CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kelly Brooke, cea mai sexy pamanteanca Actrita Kelly Brooke a fost desemnata cea mai sexy femeie a planetei in sondajul anual efectuat de revista FHM. Pe locul al doilea in clasamentul celor mai

Kelly Brooke, cea mai sexy pamanteanca
Actrita Kelly Brooke a fost desemnata cea mai sexy femeie a planetei in sondajul anual efectuat de revista FHM. Pe locul al doilea in clasamentul celor mai frumoase 100 de femei din lume se situeaza Cheryl Tweedy, membra a trupei Girls Aloud, urmata de actrita Angelina Jolie. Pe urmatoarele locuri in top cinci s-au clasat Michelle Ryan si Elisha Cuthbert. Cea mai frumoasa femeie a anului trecut, cantareata Britney Spears, a cazut pe locul sase urmata de Abi Titmuss, care, in urma cu un an, se clasase doar pe pozitia a 95-a. "Cheia castigarii acestei competitii este sex-appeal-ul, iar cititorii revistei au confirmat ca actrita Kelly Brooke nu duce deloc lipsa de asa ceva", a declarat editorul FHM, Ross Brown.

Explozie intr-o mina de cupru din Zambia: cel putin 50 de morti
Cel putin 50 de persoane si-au pierdut viata in urma deflagratiei produse la o fabrica de explozibili, care apartine unui concern chinez, si se afla pe locul unei mine de cupru din nordul Zambiei, a declarat ministrul Minelor, Kaunda Lembalemba. Bilantul victimelor ar putea spori, intrucat operatiunile de salvare continua. Explozia a avut loc miercuri dimineata, la Chambishi, localitate situata la aproximativ 300 de kilometri nord de capitala zambiana, Lusaka.

Dric australian echipat cu bar
Un antreprenor australian de pompe funebre a propus clientilor un dric echipat cu un bar, pentru a "inveseli" oarecum intregul proces. O societate din Melbourne pune la dispozitia clientilor un microbuz echipat cu un minibar si un DVD player. In vehicul pot incapea zece persoane, alaturi de sicriu, "The Sydney Morning Herald" scrie ca directorul societatii, Martin Tobin, a recunoscut ca acest serviciu inedit nu va fi pe placul tuturor clientilor. "Pentru cei care doresc sa fie impreuna si aproape de defunct, in special pentru familiile mari, aceasta ar putea fi insa o idee buna", a declarat el, subliniind ca oferta ar putea fi agreata de comunitatile chineza, vietnameza sau italiana.

NASA amana lansarea navetei Discovery
Lansarea navetei spatiale Discovery, prevazuta pentru 15 mai, a fost amanata cu o saptamana, din cauza intarzierilor aparute in pregatirile preliminare. Analiza datelor provenind de la testele efectuate de ingineri nu va fi incheiata inainte de sfarsitul lunii aprilie. Desi lansarea lui Discovery fusese anuntata pentru 15 mai, data nu era una definitiva, ci, mai degraba, un obiectiv de urmarit. Discovery va afectua primul zbor de la catastrofa navetei Columbia, care s-a dezintegrat la intrarea in atmosfera, la 1 februarie 2003, in timp ce se intorcea dintr-o misiune de 16 zile, la care participasera sapte astronauti.

Un american si-a impuscat... masina
Un american s-a enervat atat de tare pe propria masina care ii crea probleme tehnice de ani in sir, incat si-a scos pistolul si a inceput sa traga in ea. El a tras cinci focuri de arma in autoturismul sau Chrysler, iar acum risca sa ajunga in inchisoare pentru ca a folosit arma in public. Cand a fost intrebat de politisti ce a dorit sa faca, John McGivney, 64 de ani, a declarat: "Am pus capat chinurilor masinii mele. Am eutanasiat-o. Cred ca fiecare om din acest univers doreste sa faca ceea ce am facut eu. Va merita fiecare minut pe care il voi petrece in inchisoare?", a incheiat el.

Jane Fonda, scuipata de un veteran al razboiului din Vietnam
Un "fan" al celebrei actrite Jane Fonda, 67 de ani, si-a scuipat "idolul" in fata cu tutun de mestecat dupa ce a asteptat linistit la coada pentru a obtine un autograf de la vedeta pe volumul ei autobiografic "My Life So Far" (Viata mea pana acum). "Admiratorul", Michael A. Smith, a fost arestat sub acuzatia de "tulburare a ordinii publice". Ulterior, el a fost eliberat pe cautiune si urmeaza sa apara in fata tribunalului la 27 mai. Reactia lui a fost provocata de unul dintre subiectele pe care Jane Fonda le abordeaza in volumul ei autobiografic, si anume vizita din Vietnamul de Nord din 1972, cand, aflata la Hanoi, pentru a protesta la adresa "interventiei" americane, a pozat pe afetul unui tun folosit pentru a dobori avioanele americane. Ulterior, actrita si-a cerut public scuze pentru aceasta fotografie care i-a adus si porecla de "Hanoi Jane", dar nu si pentru atitudinea sa antirazboinica din acea perioada. Smith, veteran al razboiului din Vietnam, a declarat publicatiei "The Kansas City Star" ca Fonda este o tradatoare si ca protestele ei impotriva razboiului din Vietnam nu pot fi iertate. De asemenea, el a explicat ca nu mesteca in mod obisnuit tutun, dar a ales aceasta modalitate tocmai pentru a-si arata dispretul fata de actrita.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite