CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez, logodita dupa ce s-a maritat Mai bine mai tarziu decat niciodata. Marc Anthony si-a petrecut primele zile din luna de miere cu Jennifer Lopez oferindu-i inelul de logodna pe care n-a

Jennifer Lopez, logodita dupa ce s-a maritat
Mai bine mai tarziu decat niciodata. Marc Anthony si-a petrecut primele zile din luna de miere cu Jennifer Lopez oferindu-i inelul de logodna pe care n-a avut timp sa i-l dea anul trecut. Mai mult, spre a completa ceremonia, el i-a cerut oficial si mana. Numai ca ei s-au casatorit in secret, la Beverly Hills, pe 5 iunie... 2004! J.Lo. se despartise de Ben Affleck cu patru luni mai inainte, iar cantaretul latino divortase de patru zile. Inelul de logodna are briliante peste tot si a costat un milion de dolari.

Sapun din grasimea lui Berlusconi, vandut in Elvetia
Un sapun despre care se spune ca ar fi produs din grasimea premierului italian Silvio Berlusconi a fost pus in vanzare in Elvetia. Artistul Gianni Motti sustine ca a facut un sapun din grasimea lui Berlusconi, extrasa din corpul acestuia in timpul unei operatii de liposuctie. Sapunul poate fi vazut la o expozitie in Basel, Elvetia, iar cei care doresc sa se spele pe maini cu seful Executivului de la Roma pot beneficia de aceasta placere pentru doar 10.000 de euro. Gianni Motti, 47 de ani, a facut rost de valoroasa grasime prin intermediul unui angajat al unei clinici de chirurgie plastica din Lugano, Elvetia. "Berlusconi a fost supus unei operatii de face lifting si unei liposuctii, intr-o clinica din Lugano. Prin intermediul unor persoane pe care le cunosc acolo am facut rost de grasimea extrasa din corpul politicianului. Arata precum jeleul si mirosea oribil. Mirosea precum untul stricat sau uleiul lasat multe zile la soare", a declarat artistul. Potrivit lui Motti, "opera de arta", denumita Mani Pulite (Maini curate), exprima atat opozitia fata de coruptie si structurile mafiote din Italia, cat si opinia sa fata de politicile duse de Berlusconi.

Ghidul unui mariaj fericit oferit de... Madonna
Madonna a aflat care este cheia unui mariaj fericit: punerea pe primul plan a sotului.Cunoscuta cantareata americana este casatorita cu regizorul Guy Ritchie de mai bine de cinci ani. "Pana nu te casatoresti, faci totul cum crezi tu. Apoi, dintr-o data, trebuie sa te gandesi si la altcineva inainte de a lua o decizie. Eu si Guy suntem firi opuse. Eu sunt foarte organizata, imi fac tot timpul liste si actionez conform planului, in timp ce Guy este Domnul Spontaneitate", a declarat vedeta.

Preot condamnat la inchisoare pentru ca a eutanasiat un caine sanatos
Un tribunal din Costa Rica a condamnat un preot la 30 zile de inchisoare, pentru ca a eutanasiat un caine vagabond sub pretextul ca ii deranja pe credinciosi in timpul slujbelor. Carlos Artavia, preotul parohiei Tibas, din nordul capitalei San Jose, a decis, in ianuarie, sa scape de Camila, catelusa prezenta la toate slujbele si inmormantarile, foarte iubita de localnici. Dupa disparitia ei, acestia au depus plangere impotriva preotului. Judecatorul si-a explicat sentinta subliniind ca, potrivit anchetei, cainele nu era nici bolnav si nici periculos. Preotul ar putea evita inchisoare daca, in termen de 15 zile, va achita o amenda de 50 de euro.

Laleaua Aishwarya Rai
O celebra specie de lalele din Olanda, avand culoarea oranj si brodata cu o liziera galbena, a fost botezata cu numele Aishwaryei Rai, 31 de ani, una dintre marile vedete ale cinematografului indian. "Aceasta lalea reprezinta intreaga frumusete a Olandei si se va chema precum una dintre cele mai frumoase femei din lume - doamna Aishwarya Rai", a declarat directorul Oficiului de Turism al Olandei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite