CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kylie Minogue sustine ca lupta ei cu cancerul va fi lunga Cantareata pop australiana Kylie Minogue, care a fost operata luna trecuta pentru a i se extirpa o tumoare canceroasa, a avertizat ca lupta

Kylie Minogue sustine ca lupta ei cu cancerul va fi lunga
Cantareata pop australiana Kylie Minogue, care a fost operata luna trecuta pentru a i se extirpa o tumoare canceroasa, a avertizat ca lupta ei cu boala va fi lunga. Pe site-ul ei oficial (www.kylie.co.uk), Kylie multumeste fanilor pentru sprijin si le cere sa nu creada zvonurile care circula despre boala ei. "Din pacate, se pare ca adevarul nu prevaleaza in aceasta poveste", spune cantareata citand stirile aparute in presa despre vopsirea camerei de spital in roz, garzile de corp venite din Anglia, declaratiile unor prieteni imaginari, deturnarea ambulantelor, ocuparea unei intregi aripi a spitalului si alte povesti ridicole. in mesajul ei, cantareata spune insa ca recuperarea se face "incetul cu incetul", dar are inca "un drum lung de parcurs". Minogue se declara, de asemenea, multumita ca boala ei le-a ajutat pe mii de femei sa devina constiente de importanta diagnosticarii precoce a cancerului la san si indeamna femeile de toate varstele sa mearga regulat la medic.

Fost milionar devenit hot
Un german care, in urma cu opt ani, a castigat la loto peste un milion de marci a recunoscut in fata tribunalului ca a comis mai multe jafuri dupa ce a cheltuit toti banii. Potrivit procurorilor, barbatul, tata a trei copii, s-a hotarat sa traiasca de pe urma furtului in anul 2003, spargand aproape 70 de case, baruri si masini in cautarea banilor. in cei doi ani de activitate, acesta a reusit sa fure pe langa bani si ceasuri, bijuterii, camere de luat vederi, cat si trei perechi de coarne de cerb, toate valorand aproximativ 13.000 de euro. Hotul, in varsta de 49 de ani, a declarat ca o mare parte a sumei castigate la loto a cheltuit-o pe cadouri pentru mama si cele doua surori ale sale. De asemenea, el a construit o casa pe care a vandut-o dupa ce a ramas fara bani. "Nu stiu unde s-au dus toti banii", a afirmat fostul milionar.

Katie Price a nascut un baietel
Katie Price, alias Jordan, si iubitul sau, Peter Andre, sunt in culmea fericirii dupa ce bomba sexy a dat nastere unui baietel. Jordan a nascut prin cezariana la spitalul Portland din Londra, iar bebelusul, caruia nu i-au dat inca un nume, cantareste aproape 3 kilograme. Jordan mai are un baietel in varsta de trei ani, Harvey, nascut in urma relatiei pe care modelul a avut-o cu fotbalistul Dwight Yorke. Katie Price si Peter Andre urmeaza sa se casatoreasca in luna septembrie a acestui an.

Cea mai mare imbratisare in grup - record stabilit la parada homosexualilor din Germania
Homosexualii si lesbienele care au participat la o parada in nordul Germaniei, in Hamburg, au anuntat ca au stabilit un nou record mondial pentru cea mai mare imbratisare in grup, cu 16.000 de persoane care s-au tinut in brate timp de 10 secunde. In pofida vremii reci si ploioase, cei prezenti la parada au depasit cu mult recordul stabilit de 5.117 studenti canadieni care au stat imbratisati timp ce cateva secunde.

Oamenii se intorc pe Luna in 2015
Omul va pasi din nou pe Luna cel mai devreme in 2015, a anuntat, luni, Michael Griffin, noul sef al programului spatial american. Si tot atunci va incepe constructia primei statii spatiale multinationale de pe satelitul natural al Pamantului. Anuntul a fost facut, dar NASA nu a hotarat inca ce vehicule vor fi folosite pentru ca misiunea sa ajunga pe Luna sau cu ce va fi inlocuita batrana flota de navete spatiale ce trebuie scoasa la pensie in 2010. "Avem destui bani pentru a putea trimite din nou oameni pe Luna, conform programului anuntat. Modelul pe care il am pentru statia selenara e inspirat dupa statiile de cercetare multinationale care exista in Antarctica", a spus insa optimist Griffin. In prezent, NASA evalueaza ofertele pentru constructia asa-numitului Crew Exploration Vehicle (CEV), succesorul navetelor spatiale. Ultima misiune umana pe Luna a fost Apollo 17, in 1972.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite