CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omorat de fulger la o... inmormantare Un barbat si-a pierdut viata dupa ce un fulger o lovit crucea pe care o tinea in maini, in timpul unei inmormantari desfasurate intr-o localitate din apropierea

Omorat de fulger la o... inmormantare
Un barbat si-a pierdut viata dupa ce un fulger o lovit crucea pe care o tinea in maini, in timpul unei inmormantari desfasurate intr-o localitate din apropierea capitalei slovene Ljubljana. Barbatul in varsta de 62 de ani a murit la spital, la cateva ore dupa straniul incident petrecut in satul Brezovica. O alta persoana care asista la inmormantare a fost usor ranita.

Jennifer Aniston se consoleaza la bratul lui Vince Vaughn dupa divortul de Brad Pitt
Actrita americana Jennifer Aniston, 36 de ani, s-a cazat la un hotel din Chicago sub pseudonimul Mrs. Smith. Actrita se afla la Chicago unde filmeaza pentru "The Break Up", in care joaca alaturi de Vince Vaughn. Ea s-a cazat la hotel sub pseudonimul Mrs. Smith pentru a face aluzie la presupusa relatie pe care fostul ei sot, Brad Pitt, o are cu Angelina Jolie. Cei doi sunt protagonistii peliculei "Mr. si Mrs. Smith" (Domnul si doamna Smith). "Toti cei de la hotel stiu ca este Jen, dar i se adreseaza cu Mrs. Smith pentru ca politica hotelului solicita ca angajatii sa se adreseze clientilor dupa numele sub care s-au cazat", a declarat un jurnalist de la revista americana "Inside TV". Potrivit ultimelor barfe de la Hollywood, se pare ca Jennifer Aniston incearca sa se refaca dupa divortul de Brad Pitt la bratul actorului Vince Vaughn (Dodgeball). Pozele publicate de un tabloid britanic o prezinta alaturi de Vince Vaughn in ipostaze care sugereaza ca ei sunt mai mult decat niste simpli prieteni. Una dintre fotografii il surprinde pe Vaughn cu ambele brate in jurul lui Jennifer, in timp ce bratele ei il cuprind in jurul soldurilor.

Tanar muscat de penis de o testoasa-aligator
Scufundatorii germani "vaneaza" o broasca testoasa aligator (Macroclemys temmninckii) care a muscat de penis un adolescent de 15 ani care se scalda intr-un lac alpin. Politistii care investigheaza cazul cred ca testoasa a fost aruncata in lacul Grossweil din Bavaria de catre proprietarul sau, dupa ce aceasta a devenit prea mare pentru acvariul din casa. El a mai precizat ca broastele testoase aligator, originare din America de Nord, ilegale pe teritoriul german, nu ataca oamenii decat atunci cand se simt in pericol. Broastele testoase aligator pot ajunge la o greutate de 100 de kilograme, iar durata lor de viata este de 80 de ani. Expertii au precizat insa ca, in cazul in care ea nu va fi gasita de scufundatori, nu va reusi sa supravietuiasca iernii, cand lacul ingheata.

Morgan Freeman si Katie Holmes, surprinsi motaind la promovarea filmului lor
Actorii Morgan Freeman si Katie Holmes au fost surprinsi intr-o ipostaza jenanta cu prilejul promovarii, la Londra, a noului lor film, "Batman Begins" - cei doi au fost fotografiati in timp ce dormeau... Morgan Freeman si Katie Holmes au fost surprinsi atipind cu cateva momente inainte de a tine o conferinta de presa pentru promovarea filmului.

Instinct fatal de mama: Sharon Stone si-a abandonat copilul doua ore in masina
Actrita Sharon Stone a respins acuzatiile aparute in presa conform carora si-ar fi lasat copilul in varsta de cinci ani in masina timp de doua ore cat a luat masa la un restaurant din Londra. O publicatie londoneza a sustinut ca micutul Roan ar fi fost lasat, duminica, timp de doua ore in grija soferului, pe o caldura inabusitoare, in timp ce mama sa lua pranzul linistita la restaurantul The Ivy. Sharon Stone a insistat asupra faptului ca nu a lipsit de langa Roan mai mult de doua minute, si nu doua ore. "Roan a fost si el in restaurant, dar Sharon a rugat pe cineva sa-l scoata afara la masina inaintea ei pentru a-i evita pe paparazzi", a spus un apropiat al vedetei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite