipei Real Madrid, David Beckham, a lipsit pentru a doua oara consecutiv de la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a sotiei sale, Victoria. Fosta Posh Spice a implinit, ieri, 31 de ani, insa Beckham nu a fost alaturi de ea, deoarece se afla la Valencia, unde Real Madrid intilneste formatia Levante, in etapa a XXXII-a a campionatului Spaniei. De data aceasta, Victoria si-a sarbatorit ziua, alaturi de prieteni si familie, la unul dintre cele mai bune restaurante din Madrid spre deosebire de anul trecut cand frumoasa Spice a petrecut, tot fara sotul ei, in statiunea elvetiana Verbier.
Un australian i-a inchis gura rechinului cu o placa de surf
Un surfer australian nu s-a lasat intimidat de atacul unui rechin si a continuat sa practice linistit sportul preferat in apropiere. Barbatul in varsta de 40 de ani se afla la aproximativ 30 de metri in larg, in apropierea unei plaje de langa Sydney, cand un rechin de doi metri s-a repezit asupra lui. Barbatul nu a intrat in panica si i-a bagat atacatorului placa de surf in gura, reusind astfel sa se salveze. Pradatorul s-a indepartat imediat de curajosul australian. Barbatul a iesit la mal, si-a luat o alta placa de surf si s-a intors in larg.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite