CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politicieni pe hartie igienica Pe piata poloneza a aparut un nou desen animat, ai carui eroi sunt politicienii de pe prima pagina a ziarelor. Produsul, numit "Eroii toaletelor", este special prin

Politicieni pe hartie igienica
Pe piata poloneza a aparut un nou desen animat, ai carui eroi sunt politicienii de pe prima pagina a ziarelor. Produsul, numit "Eroii toaletelor", este special prin faptul ca este tiparit pe hartie igienica. in desenul animat, deputati si senatori polonezi se distreaza pe o plaja, in spatele careia se vede cladirea Camerei Deputatilor cu inscrisul "Circ". "Nu mi-am dat acordul pentru ca imaginea mea sa fie folosita intr-un asemenea mod si ma voi ocupa de acest caz", a declarat revoltata deputata Renata Beger. "Ceea ce se face cu politicienii intrece orice limita. Nu suntem niste mucosi, ci oameni seriosi si indeplinim o sarcina serioasa pe care ne-a incredintat-o societatea!". Hartia igienica produsa de o firma din Varsovia nu este insa atestata de Institutul National de Igiena. Banda desenata se va vinde din 20 mai si un sul va costa aproximativ cinci euro si va fi comercializata si in librarii. in America sunt deja populare sulurile de hartie igienica cu autografe ale starurilor, cu imaginea lui Saddam Hussein, a lui Osama ben Laden sau a unor politicieni, printre care George Bush si John Kerry. Editura germana Klo (toaleta) a publicat pe hartie igienica poeme, basme si romane politiste.

Nicole Kidman vrea sani mai mari
Actrita Nicole Kidman a dezvaluit ca i-ar placea sa ramana insarcinata, intrucat acest lucru prezinta un mare avantaj... sani mai mari. Kidman declarase deja ca ar dori sa aiba un corp mai voluptuos. "intotdeauna mi-a fost greu sa pun pe mine cateva kilograme in plus." Din adolescenta si-a dorit sa fie mai "mai voluptuoasa", a marturisit actrita. "Mi-ar placea sa arat precum Marilyn Monroe." Rezolvarea problemei o vede Kidman in a face un copil. "Daca as avea un copil, as avea si sani mai mari."

Arestat pentru "conducerea" calului in stare de ebrietate
Un barbat a fost arestat in Kentucky pentru "conducerea" unui cal sub influenta alcoolului. Millard Dywer, din Pulaski County, a fost tras pe dreapta, in momentul in care intentiona sa-si "accelereze" calul Prince, exact in fata unui politist aflat in afara orelor de serviciu. Americanul a admis ca bause douasprezece sticle de bere, dupa ce s-a constatat ca nivelul de alcool din sangele sau depasea de trei ori limita legala, insa a promis ca va contesta legea statului Kentucky care situeaza calul in categoria vehiculelor.

Primul WC instalat in masina
Doi britanici au povestit presei cum au reusit sa duca la bun sfarsit un drum cu masina din nordul Scotiei pana in sudul Italiei, fara sa-si paraseasca autoturismul pentru chemarile naturii. Totul a fost posibil numai si numai cu ajutorul unui closet portabil, primul instalat vreodata intr-o masina. WC-ul Indipod, lansat la sfarsitul anului trecut, costa 300 de lire sterline (circa 20 de mil. lei). El dispune de o cabina pneumatica, care foloseste un dispozitiv special de ventilatie, iar deseurile solide sunt dizolvate de catre deodoranti chimici intr-un rezervor ce poate fi golit in toaletele obisnuite. Noul WC este ideal pentru cei care sufera de boala lui Crohn sau de colita, fiind nevoiti sa mearga des la toaleta.

Sharon Stone a adoptat inca un copil
Actrita americana Sharon Stone a confirmat informatiile conform carora a adoptat recent un baietel. Publicistul actritei, Cindi Berger, a precizat intr-un comunicat de presa ca baiatul s-a nascut in Texas, insa parintii sai sunt necunoscuti. Sharon Stone, in varsta de 47 de ani, si-a botezat noul copil cu numele de Laird Vonne Stone. Vedeta mai are un baiat de patru ani, Roan, pe care l-a adoptat in perioada cand era casatorita cu Phil Bronstein.

Actorul din "Singur acasa" depune marturie in procesul Jackson
Actorul Macaulay Culkin, in varsta de 24 de ani, care a jucat in "Singur acasa", a depus marturie in procesul lui Michael Jackson, dezmintind ca ar fi fost supus unor abuzuri sexuale de catre cantaret. "Nu m-a obligat niciodata sa fac nimic", a afirmat Culkin in fata juratilor, precizand ca inca are contacte regulate cu Jackson. Actorul a catalogat drept ridicole afirmatiile unor martori ai acuzarii, care au declarat ca l-au vazut pe Michael abuzand de actor. De banuit au dat si cadourile scumpe facute de Jackson copilului, acuzarea sugerand ca starul ar fi putut abuza de copil in timp ce acesta dormea. Juriul a vizionat o caseta video de aproape trei ore unde se aude vocea cantaretului spunand: "Copiii ma fac fericit"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite