CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renee Zellweger s-a casatorit cu Kenny Chesney Actrita americana Renee Zellweger si cantaretul country Kenny Chesney s-au casatorit luni, in cadrul unei scurte ceremonii in Insulele Virgine. Aceasta

Renee Zellweger s-a casatorit cu Kenny Chesney
Actrita americana Renee Zellweger si cantaretul country Kenny Chesney s-au casatorit luni, in cadrul unei scurte ceremonii in Insulele Virgine. Aceasta este prima casatorie pentru ambele vedete, care s-au intalnit la 15 ianuarie, la un concert de solidaritate cu victimele valurilor seismice din Asia. La ceremonia ce a durat doar 15 minute au fost prezente rudele si prietenii celor doi, iar actrita a purtat o rochie creata de Carolina Herrera. Zellweger, in varsta de 36 de ani, a obtinut Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol secundar in 2004 pentru rolul din "Cold Mountain". Chesney, cu un an mai in varsta decat proaspata sa sotie, este unul dintre cei mai reputati cantareti country americani.

O mana de plastic a provocat panica in China
O actrita din China a provocat panica in randul populatiei si a pus politia in alerta dupa ce a lasat o mana falsa in spatele masinii sale. Wang Qiang, din orasul Shenyang, a zarit mana de plastic prin geamul masinii si, crezand ca este reala, a chemat de urgenta politia. La doar cateva minute, patru dube ale politiei, ce transportau peste 20 de ofiteri, au ajuns la fata locului, stabilind ca masina este a unei actrite. Politistii au gasit-o pe posesoarea masinii, care le-a explicat ca mana este de plastic, ea fiind folosita intr-un spectacol de opera. Ea a precizat ca lasase mana in autoturism intrucat planuia sa-si pacaleasca un prieten.

Ungurii cheltuiesc anual 1,2 miliarde de euro pe tigari
In Ungaria se vand anual 20 miliarde de tigarete, ceea ce inseamna ca fumatorii din aceasta tara cheltuiesc in fiecare an 300 miliarde de forinti (1,2 miliarde de euro) pentru viciul lor, a declarat un organizator al unei expozitii interactive desfasurate la Bekescsaba, nord-estul Ungariei, care prezinta pericolele fumatului. Ungaria ocupa locul sase in lume in materie de numarul de tigari fumate pe cap de locuitor, iar 28.000 de ungari mor anual din cauza bolilor de inima si cancerelor de plamani provocate de fumat, a indicat Eva. Expozitia si-a propus sa sensibilizeze in special tineretul in legatura cu pericolele fumatului, prezentand biciclete medicinale pentru a ilustra capacitatile de efort ale fumatorilor si nefumatorilor si calculatoare care le arata tinerilor cum pot fi folositi in alte scopuri banii cheltuiti pe tigari.

Ziua orgasmului, intr-un orasel brazilian
Localnicii oraselului Esperantina, din nordul Braziliei, au sarbatorit saptamana aceasta cu mare fast Ziua orgasmului. Primaria orasului a organizat chiar si o dezbatere asupra ejacularii precoce, la care au luat parte totii localnicii. Desi sarbatoarea dedicata punctului culminant al actului sexual nu are inca un caracter oficial, brazilienii din Esperantina celebreaza in fiecare an, intotdeauna la inceputul lunii mai, Ziua orgasmului. "Aceasta initiativa e menita sa imbunatateasca relatia cuplurilor casatorite", a precizat primarul orasului, Felipe Santolia. Orgasmul influenteaza intrega viata a unei femei, "relatia acesteia cu copiii, cu societatea si are chiar efecte asupra activitatii ei profesionale", a adaugat Santolia. Primarul Esperantinei a anuntat cu aceasta ocazie oficializarea Zilei orgasmului incepand de anul viitor.

Printul Harry a trisat la examenul de arta, afirma fosta sa profesoara
Printul Harry a fost ajutat de un profesor la proba de arta, echivalentul britanic al bacalaureatului, a afirmat fosta sa profesoara de desen de la prestigiosul colegiu Eton. Sarah Forsyth, care a atacat in justitie colegiul pentru concediere abuziva, a indicat in depozitia sa in fata unui tribunal specializat ca seful departamentului de arta de la Eton avea obiceiul sa termine lucrarile elevilor sai. El ar fi lucrat in special la o lucrare a lui Harry, in absenta printului. Profesoara a recunoscut ca a scris, anul precedent, aproape in totalitate, textul care insotea "un proiect de arta" al lui Harry ce a fost supus unor examinatori din afara scolii. in cursul unei audieri precedente, in toamna lui 2004, doamna Forsyth afirmase ca a fost obligata sa-l ajute pe printul Harry de conducerea scolii. "Cred ca mi-au cerut acest lucru pentru ca Harry era un elev slab la invatatura. Eram nelinistita pentru ca era contrar eticii si constituia probabil o inselatorie", a afirmat fosta profesoara. Conducerea colegiului Eton neaga aceste acuzatii si asigura ca doamna Forsyth a fost concediata pentru ca nu era o profesoara suficient de buna.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite