CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicole Kidman a refuzat sa se sarute cu alta femeie Celebra Nicole Kidman a fost la un pas de a-si rata cariera de actrita, dupa ce a refuzat sa sarute o alta femeie intr-un film regizat de Jane

Nicole Kidman a refuzat sa se sarute cu alta femeie
Celebra Nicole Kidman a fost la un pas de a-si rata cariera de actrita, dupa ce a refuzat sa sarute o alta femeie intr-un film regizat de Jane Campion. Pe vremea cand studia actoria la Sydney, actrita australiana a fost solicitata de Campion, pentru un rol. Ea insa a refuzat sa joace in film, riscand sa-si rateze cariera. "A venit la universitate si mi-a cerut sa apar in filmul sau. Dorea ca eu sa port o boneta de dus pe cap si sa sarut o alta fata. Dar eu nu voiam sa fac asa ceva, fapt pentru care i-am spus ca am examene si nu pot accepta", isi aminteste Kidman. Campion nu s-a suparat insa, distribuind-o mai tarziu in "The Portrait of a Lady".

Britanicii il prefera pe Marx in locul lui Platon
Karl Marx este considerat cel mai mare filosof din istorie, de catre 27,93 la suta din britanici. Potrivit unui sondaj publicat in cotidianul "The Guardian", autorul "Manifestului comunist" si al "Capitalului" ii intrece in preferintele britanicilor pe filosofii David Hume (cu 12,67 la suta din voturi) si Ludwig Wittgenstein (cu 6,8 la suta). Cat despre Platon si Socrate, acestia au fost trimisi pe locul cinci, respectiv opt. "The Guardian" subliniaza ca ascultatorilor postului de radio care a realizat sondajul li s-a propus o lista de 20 de filosofi din epoci diferite, din care trebuia ales ganditorul care a jucat cel mai mare rol in istoria filosofiei si chiar in istoria omenirii. In total, la vot au participat circa 30.000 de persoane.

Porumbei vopsiti cu albastru de imprimanta
Locuitorii din Manchester au fost incantati cand au vazut zburand pe cerul orasului mai multi porumbei complet albastri, relateaza Independent Online. Totusi, se pare ca pasarile nu erau tocmai ceea ce pareau, intrucat s-a descoperit ca sunt porumbei obisnuiti care s-au albastrit dupa ce si-au facut cuib intr-o fabrica producatoare de vopsea pentru cartusul imprimantelor. Reprezentantii companiei care detine fabrica au declarat ca vopseaua este foarte putin toxica si nu prezinta nici un pericol pentru zburatoare.

Johnny Depp construieste un tun urias pentru a indeplini ultima dorinta a unui prieten
Actorul Johnny Depp se ocupa de construirea unui tun special de dimensiuni impresionante cu care sa imprastie pe cer cenusa prietenului sau, scriitorul Hunter S. Thompson, conform ultimei dorinte a acestuia. Ramasitele pamantesti ale celui care a scris "povestea" filmului "Fear And Loathing In Las Vegas" si care a fost un mare fan al exploziilor vor fi imprastiate pe cer deasupra casei sale din Woody Creek, Colorado, in cursul lunii viitoare. Johnny Depp a angajat o persoana care sa se ocupe special de organizarea ceremoniei in cadrul careia va fi respectata ultima dorinta a prietenului sau. De asemenea, tot actorul se ocupa si de constructia propriu-zisa a tunului ce va fi folosit in acest scop. "O sa-i oferim o salva pe cinste. Ultima dorinta a lui Hunter a fost ca cenusa sa sa fie imprastiata pe cer dintr-un tun urias cu lungimea de 225 de metri. Partea interesanta este ca trebuie sa construim un astfel de tun. Trebuie sa proiectam un tun special pentru Hunter", a declarat el.

Un cocos viteaz si-a aparat gainile de o vulpe flamanda
Un cocos apartinand unui fermier din Marea Britanie s-a luptat cu o vulpe care a incercat sa intre in cotetul sau. Cocosul Coburn a dorit sa se asigure ca gainile sale nu vor pati nimic, fapt pentru care i-a transmis vulpii un mesaj clar: "Pe aici nu se trece!". Proprietarul viteazului cocos, Tim Stone, din Shepton Mallet, Somerset, povesteste: "Dormeam, cand, dintr-o data, am auzit un zgomot. Am iesit afara sa vad ce se intampla. Erau pene si blana peste tot. Am auzit apoi un schelalait, dupa care am vazut vulpea dandu-se inapoi. in schimb, cocosul se invartea ca un boxer dupa un meci castigat si canta ca un nebun. Nu cred ca vulpea se va mai intoarce pe aici". Cocosul a fost numit Coburn dupa personajul interpretat de John Wayne in filmul True Grit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite