CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orasul austriac Fucking ramane mereu fara indicatoare Primarul unui oras austriac numit Fucking le-a cerut turistilor britanici sa inceteze sa mai fure indicatoarele cu numele orasului. Siegfried

Orasul austriac Fucking ramane mereu fara indicatoare
Primarul unui oras austriac numit Fucking le-a cerut turistilor britanici sa inceteze sa mai fure indicatoarele cu numele orasului. Siegfried Hauppl spune ca oraselul atrage intotdeauna atentia turistilor care trec pe langa Salzburg, din cauza semnificatiei pe care o are numele sau in limba engleza. Cei mai multi turisti se opresc si se fotografiaza in fata indicatorului cu numele orasului, dar unii il fura pur si simplu. "Anul trecut am supus la vot daca schimbam numele orasului si s-a decis sa-l pastram. Pana la urma, Fucking exista de 800 de ani, cand probabil domnul Fuck sau familia Fuck s-a stabilit in regiune. Terminatia "ing" a fost adaugata ulterior si inseamna "asezare"", a spus primarul.

Victoria Beckham nu a citit niciodata o carte
Cantareata Victoria Beckham, alias Posh, a declarat ca nu a citit niciodata o carte, relateaza site-ul Ananova. Sotia fotbalistului David Beckham a declarat jurnalistilor spanioli ca prefera revistele si muzica, chiar daca este autoarea unei carti autobiografice. "Nu am citit niciodata vreo carte. Nu am avut timp. Prefer sa ascult muzica si sa citesc reviste de moda", a declarat vedeta.

Amendat de zece ori in zece ore
Un tanar saudit a primit 10 amenzi pentru depasirea vitezei maxime legale in timpul unei calatorii cu masina de doar 10 ore, intre orasele Jeddah si Kassim din vestul tarii. Tanarul, care a primit in medie o amenda la fiecare ora, intentioneaza sa-i contacteze pe cei de la Cartea Recordurilor pentru a afla daca "recordul" sau poate fi oficializat. Vitezomanul a declarat ca se grabea sa ajunga la o intalnire importanta in Kassim, fiind intarziat in repetate randuri de politistii care l-au oprit pentru a-l amenda.

Tommy Lee crede ca a ramas steril dupa ce a trecut printr-un aparat cu raze X
Rockerul Tommy Lee se teme ca a ramas steril dupa ce a trecut printr-un aparat cu raze X, intr-un aeroport din Germania, relateaza site-ul Contactmusic. Bateristul de la Motley Crue - cunoscut pentru cerceii si inelele pe care le poarta - s-a saturat atat de tare de faptul ca trebuie sa elimine de pe el tot ceea ce este metal ori de cate ori trece printr-un detector, incat s-a decis sa treaca direct prin masina care scaneaza bagajele calatorilor. "Mi-am spus ca va fi haios sa fac asta. Asa ca m-am aruncat pe banda masinii si am iesit pe partea cealalta. Mi-au spus ca radiatiile emise de astfel de aparate sunt de 30 de ori mai mari decat cele normale. Nu m-am simtit prea bine cand am aflat acest lucru. Probabil ca acum sunt steril de-a binelea", a povestit Tommy Lee.

O femeie este noul bucatar-sef la Casa Alba
Noul bucatar-sef la Casa Alba este o femeie, Cristeta Comerford, de origine filipineza, care se va ocupa de acum inainte de pregatirea dineurilor oficiale oferite de presedintele George W. Bush si sotia sa, Laura, a anuntat duminica presedintia americana. Cristeta Comerford era, deja, din 1995 adjunctul bucatarului-sef de la Casa Alba, Walter Scheib, concediat de Laura Bush in luna februarie, dupa 11 ani in postul respectiv. Comerford, va fi prima femeie care ocupa aceasta functie. Ea a studiat tehnologia alimentatiei la Universitatea din Filipine, dupa care a lucrat la restaurante precum "Le Ciel" din Viena sau "Grand Bistro" si "La Colonnade" din Washington. Este specializata indeosebi "in tehnicile clasice franceze si in bucatariile etnice si americane".

Actrita Eva Longoria a primit prin posta sute de vibratoare
Actrita americana Eva Longoria a fost socata de reactia venita din partea fanilor dupa ce a dezvaluit, intr-un interviu, ca ii plac foarte mult vibratoarele. La scurt timp dupa declaratie, vedeta a primit prin posta sute de astfel de obiecte sexuale. Potrivit Contactmusic, eroina din Desperate Housewives - care a declarat recent ca utilizeaza vibratorul si ca toate femeile ar trebui sa aiba cel putin unul - a fost coplesita de "ajutorul" venit din partea fanilor. "Oamenii mi-au trimis vibratoare in cantitati industriale. Cutii, cutii si iarasi cutii. Le-am dat prietenelor mele", a precizat Longoria.

Au evadat in curtea interioara a inchisorii
Mai multi detinuti dintr-o inchisoare braziliana au petrecut luni de zile planuind o evadare si sapand un tunel in avantul lor spre libertate, doar pentru a descoperi ca iesirea culoarului subteran dadea in curtea interioara a penitenciarului. Potrivit site-ului News, cei 67 de detinuti au constatat cu disperare ca tunelul era cu 30 de centimetri mai scurt decat ar fi trebuit pentru a depasi zidul inchisorii. "Erau atat de frustrati incat am izbucnit toti in ras. Au fost foarte natarai", a declarat unul dintre gardieni.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite