CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul ucrainean, Iulia Timosenko, pe coperta revistei Elle Premierul Ucrainei, Iulia Timosenko, a aparut pe coperta editiei din tara sa a revistei Elle si a declarat ca isi foloseste din plin

Premierul ucrainean, Iulia Timosenko, pe coperta revistei Elle
Premierul Ucrainei, Iulia Timosenko, a aparut pe coperta editiei din tara sa a revistei Elle si a declarat ca isi foloseste din plin aspectul fizic in lumea dominata de barbati a politicii. Timosenko a jucat un rol important in Revolutia Portocalie si toata lumea a remarcat ca este tanara si frumoasa. Presa locala a afirmat chiar ca Timosenko l-ar fi fermecat si pe Vladimir Putin, care a vizitat Ucraina in martie. intr-un interviu mai vechi, din 2001, Timosenko a fost intrebata pe coperta carei reviste ar prefera sa apara daca ar avea de ales intre Playboy, Time si revista pentru femei Natalie din Ucraina. Timosenko a raspuns atunci ca Playboy ar fi "alegerea cea mai buna pentru orice femeie adevarata", dar ca ea s-ar putea sa aleaga Time. Premierul ucrainean a declarat ca frumusetea ei este naturala si ca nu are timp pentru tratamente cu cosmetice. "Probabil ca cititorii vor fi dezamagiti, dar eu nu fac nimic deosebit pentru aspectul meu. Dupa 16 ore de munca, nu am timp pentru nimic altceva decat somn", a declarat ea. Elle - Ucraina a publicat patru fotografii ale prim-ministrului, in tinute semnate Louis Vuitton, Yves Saint Laurent si Valen- tino Red.

Ploaie rosie in sudul Rusiei
O ploaie rosie a cazut in regiunea Voronej din sudul Rusiei din cauza poluarii cu agenti coloranti de la o fabrica de vopsea, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta. Conform autoritatilor ruse, ploaia de culoare rosie-ruginie care a cazut in zone agricole a fost colorata de un pigment natural pe baza de argila si de oxid de fier. Acest agent poluant provine de la o fabrica de vopsea si nu prezinta nici un fel de pericol pentru oameni si nici pentru animale, mai precizeaza agentia rusa de presa.

Bronzul lui Blair, atractia campaniei electorale din Marea Britanie
Cea mai arzatoare problema a campaniei electorale din Marea Britanie: Unde s-a bronzat premierul Tony Blair? Tabloidele britanice au publicat fotografii cu tenul foarte bronzat al premierului si s-au intrebat daca nu cumva acesta a recurs la o crema autobronzanta. "Unde s-a bronzat atat de bine?", a titrat Daily Express, care a publicat in oglinda fotografii ale premierului britanic facute sambata si noua sa imagine afisata luni la o conferinta de presa a Partidului Laburist. Blair a raspuns la aceste intrebari la un post de radio ca tenul sau sanatos se datoreaza faptului ca a lucrat in gradina la sfarsitul saptamanii. "A fost o vreme foarte insorita in Londra. Ceea ce fac des este sa lucrez in gradina cand este soare", a explicat el.

50 de irakieni morti, pescuiti din Tibru
Ieri au fost gasite in apele Tibrului, la sud de Bagdad, corpurile neinsufletite a 50 de irakieni. Conform datelor furnizate de postul de televiziune al-Arabia, printre morti sunt si femei si copii. Unele dintre victime au fost decapitate. Autoritatile banuiesc ca ar fi vorba de o parte din ostaticii siiti, care au fost rapiti saptamana trecuta in orasul Madaen de catre extremisti suniti. In ciuda unei actiuni ample a fortelor de ordine irakiene, siitii raniti nu au putut fi gasiti. In urma unui atac au fost ucisi in orasul Haditha din vestul tarii 19 militari ai armatei irakiene.

Victoria Beckham stie sa gateasca doar... omleta
Omleta spaniola este singurul fel de mancare pe care Victoria Beckham stie sa il gateasca, a dezvaluit sotul cantaretei, fotbalistul David Beckham. "A facut o omleta foarte buna. Am fost impresionat", a precizat fotbalistul echipei Real Madrid. Fotbalistul este cel care se ocupa de pregatirea majoritatii meselor in familia Beckham.

Fostul premier spaniol a scos o carte despre Bush jr
Presedintele american George W. Bush este un barbat care stie "sa rada de el insusi" si nu este "foarte diferit" in public si in particular, potrivit prietenului sau Jose Maria Aznar, fostul sef al guvernului spaniol. Aceste impresii figureaza intr-o carte scrisa de Aznar si intitulata "Portrete si profiluri", pe coperta careia se afla o galerie de fizionomii, dupa modelul muntelui Rushmore, in mijlocul carora figureaza cea a autorului, flancat de Bush, Blair, Castro, dar si de sotia sa, Ana Botella. Aznar povesteste in aceasta carte discutiile sale particulare cu presedintele american. 11 septembrie "a dezvaluit dimensiunea autentica a lui Bush si capacitatea sa de conducator", estimeaza Aznar, descriindu-l totodata ca pe un barbat care "atunci cand are ocazia face haz pe seama sa, orgolios in privinta familiei si care stie cat a trebuit sa lupte pentru a fi la inaltimea a ceea ce i se cerea". Acest "barbat de caracter se lauda ca nu este "fermecator", dar poseda o calitate care este mult mai apreciata: este natural pana in punctul in care devine surprinzator, aproape coplesitor. Sunt convins ca acesta este unul dintre motivele succesului sau.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite