CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A primit cetatenia australiana intr-un balon cu aer cald Un locuitor al orasului Ipswich, sud-estul statului australian Queensland, spera sa intre in Cartea Recordurilor dupa ce a devenit cetatean

A primit cetatenia australiana intr-un balon cu aer cald
Un locuitor al orasului Ipswich, sud-estul statului australian Queensland, spera sa intre in Cartea Recordurilor dupa ce a devenit cetatean australian intr-un balon cu aer cald. Kevin Sulzberger, nascut in Noua Zeelanda, asteapta confirmarea de la Londra, insa este convins ca este pentru prima oara cand o ceremonie de naturalizare are loc intr-un balon cu aer cald. Kevin Sulzberger locuieste in Australia de 15 ani.

Paris Hilton se casatoreste cu fiul unui bogat armator grec
Paris Hilton, mostenitoarea lantului hotelier Hilton, se va casatori cu Paris Latsis, fiul unui bogat armator grec, a declarat agentul ei de presa, Rob Shuter. "Amandoi sunt foarte fericiti si entuziasti", a afirmat acesta. in varsta de 24 de ani, Paris Hilton a acceptat la mijlocul saptamanii trecute cererea in casatorie a lui Paris Latsis, cu trei ani mai in varsta decat ea. Cei doi sunt impreuna de cinci luni. Latsis a asteptat revenirea lui Paris, aflata in turneu in ultimele trei saptamani in Europa, pentru promovarea parfumului ei si a filmului "House of Wax", inainte de a o cere oficial de sotie. Cei doi si-au sarbatorit logodna, sambata, la o mica petrecere la care au fost invitate 75 de persoane, prieteni si rude. "Sunt foarte indragostita, este un om unic", declarase Paris Hilton la inceputul lunii. "Vreau sa am copii in urmatorii doi ani". Paris a devenit celebra in 2003, dupa ce pe Internet a inceput sa circule un film in care ea aparea facand dragoste cu fostul ei iubit. Ulterior, vedeta a aparut intr-un reality show.

Soldatii britanici, obligati sa poarte lenjerie intima cand isi probeaza uniformele
Armata britanica le-a ordonat soldatilor sai, barbati si femei, sa poarte lenjerie intima atunci cand probeaza uniformele de parada in prezenta croitorilor, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii. "Unii furnizori s-au plans de jena pe care o provoaca acest fapt, asa ca au fost date instructiuni pentru a aminti personalului ca trebuie sa se imbrace corespunzator", a precizat acesta. "Din ianuarie 2005, cand a fost publicata nota, nu au mai existat noi plangeri". Instructiunile le privesc si pe femeile din cadrul armatei, nu numai pe barbati, deoarece croitorii sunt de ambele sexe. Potrivit tabloidului "The Sun" un comandant britanic a afirmat ca "orice militar care nu poarta lenjerie intima va fi parat de croitori". Aceeasi sursa sustine ca marinarii au obiceiul de a nu purta lenjerie intima. "A nu purta lenjerie intima a fost intotdeauna de genul macho" in marina, spune oficialul britanic. "Majoritatea marinarilor uita, pur si simplu, de asta cand merg la croitor".

Kelly Brooke crede ca e prea batrana pentru fotografii sexy
Actrita Kelly Brooke a declarat ca de acum inainte nu va mai poza in ipostaze erotice, intrucat este "prea batrana" pentru a-si mai dezveli trupul in fata aparatelor de fotografiat. Potrivit Contactmusic, logodnica actorului Billy Zane este flatata de faptul ca cititorii revistei "FHM" au ales-o drept cea mai sexy femeie din lume, insa se teme ca ar pierde acest titlu in cazul in care publicul ar putea vedea cum arata, in prezent, dezbracata. "intre 18 si 25 de ani nu ma sfiam deloc sa apar in bikini. Acum insa e cu totul altceva", a declarat vedeta.

Vaticanul cauta dovezi ale minunilor facute de Ioan Paul al II-lea
Biserica Catolica a facut apel la credinciosi pentru a trimite la Vatican dovezi "in favoarea sau impotriva" sanctificarii Papei Ioan Paul al II-lea. Pentru a-l sanctifica pe Papa, Biserica are nevoie de dovezi ca acesta a realizat doua minuni dupa moarte, ca raspuns la rugaciunile adresate lui. Papa Benedict al XVI-lea a renuntat deja la perioada de cinci ani de la decesul unei persoane si potentiala sanctificare, grabind astfel procesul sanctificarii predecesorului sau. Credinciosii au cerut sanctificarea fostului papa inca din ziua inmormantarii sale. Startul pentru gasirea minunilor s-a dat, dar adunarea marturiilor de care este nevoie pentru sanctificare poate dura ani. Minunile atribuite sfintilor sunt adesea vindecari pe care medicii nu le pot explica. Daca minunea este verificata de Biserica, candidatul poate fi beatificat. Un al doilea miracol este necesar insa pentru sanctificare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite