CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Desi le foloseste, Liam Gallagher nu iubeste expresiile triviale Solistul trupei Oasis, Liam Gallagher, a interzis copiilor sai sa foloseasca expresii triviale si sustine ca merge in mod regulat la

Desi le foloseste, Liam Gallagher nu iubeste expresiile triviale
Solistul trupei Oasis, Liam Gallagher, a interzis copiilor sai sa foloseasca expresii triviale si sustine ca merge in mod regulat la biserica. De asemenea, cantaretul britanic - cunoscut pentru limbajul sau pestrit - se proclama "un sfant dat dracului" si doreste sa-i invete bunele maniere pe cei doi copii ai sai, Lennon (cinci ani) si Gene (trei ani). "Nu vreau ca ambii mei copii sa devina obraznici. Fara injuraturi. Si nici nu-i bat. Doar le arunc o privire incruntata si ei stiu ca au gresit", a spus Liam Gallagher.

Ben Affleck s-a casatorit in secret cu Jennifer Garner...
Actorul american Ben Affleck s-a casatorit joi noaptea, in cadrul unei ceremonii secrete organizate in statiunea Parrot Cay din Caraibe, cu actrita Jennifer Garner, cu care avea o relatie de un an. Cu acest prilej, cei doi au confirmat zvonurile ca Jennifer Garner este insarcinata. Informatia a fost confirmata si de purtatorii de cuvant ai celor doua vedete. Ben Affleck a imbracat pentru prima oara costumul de ginere, dupa ce a fost doar logodit cu cantareata Jennifer Lopez. Mireasa, Jennifer Garner, nu este la prima casatorie. Ea a mai fost maritata cu actorul Scott Foley, de care a divortat in martie 2004.

...Pink s-a logodit
Cantareata americana Pink s-a logodit cu iubitul ei, Carey Hart. Pink l-a cerut in casatorie pe Hart, figura importanta in campionatele de motocros, in timpul unei curse desfasurate la Mammoth, California, cand a tinut in maini o pancarta pe care scria: "Vrei sa te casatoresti cu mine?" Apoi, cantareata a intors pancarta si a specificat pe spatele acesteia: "Vorbesc serios!?". Martorii oculari au povestit ca Hart s-a oprit din cursa si s-a indreptat spre viitoarea sa sotie, sarutand-o. Cei doi s-au cunoscut in 2001.

...iar Jude Law si Sadie Frost si-au impartit bunurile
La aproape doi ani dupa pronuntarea divortului, actorul britanic Jude Law, 32 ani, si fosta sa sotie, creatoarea de moda Sadie Frost, 38 ani, au ajuns in sfarsit la un acord in instanta privind partajul bunurilor. Actorul nominalizat la Oscar si fosta lui sotie nu s-au inteles asupra partajului dupa o casnicie ce a durat sase ani si s-a incheiat in octombrie 2003. Cei doi au impartit custodia copiilor Rafferty, 8 ani, Iris, 4 ani, si Rudy, 2 ani, si dupa doi ani de proces au ajuns la o intelegere privind partajul prin intermediul... telefonului. Ei au semnat acorduri de confidentialitate care ii impiedica sa discute detaliile intelegerii, dar se pare ca Sadie a luat casa din Primrose Hill, in nordul Londrei, si va urma sa primeasca, de asemenea, si o alocatie lunara, precum si suma de 3,6 milioane de dolari. O prietena a ei a declarat: "Sadie este foarte multumita cu privire la acest partaj. Cel mai important lucru pentru ea este ca a obtinut sa-i ramana casa. De asemenea, in urma compensatiilor banesti este sigura de viitorul ei financiar, desi a ales sa isi continue cariera. Jude este, la randul sau, mai relaxat dupa ce Sadie a incercat sa obtina cat mai multi bani in urma divortului. Amandoi sunt fericiti sa isi continue vietile alaturi de noii lor parteneri". Jude Law i-a cerut de Craciun mana actritei Sienna Miller, alaturi de care joaca in filmul "Alfie".

Un chirurg olandez si-a antrenat cainii cu carne de om
Un chirurg olandez a fost sanctionat disciplinar dupa ce a luat tesuturi umane de la spitalul la care era angajat pentru a-si antrena cainii de acasa. El a sustras din spital mici mostre de tesut de la pacientii pe care ii operase la Centrul Medical Meander din Amersfoort, iar sotia sa a folosit carnea umana pentru a antrena cainii familiei sa gaseasca supravietuitori in timpul unor dezastre, precum cutremurele. "A fost total lipsit de profesionalism, inacceptabil si impotriva tuturor codurilor etice", a declarat un purtator de cuvant al spitalului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite