CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eva Longoria, cea mai sexy femeie din lume Actrita Eva Longoria, eroina a serialului de televiziune Desperate Housewives, a fost aleasa cea mai sexy femeie din lume, intr-un sondaj efectuat de

Eva Longoria, cea mai sexy femeie din lume
Actrita Eva Longoria, eroina a serialului de televiziune Desperate Housewives, a fost aleasa cea mai sexy femeie din lume, intr-un sondaj efectuat de revista Maxim. "Este emotionant si socant in acelasi timp. Sa fii numarul unu intr-un show de televiziune si numarul unu in sondajul revistei Maxim este incredibil", a declarat actrita. Printre celelalte staruri prezente in topul 100 al celor mai sexy femei din lume se numara Jennifer Garner (3), Angelina Jolie (7) .

Cersetorii americani vor primi permise de... milogeala
Cersetorii americani din Minneapolis ar putea trece la... profesionism, daca autoritatile municipale vor aproba solicitarea sefului politiei care sustine ca prin eliberarea de licente pentru cersetorie vor putea fi controlati mai usor cersetorii agresivi care se tin cu insistenta dupa trecatori. Conform planului propus de mai-marele politiei, cersetorii vor trebui sa se inregistreze in fiecare an la un centru guvernamental unde vor fi fotografiati si vor primi un permis de...milogeala. Daca vor fi prinsi apoi fara acest act vor risca sa fie "internati" intr-un centru de detentie pentru 30 de zile si vor trebui sa plateasca o amenda.

Restaurantul preferat al celebritatilor londoneze, scos la vanzare
Legendarul restaurant londonez "The Ivy", frecventat de personalitati din lumea modei, cinematografiei si a muzicii, a fost scos la vanzare. Situat in Covent Garden, cartierul cu teatre al Londrei ce atrage ca un magnet turistii, restaurantul ii are printre clienti pe cantaretul britanic Elton John, actorii americani Tom Cruise si Robbie Williams, modelul german Claudia Schiffer si fotbalistul britanic David Beckham. in ultimul clasament al celor mai bune restaurante din lume, realizat de revista "Restaurant", The Ivy figura pe locul 44.

Brad Pitt isi cauta o locuinta la Londra
Actorul american Brad Pitt isi cauta o casa la Londra pentru a-si gasi linistea dupa mult-mediatizata despartire de actrita Jennifer Aniston si dupa infiriparea unei idile cu frumoasa Angelina Jolie. O resedinta la Londra ar fi tocmai potrivita sa-l aduca pe actorul american si mai aproape de Angelina Jolie a carei locuinta se afla la marginea Londrei, la Buckinghamshire. Acestea nu sunt primele zvonuri cu privire la interesul lui Brad Pitt pentru proprietati in Anglia. in urma cu un an o parte a presei sustinea ca Pitt si-ar fi cumparat o proprietate de vacanta la tara, in East Sussex, langa cele detinute de prietenii sai Johnny Deep si Paul McCartney.

Paris Hilton are peste 600 de animale de casa
Controversata Paris Hilton a dezvaluit ca detine peste 600 de animale de casa. Vedeta a precizat ca acestea traiesc in zecile de case pe care le are in diverse regiuni. "Nu le stiu numele tuturor. il am pe Tyson, rottweiler-ul, pe Tinkerbell, un chihuahua, si pe Bambi. De asemenea, mai am si o nevastuica pe care o cheama Rascal, a declarat Paris Hilton.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite