CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kylie Minogue, spitalizata Cantareata pop australiana Kylie Minogue, care a anuntat marti ca a fost diagnosticata cu cancer la san, urma sa fie internata ieri, cel tarziu astazi, intr-un spital din

Kylie Minogue, spitalizata
Cantareata pop australiana Kylie Minogue, care a anuntat marti ca a fost diagnosticata cu cancer la san, urma sa fie internata ieri, cel tarziu astazi, intr-un spital din Melbourne (sud), orasul sau natal, unde un medic de familie i-a descoperit cancerul saptamana trecuta. Starul muzicii pop australiene, care a vandut milioane de albume in intreaga lume, va implini 37 de ani saptamana viitoare. Ea a fost nevoita sa-si anuleze turneul "Showgirl" in Asia si in Australia. Dupa anuntul care a socat o lume intreaga, "printesa muzicii pop" a dejunat cu compatrioata sa Olivia Newton-John, care a avut probleme similare. Olivia Newton-John, fost star al muzicii disco din SUA, este considerata ca fiind la originea angajamentului lui Kylie in lupta impotriva cancerului la san. Cantareata australiana a organizat mai multe activitati de caritate impotriva maladiei, inainte ca si ea sa fie diagnosticata. Astfel, in anul 2002, Kylie Minogue a vandut unul dintre sutienele sale pentru suma de 6.880 de dolari la Londra la o licitatie destinata finantarii luptei impotriva cancerului la san.

"Minge de foc" pe cerul Finlandei
O "minge de foc" de o intensitate luminoasa exceptionala a traversat cerul Finlandei marti seara inainte de a exploda deasupra frontierei ruso-finlandeze. Fenomenul a fost observat de zeci de locuitori din estul tarii. "Matematicienii nostri au calculat, in mare, ca aceasta a cazut dincolo de frontiera noastra de est si a explodat deasupra Kareliei ruse", a indicat Marko Pekkola, redactor-sef al publicatiei URSA. Determinarea traiectoriei acestei "mingi de foc", fara indoiala un meteorit in flacari, necesita calcule suplimentare, a adaugat el.

Polonezii l-au poreclit Putinocchio pe presedintele rus
O revista din Polonia ii indeamna pe cititorii sai sa trimita presedintelui rus Vladimir Putin o carte postala ilustrata, in care liderul de la Kremlin este asemanat cu "mincinosul" Pinocchio pentru prezentarea unei "versiuni staliniste a istoriei". Campania initiata de revista "Wprost" survine in contextul intensificarii sentimentelor anti-ruse in Polonia, proces alimentat si de discursul lui Vladimir Putin din 9 mai, ce a dorit sa marcheze sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial in Europa. in discurs, seful statului rus i-a dezamagit pe polonezi, dupa ce a omis sa condamne invazia sovietica in Polonia din anul 1939. in acest context, numarul din aceasta saptamana al revistei poloneze se vinde impreuna cu o carte postala cu destinatia Kremlin, pe care, deasupra unei imagini modificate cu ajutorul computerului, este tiparit mesajul "Calde salutari, pentru Putinocchio". Pe cealalta parte a cartii postale, se afla un text scurt in limbile poloneza si rusa, in care Putin este rugat sa isi ceara scuze pentru ca nu a condamnat pactul Ribbentrop-Molotov. De asemenea, in text se precizeaza ca polonezii s-au simtit jigniti atunci cand Putin a multumit rezistentei anti-fasciste din Germania si Italia, dar nu a mentionat nimic despre sacrificiul poporului polonez.

Britney Spears si Kevin Federline isi fac de cap in "Chaotic"
Britney Spears si Kevin Federline au umblat pe la mai multe televiziuni americane pentru a-si promova noul lor reality show "Britney and Kevin: Chaotic", un serial cu sase episoade, difuzat de reteaua prin cablu UPN, si care contine inregistrari private ce traseaza povestea lor de la logodna pana la casatorie. Aparitia de la emisiunea "Ellen" a CBS-ului a reprezentat prima aparitie televizata a cantaretei in compania sotului sau. Sarcina acesteia, anuntata in aprilie, era cu greu vizibila pentru ca purta o rochie larga, in culori de roz si bej. Primul episod difuzat marti seara de UPN a prezentat imagini cu rutina turneului cantaretei in Marea Britanie: sedinte de machiaj, de fitness si spectacole. Dar aceste imagini, filmate inainte de intalnirea cu sotul ei, lasa se intrevada singuratatea sa amoroasa. "Crezi in casatorie si angajament?", intreaba ea succesiv persoanele din jur, asistent, bodyguard, sofer. Dupa ce unul dintre ei ii intoarce intrebarea, ea raspunde: "Nu cred in casatorie, am fost casatorita", aluzie la mariajul sau cu un prieten din copilarie, Jason Alexander, la Las Vegas in ianuarie 2004, si anulat 55 de ore mai tarziu. In afara de aceste dialoguri "inteligente", poate doar faptul ca telespectatorul vede imagini cu diva luptandu-se cu un aligator sau ca lui Kevin i se poate admira posteriorul sa fie interesant. In rest...

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite