CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kylie Minogue face cromoterapie Kylie Minogue, operata la sfarsitul saptamanii trecute pentru extirparea unei tumori canceroase la san, este adepta terapiei cromatice, asa ca a cerut sa i se

Kylie Minogue face cromoterapie
Kylie Minogue, operata la sfarsitul saptamanii trecute pentru extirparea unei tumori canceroase la san, este adepta terapiei cromatice, asa ca a cerut sa i se vopseasca salonul de spital in roz. Kylie crede ca daca va fi inconjurata de obiecte roz se va insanatosi mai repede, aceasta fiind culoarea sanatatii, asa ca a convins conducerea spitalului sa-i varuiasca rezerva. Cantareata poarta de asemenea haine roz si prietenii i-au trimis flori si cadouri de aceeasi culoare. Dupa externare, Kylie va merge acasa la parintii ei, care se pregatesc deja, probabil, sa o primeasca intr-o camera roz. "in terapia cromatica, culorile favorizeaza fiecare o anume stare. Se crede ca si corpul poate fi afectat de culori", a explicat un cromoterapeut. Culoarea roz a fost de asemenea adoptata de fundatiile pentru combaterea cancerului la san.
Patronul unui restaurant din Roma il da in judecata pe Bill Clinton
Un restaurant de lux din Roma il da in judecata pe fostul presedinte american Bill Clinton pentru ca, desi avea rezervari, nu s-a prezentat pentru a manca acolo. Romeo Caraccio, patronul unuia dintre cele mai luxoase restaurante de la Roma, a fost in al noualea cer cand Bill Clinton si anturajul sau de 18 persoane au cerut sa li se rezerve cateva mese. Caraccio a facut mari eforturi sa le gaseasca locuri, anuland rezervarile altor persoane, a comandat mai multa mancare si vin. El a fost cu atat mai furios cu cat Clinton si ai lui nici nu au venit, nici nu s-au deranjat sa-si anuleze rezervarea. Patronul restaurantului Agata e Romeo a declarat ca analizeaza posibilitatea de a-l da in judecata pe Clinton si de a cere despagubiri. Un chelner de la restaurantul italian a declarat: "Ne-a sunat cineva din echipa lui de securitate pentru a face rezervari, apoi a venit sa verifice locul. Cand ni s-a confirmat ca va veni, seful a comandat mancare si vin de inca 1.500 de euro, dar el n-a mai venit". Ambasada SUA la Roma a confirmat ca Bill Clinton urma sa ia masa la acel restaurant, dar nu a explicat motivele schimbarii planurilor. Clinton s-a aflat la Roma pentru a doua oara in ultimele luni, dupa ce in aprilie a mers la funeraliile Papei Ioan Paul al II-lea.
Teoria relativitatii lui Einstein, dansata la Londra
Trupa de balet britanica, Rambert, a sustinut de curand, in premiera mondiala, la Londra un spectacol, in care teoria relativitatii lui Einstein este transpusa in pasi de dans. Spectacolul numit "Constant Speed" tematizeaza similaritatile dintre teoria relativitatii si dans care au in comun coordonatele energie, spatiu, timp si viteza. Cei 20 de dansatori costumati in culori vii recreeaza spectrul culorilor primare. Asemenea unor molecule hiperactive, acestia emana energie pe scena. "Constant Speed" este dansat pe muzica compozitorului Franz Lehar, pe care Einstein se pare ca ar fi indragit-o.
Penis taiat de sotie, reatasat de doctori
O echipa de chirurgi indieni a reusit sa ii reataseze unui barbat penisul, dupa ce acesta ii fusese taiat de sotie. Aceasta s-a infuriat, cand sotul ei, care nu era la prima abatere, a adus acasa o prostituata, cu care a intretinut relatii sexuale in patul conjugal. Femeia a asteptat pana ce victima a adormit, i-a legat mainile si picioarele, si i-a taiat penisul cu un cutit de bucatarie. "Este prea devreme ca sa putem spune daca barbatul va mai putea avea raporturi sexuale", a declarat doctorul A. Singh, coordonatorul echipei de chirurgi.
Rambo face un film despre Edgar Allan Poe
Actorul american Sylvester Stallone, cunoscut pentru roluri in filme hollywoodiene de actiune, a scris si va produce un film despre viata scriitorului Edgar Allan Poe. In varsta de 58 de ani, Stallone a scris deja scenariul filmului. El va produce, finanta si distribui filmul si doreste ca rolul principal sa-i fie oferit lui Robert Downey Jr. Eroul seriilor de succes "Rocky" si "Rambo", dar si al altor filme de actiune precum "Daylight", "Demolition Man" si "Cliffhanger", declara ca are o mare admiratie pentru Poe (1809- 1849), considerat precursor al romanului politist modern si unul dintre primii maestri ai literaturii americane.
Avarie in sistemul energetic din centrul Rusiei
In dimineata zilei de ieri, alimentarea cu energie electrica si apa in Moscova si in sase regiuni din centrul Rusiei a fost intrerupta din cauza unei avarii produse la una dintre principalele centrale electrice din zona - Kapotna. In Moscova au fost afectate transportul subteran si de suprafata, 18 spitale, locuinte si sedii administrative. Din cauza avariei a avut loc o explozie la o uzina chimica din Tula, deasupra formandu-se un nor de gaz toxic. Autoritatile au dispus masuri rapide, care au permis ca in jurul orelor pranzului situatia sa fie sub control. Din metroul moscovit au fost evacuati 95 la suta din pasageri. Numai pe un singur tronson al metroului, intre statiile Serpuhovskaia - Bdul. Dmitrii Donskoi se aflau in momentul avariei 20.000 de pasageri. Pana la inchiderea editiei, autoritatile nu au comunicat date privind eventuale victime si pagube materiale. Avand in vedere gravitatea situatiei, Vladimir Putin a convocat o reuniune de urgenta a guvernului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite