CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cand e stresat, premierul suedez mananca multa branza Scaderea in sondajele de popularitate l-a determinat pe premierul suedez, Goran Persson, sa se indrepte rapid spre farfuria cu branza, aliment la

Cand e stresat, premierul suedez mananca multa branza
Scaderea in sondajele de popularitate l-a determinat pe premierul suedez, Goran Persson, sa se indrepte rapid spre farfuria cu branza, aliment la care seful Guvernului de la Stockholm apeleaza ori de cate ori se simte stresat. "Mananc branza cand sunt stresat. Acum sunt exact intr-o astfel de perioada. Cel putin o data pe zi ma indop cu branza, farfuriile sunt pline cu patru sau cinci bucati mari de soiuri diferite", a declarat el. Guvernul condus de Persson a scazut drastic in popularitate dupa ce nu a inregistrat nici un succes in incercarile de reducere a somajului si dupa lipsa de reactie in perioada valurilor seismice de la 26 decembrie, care au lovit Asia de Sud. Dar nici posibilitatea pierderii alegerilor ce vor avea loc anul viitor, si nici branza, despre care se stie ca faciliteaza aparitia cosmarurilor, nu ii strica somnul premierului suedez. "Un singur lucru il stiu sigur: uneori treburile merg bine, alteori merg rau. Eu am capacitatea de a uita de ele si, de aceea, dorm fara probleme", a adaugat Persson.

Demi Moore si Ashton Kutcher se vor casatori la Las Vegas
Actrita americana Demi Moore si iubitul sau Ashton Kutcher intentioneaza sa se casatoreasca la Las Vegas. Cei doi au comandat deja verighetele, care vor fi executate de celebrul bijutier Neil Lane. Fostul sot al actritei, Bruce Willis, este asteptat sa participe la ceremonia ce va avea loc la cazinoul si hotelul Bellagio, impreuna cu cele trei fiice ale lor, Rumer (16 ani), Scout (13 ani) si Tallulah (11 ani).

Ultima carte a lui Ioan Paul al II-lea - vanzari record in Polonia
Ultima carte a Papei Ioan Paul al II-lea, "Memorie si identitate", s-a vandut in 800.000 de exemplare in Polonia, de la lansarea sa, pe 11 martie. "Tirajul va atinge 1.135.000 de exemplare la sfarsitul lunii aprilie", a precizat Bogna Rosinska, de la Editura Znak, care a publicat cartea in Polonia, tara natala a Suveranului Pontif care s-a stins din viata la 2 aprilie. "Memorie si identitate" este cel de-al cincilea volum al lui Ioan Paul al II-lea si ultimul publicat inainte de moartea sa. Cartea a fost redactata pornind de la retranscrierea dialogurilor pe care Papa le-a avut in 1993 cu doi prieteni polonezi, filozoful Krzysztof Michalski si parintele Josef Tischner, care s-a stins din viata in 2000. Drepturile de autor pentru cele cinci carti publicate in timpul pontificatului de 26 de ani al lui Ioan Paul al II-lea au fost donate unui fond pentru finantarea operelor de caritate.

Gordon Brown, mai popular decat Tony Blair
Partidul Laburist britanic, care se indreapta catre un al treilea mandat (fapt fara precedent), ar fi mai popular daca ministrul Finantelor, Gordon Brown, l-ar inlocui la conducerea acestei formatiuni politice pe Tony Blair. Sondajul plaseaza Partidul Laburist in fruntea intentiilor de vot (37%). Cota laburistilor ar atinge insa 48% daca Brown ar prelua atributiile lui Blair, a carui popularitate s-a cam "sifonat" .

Papusi sexuale robotizate
Un inventator german pe nume Michael Harriman din NUrenberg sustine ca a creat cea mai sofisticata papusa sexuala robotizata. Androizii sexuali dezvoltati de Harriman au "inimi" care bat mai tare in timpul partidei de sex, respira mai greu si prezinta niste dispozitive interne care ridica temperatura corpului, dar picioarele raman reci "la fel ca in viata reala", a spus Harriman. "Este aproape imposibil sa gasesti vreo diferenta, dar continui sa-i aduc imbunatatiri si nu o sa fiu fericit decat cand o sa fie mai bine ca in realitate", a declarat el. Papusile vandute sub marca Andy costa fiecare 4.000 de lire sterline, dar pretul lor creste daca un client prefera optiuni, precum sanii foarte mari. Sub pielea realizata din silicon, utilizata in chirurgia medicala, se afla o inima electronica, ce bate mai tare in timpul actului sexual. Modelul poate fi facut sa se miste cu ajutorul unei telecomenzi, sa-si unduiasca soldurile si chiar sa execute alte miscari sugestive - totul la atingerea unui buton.

Steve Zahn se crede cel mai invidiat barbat din lume
Actorul Steve Zahn se considera cel mai invidiat barbat din lume, dupa ce a petrecut trei zile dezbracat impreuna cu Penelope Cruz si Salma Hayek. "Am petrecut trei zile dezbracat impreuna cu fetele. Cred ca nu mint cand spun ca sunt cel mai invidiat barbat din lume", a declarat Steve Zahn. In noua pelicula, "Bandidas", eu sunt un detectiv american trimis in Mexic pentru a le captura. Dar ele sunt cele care ma captureaza pe mine si ma santajeaza cu fotografii compromitatoare cu noi trei. Sfarsesc legat de pat si dezbracat cu Salma si Penelope.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite