CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Idila intre doi ministri italieni Gianfranco Fini s-a combinat cu o colega blonda In conditiile in care "divortul" dintre electoratul italian si premierul Silvio Berlusconi pare consumat, o poveste

Idila intre doi ministri italieni
Gianfranco Fini s-a combinat cu o colega blonda
In conditiile in care "divortul" dintre electoratul italian si premierul Silvio Berlusconi pare consumat, o poveste de dragoste intre doi ministri ai cabinetului sau agita, de mai multe zile, clasa politica din Peninsula. Presa scrie ca ministrul de Externe, Gianfranco Fini, ar fi cedat farmecelor blondei detinatoare a Ministerului pentru Egalitatea Sanselor, Stefania Prestigiacomo. Gratioasa membra a guvernului pe care Silvio Berlusconi a introdus-o, in urma cu cativa ani, in statul-major al formatiunii Forza Italia - cu "recomandarea": "Ce inalta si frumoasa esti!" - ar fi chiar la originea convertirii politice a presedintelui Aliantei Nationale. Acesta sustinuse in Parlamentul italian o lege foarte restrictiva in materie de fecundare asistata, dar ulterior Fini a militat pentru abrogarea reglementarii cu pricina, spre marea satisfactie a Stefaniei Prestigiacomo, care a luptat mereu impotriva acestei masuri. "Sunt niste zvonuri dezgustatoare", a spus revoltat ministrul Afacerilor Externe, care este casatorit si tata a doi copii. La randul sau, presedintele Consiliului de Ministri italian, Silvio Berlusconi, nu a facut nici un comentariu, probabil prea multumit de faptul ca a gasit - in sfarsit - putina armonie in randul echipei sale ministeriale.

Masina-capcana, de vanzare la liber
La peste un an dupa ce si-a cumparat o masina de ocazie, un moscovit a descoperit cu stupefactie ca sub scaunul soferului era ascunsa o bomba artizanala de mare calibru. Curatandu-si masina prin interior, el a gasit o cutie ce continea o grenada si un dispozitiv gata de a fi amorsat. Cumparatorul, colaborator al unei edituri, si-a dat seama ca putea sari oricand in aer intrucat el se deplasa zilnic cu masina prin Moscova. Alertate, fortele de ordine incearca sa afle cine si cand i-a pregatit acest cadou noului proprietar al masinii ori, mai curand, fostului ei stapan, un prosper om de afaceri moscovit. Pe urma, ei trebuie sa lamureasca daca comanditorii au renuntat la atentat sau altceva i-a impiedicat sa-si duca la bun sfarsit proiectul, asa incat masina a circulat nestigherita, cu bomba sub scaun.

Catherine Zeta Jones, vedeta cu trup perfect
Actrita Catherine Zeta Jones a fost desemnata vedeta cu trupul perfect, intr-un sondaj realizat printre cititoarele unei reviste britanice, transmite site-ul Ananova. Cititoarele revistei "Eve" au fost intrebate care este femeia cu cea mai frumoasa silueta si cel mai frumos trup din lume. Zeta Jones a ocupat locul intai, urmata de Angelina Jolie si Halle Berry. "Sondajul arata ca femeile prefera starurile care combina frumusetea cu independenta si personalitatea. El demonstreaza, de asemenea, ca femeile isi pot mentine frumusetea si atractivitatea si dupa ce devin mame", a declarat un purtator de cuvant al revistei. Alte vedete care au obtinut un loc in Top 10 al celor mai frumoase femei sunt Elle McPherson, Kate Winslet si Jennifer Lopez.

Basic Instinct: implinirea unui vis de o viata pentru Sharon Stone
Basic Instinct (1992) a insemnat pentru actrita Sharon Stone "implinirea unui vis de o viata", potrivit declaratiilor ei facute la lansarea filmului Basic Instinct 2: Risk Addiction la festivalul de la Cannes. Stone si regizorul Michael Caton-Jones au dezvaluit ca actiunea din partea a doua a fost mutata de la San Francisco la Londra. "Ma simt ca acasa la Londra", a declarat Stone, 47 de ani, care reia astfel rolul durei scriitoare Catherine Tramell. Partenerul din prima parte, Michael Douglas, este inlocuit de actorul britanic David Morrissey, 40 de ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite