CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cearta dintre Brooke Shields si Tom Cruise se amplifica Brooke Shields si Tom Cruise nu mai sfarsesc cu certurile. Ultimul episod a fost declansat de actrita care a comentat ironic relatia lui

Cearta dintre Brooke Shields si Tom Cruise se amplifica
Brooke Shields si Tom Cruise nu mai sfarsesc cu certurile. Ultimul episod a fost declansat de actrita care a comentat ironic relatia lui Cruise cu noua sa prietena, Katie Holmes, cu 16 ani mai tanara decat el. Starul din seria "Mission Impossible" a atacat-o recent pe Brooke pentru dependenta sa de medicamentul antidepresiv Paxil, capatata dupa ce a nascut-o pe fetita ei, Rowan. Actrita nu s-a lasat nici ea mai prejos, oferindu-i lui Cruise un bilet la jumatate de pret, pentru copii, ca sa poata intra cu noua sa prietena la spectacolul "Chicago". "Daca vrea sa ma vada in "Chicago", i-am lasat doua tichete - unul pentru adulti si celalalt pentru copii", a replicat ea.

Rosia-capsuna, o noua creatie in materie de legumicultura
Geneticienii britanici au reusit sa creeze un hibrid de rosie si capsuna, care are o forma alungita si e foarte dulce. Rosia- capsuna, scrie publicatia The Independent, va putea fi gasita in piete si supermarketuri abia peste un an. De altfel, specialistii prognozeaza ca noua leguma-fruct va provoca o adevarata revolutie in legumicultura. La expozitia din Sicilia, unde au fost recent expuse primele exemplare ale hibridului, vizitatorii au avut ocazia sa guste rosii-capsuni trase in ciocolata. Rosia-capsuna este rezultatul competitiei acerbe declansate intre designerii legumicultori. Printre creatiile acestora se mai numara rosia-zebra si rosia urata, considerate cele mai dulci din "categoria" lor.

1,2 milioane de lire sterline lasate mostenire cainilor
O britanica a lasat mostenire 1,2 milioane de lire sterline mai multor adaposturi de caini. Marion Heywood din Uppermill, Great Manchester, a lasat banii patrupedelor fara stapan, membrii familiei sale nefiind nici macar pomeniti in testament. Femeia, care era proprietara a zece scoli de dans, a murit in noiembrie anul trecut fara a avea copii. Familia sa era formata dintr-o sora si doi frati. Singurul beneficiar uman al mostenirii a fost ingrijitoarea ei, Julie Murgatroyd, care s-a pricopsit cu un pudel.

Salvati de SOS-ul din sticla
Un grup de 88 de persoane a fost salvat in Costa Rica de pe o insula pustie din Oceanul Pacific, dupa ce a reusit sa trimita in larg un mesaj SOS inchis intr-o sticla. Politia peruviana cauta deja supravietuitori de pe un vas care calatorea clandestin spre Statele Unite si care a naufragiat in apropierea litoralului din Costa Rica. Cei 48 de ecuadorieni si 40 de peruvieni au fost gasiti in viata pe insula Coco, la o zi de la lansarea mesajului. Conform ziarului Las Ultimas Noticias, naufragiatii au supravietuit pe insula zece zile.

Descoperire macabra in Austria: nou-nascuti la pastrare in congelator
Politia din Graz a facut, ieri, o descoperire cutremuratoare: mai multe cadavre de nou-nascuti puse la pastrare intr-un congelator. Aparatul era folosit in comun de locatarii unui imobil din orasul austriac. Surse apropiate anchetei au declarat ca s-a emis un mandat de arestare pe numele unei femei de 32 de ani, suspectata de a fi implicata in moartea copiilor. Numarul cadavrelor descoperite nu a fost divulgat.

Cameron Diaz da in judecata tabloidul care o acuza de infidelitate
Actrita Cameron Diaz a intentat proces tabloidului american National Enquirer, dupa ce acesta a publicat un articol si fotografii despre presupusele ei infidelitati. Luna trecuta, National Enquirer sustinea ca Diaz isi insala iubitul, cantaretul Justin Timberlake, cu producatorul MTV, Shane Nickerson. Fotografiile au fost folosite pentru a crea "o poveste inventata, fictiva", care a fost "extrem de rentabila" pentru tabloid, se arata in plangerea depusa de actrita la un tribunal din Los Angeles. Diaz acuza publicatia ca a manipulat fotografiile pentru a-si sustine articolul. The National Enquirer nu-si retrage insa nici acum afirmatiile. "Sustinem in continuare articolul si acuratetea fotografiilor si ne vom apara agresiv", a declarat un reprezentant al publicatiei. Diaz si producatorul MTV au declarat ca nu faceau decat sa-si ia ramas bun in momentul in care au fost fotografiati de cei de la National Enquirer. intalnirea fusese una "nesemnificativa si deloc memorabila, ca intre colegi si prieteni", au spus ei. Alaturi de Diaz, au dat in judecata publicatia atat Shane Nickerson, care lucreaza cu actrita la emisiunea ei de la MTV, cat si soacra acestuia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite