CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zgarcit in timpul vietii, generos dupa moarte Un fost profesor de economie, a carui zgarcenie era renumita, a lasat mostenire 2,1 milioane de dolari universitatii Prairie View, la care studiase cand

Zgarcit in timpul vietii, generos dupa moarte
Un fost profesor de economie, a carui zgarcenie era renumita, a lasat mostenire 2,1 milioane de dolari universitatii Prairie View, la care studiase cand era tanar. Avaritia lui Whitlowe Green, care a murit la 88 de ani de cancer, era vestita. El se hranea cu carne expirata, se imbraca numai cu haine second hand si cumpara doar cele mai ieftine lucruri. Donatia i-a socat pe membrii familiei sale, care erau convinsi ca ruda lor e foarte saraca. Profesorul zgarcit a mers pana intr-acolo incat n-a vorbit ani de zile cu fratele lui deoarece acesta n-ar fi recunoscut ca-i datoreaza 6,76 dolari.

Nicole Kidman primeste oferte de la barbati care doresc sa-i faca un copil
Actrita Nicole Kidman refuza sa mai vorbeasca despre visul ei de a-si intemeia o familie, deoarece a inceput sa primeasca scrisori de la o gramada de barbati care se ofera sa-i faca un copil. Potrivit Contactmusic, frumoasa Nicole s-a declarat consternata de faptul ca, ori de cate ori pomeneste de dorinta de a avea un copil, primeste scrisori bizare de la diversi barbati care se ofera sa devina tatal copilului ei. "Daca pomenesc ceva despre acest subiect, in ziare apar titluri despre asta, dupa care incep sa primesc scrisori de la barbati. Iar eu nici macar nu-i cunosc! N-am raspuns nici unei scrisori", a precizat Kidman.

Modelul tombolei bulgare, propus tarilor UE
Ministrul bulgar de Externe, Solomon Pasi, i-a trimis o scrisoare secretarului general al Consiliului Europei, Terry Davis, in care apreciaza ca organizarea unor tombole cu ocazia alegerilor este o practica democratica foarte buna. Ca urmare, merita sa fie analizata si aplicata in tarile europene. Saptamana trecuta, Davis s-a interesat despre motivele care au stat la baza deciziei cabinetului bulgar de a organiza tombole electorale. Pasi i-a raspuns ca este o metoda de a contracara absenteismul, buna nu numai pentru Bulgaria, ci si pentru alte state europene. Dar "ideile noi nu se bucura intotdeauna de o apreciere unanima", a remarcat, in incheiere, Pasi.

S-a inventat carafa in care se decanteaza instantaneu vinul
Un oenolog si un fizician au inventat o carafa in care vinul se decanteaza si isi elibereaza imediat toate aromele, gratie energiei cinetice. Ovarius, pentru ca asa a fost botezat recipientul, are forma unui ceainic, dar secretul consta in faptul ca are un spatiu prin care circula aerul. Artizanii obiectului spun ca poate fi folosit pentru toate soiurile de vin, iar consumatorii nu mai trebuie sa astepte trei ore, dupa ce au destupat o sticla de vin pentru ca acesta sa-si dezvaluie toate "tainele". Carafa va fi fabricata in China si va fi pusa in vanzare mai intai pe piata franceza.

Unui tanar din India i-a venit ciclul
Medicii indieni s-au aratat uimiti si neputinciosi in fata cazului unui tanar care se confrunta cu o problema neobisnuita: baiatului i-a venit ciclul menstrual! Potrivit Ananova, Tarak a declarat ca sufera de aceste simptome de aproape un an. Adolescentul, in varsta de 15 ani, acuza scurgeri de sange din penis in cea de-a doua saptamana a fiecarei luni, iar in aceasta perioada sufera de greturi, dureri de burta si e prost dispus. Tarak are organe masculine, dar cu atribute feminine. Daca testele efectuate asupra sangelui sau vor confirma prezenta ovulelor, atunci acesta ar fi un caz medical rar, a declarat un medic local.

George Clooney si Lisa Snowdon s-au despartit
Actorul George Clooney s-a despartit de iubita sa, Lisa Snowdon. Potrivit Ananova, aceasta a preferat sa ramana cu prietenii la Los Angeles, in timp ce Clooney a ales sa treaca peste moment la casa sa din Italia, in apropiere de lacul Como. "Este dificil sa mentii o relatie de la distanta. Au ramas prieteni buni si nu exista animozitati intre ei", a declarat un apropiat al celor doi. George Clooney si Lisa Snowdon s-au intalnit in 2000 si au fost impreuna un an, dupa care s-au despartit. Cei doi s-au impacat in mai 2004, cand actorul a invitat-o pe Lisa la Amsterdam, unde filma Ocean`s 12.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite