CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printesa Diana a prizat cocaina, sustine scriitoarea Simone Simmons In aceeasi carte, "Diana: The Last Word", in care Simone Simmons dezvaluie ca printesa de Wales ar fi avut o aventura cu John F.

Printesa Diana a prizat cocaina, sustine scriitoarea Simone Simmons
In aceeasi carte, "Diana: The Last Word", in care Simone Simmons dezvaluie ca printesa de Wales ar fi avut o aventura cu John F. Kennedy Jr, autoarea sustine ca Diana a prizat o singura data cocaina, iar simptomele au fost atat de puternice incat i-a fost teama ca va muri. Simmons, prietena si confidenta printesei, scrie ca unul din iubitii acesteia consuma regulat cocaina si a convins-o si pe ea sa incerce o data. Experienta a speriat-o atat de mult, incat a jurat sa nu o mai repete si sa-i ajute si pe dependenti sa renunte. "S-a simtit foarte rau, avea ameteli si nu putea respira. Credea ca va avea un atac de cord si va muri", povesteste in cartea ei Simmons, care are 49 de ani si este specialista in terapie alternativa. Autoarea sustine, de asemenea, ca Diana incerca sa il ajute pe Dodi al-Fayed sa renute la consumul de cocaina in zilele dinaintea accidentului de la Paris in care si-au pierdut amandoi viata, sustinand ca relatia dintre cei doi era una platonica. Paul Burrell, fostul majordom al printesei si care a facut de asemenea o serie de dezvaluiri socante despre aceasta, descrie cartea lui Simmons drept "o poveste fantastica si absurda".

America si Europa au fost unite candva
Oasele unei specii de dinozaur descoperite in regiunea portugheza Pombal (centru) demonstreaza ca America si Europa au fost unite, a afirmat directorul Muzeului de Istorie Naturala din Lisabona, Fernando Barriga. Directorul muzeului a mentionat ca oasele descoperite in cursul unor sapaturi arheologice corespund speciei "allosaurus fragilis", gasita pana acum numai in SUA. Potrivit specialistului, acum 150 milioane de ani, Europa si America erau separate numai de o mlastina de mari dimensiuni, iar dinozaurii se deplasau de pe un continent pe altul.

Mariah Carey se pregateste trup si suflet pentru Live 8
Cantareata americana Mariah Carey a dezvaluit ca tine un regim foarte strict pentru a arata cat mai bine atunci cand va concerta la Live 8. Mariah Carey urmeaza sa apara, la sfarsitul acestei saptamani, pe scena concertului de caritate Live 8 din Londra. "Este un eveniment special pentru mine. Vreau sa cant si sa arat cat mai bine. Am lucrat mult la vocea mea pentru a ma asigura ca va fi la nivelul asteptarilor, dar m-am ocupat si de corp. Tin regim si fac exercitii fizice nonstop, astfel incat sa ma incapa costumul pe care vreau sa-l port". La concertul ce va avea loc la Hyde Park vor mai participa Madonna, U2, Sting si Robbie Williams.

Casanova din Amsterdam, cautat de politie
Politia din Olanda este pe urmele unui barbat care se napusteste asupra femeilor de pe strada si le... saruta. Pana in prezent, politia a primit sapte plangeri din partea femeilor agresate de seducatorul in serie. Politistii olandezi cred ca numarul "victimelor" este mai mare, insa acestea nu au dorit sa denunte "sarutarile" la care au fost supuse. Purtatorul de cuvant al politiei, Ron Moes, a declarat ca de obicei barbatul se apropie de femei pe la spate si le bate usor pe umar, iar "cand acestea se intorc, le ia in brate si le saruta pe gura, impingandu-si limba in gura lor". Victimele lui Casanova din Amsterdam, care au varste cuprinse intre 17 si 30 de ani, raman atat de socate, incat nu pot oferi o descriere clara a acestuia. Politistii au reusit insa sa faca un portret robot al barbatului, care are varsta de 19-20 de ani, inchis la ten si poarta de obicei un hanorac negru. Ei mai au insa si o alta pista: au reusit sa recupereze saliva barbatului din gura uneia dintre victime, care s-a adresat politiei imediat dupa ce a fost sarutata.

Beyonce Knowles isi vinde hainele
Cantareata americana Beyonce Knowles a pus in vanzare o parte a costumelor sale de scena, fondurile obtinute urmand a fi donate in scopuri caritabile. Cele mai multe dintre hainele care vor fi vandute la licitatie sunt creatia mamei vedetei, Tina Knowles. Printre articolele puse in vanzare se numara si rochia aurie pe care Beyonce a purtat-o la premiile Grammy din 2004, cat si zalele purtate deasupra bustului pentru coperta albumului Dangerously In Love.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite