CALEIDOSCOP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria Beckham nu vrea sa fie actrita la Hollywood Victoria Beckham a refuzat un rol intr-un blockbuster de la Hollywood. Producatorii filmului "I Could Never Be Your Woman" s-au oferit sa

Victoria Beckham nu vrea sa fie actrita la Hollywood
Victoria Beckham a refuzat un rol intr-un blockbuster de la Hollywood. Producatorii filmului "I Could Never Be Your Woman" s-au oferit sa construiasca un rol pentru fosta Spice, insa Victoria, care saptamana trecuta a anuntat ca renunta la muzica pop, a decis ca "actoria nu este pentru ea", scrie tabloidul britanic "The Mirror".

Barbatii sunt mai inteligenti decat femeile
Un nou studiu realizat de doi cercetatori britanici arata ca barbatii sunt mai inteligenti decat femeile, concluzie de natura sa reaprinda controversa care exista pe aceasta tema. Studiul realizat de dr. Paul Irwing, lector la Universitatea din Manchester, in colaborare cu Richard Lynn, profesor de psihologie la Universitatea din Ulster, arata ca IQ-ul barbatilor este, in medie, cu cinci puncte mai mare decat cel al femeilor. Lucrarea celor doi argumenteaza ca diferenta de IQ dintre barbati si femei nu trebuie privita ca fiind nesemnificativa. Raportata la populatia mondiala, aceasta inseamna ca exista de trei ori mai multi barbati cu un IQ mai mare de 130 si de 5,5 ori mai multi barbati decat femei cu IQ-ul peste 145. Cercetatorii recunosc faptul ca femeile depasesc in prezent numarul barbatilor in institutiile de educatie de orice nivel, cu exceptia doctoratului.

Oficiul postal "Ray Charles", inaugurat in Los Angeles
Un birou de posta din Los Angeles a fost rebotezat in omagiul legendarului muzician american Ray Charles, decedat in urma cu un an. Biroul, situat in apropierea studiourilor de inregistrari ale starului, a fost inaugurat oficial miercuri, in prezenta a zeci de admiratori ai lui Ray Charles. Presedintele George W. Bush a semnat la 12 iulie un proiect de lege care autorizeaza acest gen de omagiu. Charles, care ar fi implinit 75 de ani la 23 septembrie, a decedat 2004, dupa ce si-a incheiat ultimul album de studiou, "Genius Loves Company", care a obtinut Premiul Grammy pentru cel mai bun album, in februarie. Un muzeu consacrat carierei lui Ray Charles urmeaza sa se deschida, de asemenea, in 2007, in studiourile sale.

Organul genital al unui ministru provoaca scandal in guvernul thailandez
Informatia ca un ministru si-a marit penisul cu o injectie cu silicon a provocat o mica criza de vara in guvernul thailandez. "Care dintre voi a fost, spuneti?", i-a luat la rost premierul Thaksin Shinawatra pe subalternii sai in timpul unei reuniuni a cabinetului. Seful guvernului a opinat ca problema "a afectat reputatia cabinetului sau deoarece stirea va face inconjurul lumii". "Nu vreau ca lumea sa creada ca membrii cabinetului sunt obsedati de astfel de lucruri", a spus Shinawatra. Nu numai ca nu a reusit sa afle cine si-a facut "rusinoasa" operatie, dar va da si prilej de bancuri. Ministrul adjunct al sanatatii publice, Anutin Charnveerakul, declara pentru presa la incheierea reuniunii ca toti ministrii au stat cu picioarele stranse pe scaun in timpul perdafului aplicat de premierul Shinawatra. Premierul thailandez, fost colonel de politie, multimilionar si lider al partidului nationalist Thai Rak Thai, se confrunta in prezent cu o popularitate oscilanta, ca urmare a imaginii sale autoritare. O popularitate care depinde foarte mult de situatia economica a tarii si de seriozitatea executivului, foarte fragila din cauza numeroaselor scandaluri.

O menajera hoata o acuza de rautate pe sotia lui Robert de Niro
O menajera din New York, acuzata ca a furat din casele mai multor celebritati pentru care lucra, a afirmat ca a furat de la sotia lui Robert de Niro pentru ca aceasta era rea si voia sa se razbune pe ea. Potrivit documentelor judiciare date publicitatii saptamana aceasta, Lucyna Turyk-Wawrynowicz, in varsta de 35 de ani, a marturisit politiei ca a furat bijuterii si haine apartinandu-i sotiei lui Robert De Niro, Grace Hightower, si actritei Candice Bergen. "Daca m-ar fi tratat mai bine, cu mai mult respect, probabil ca nu as fi actionat astfel", a declarat femeia politiei. "Este rea. Daca domnul De Niro ar sti cat de rau se poarta cu copiii lui, ar parasi-o", a adaugat menajera. Lucyna Turyk-Wawrynowicz a fost inculpata pentru ca i-a furat o pereche de cercei cu diamant in valoare de 95.000 de dolari sotiei lui De Niro si o haina de piele de o mie de dolari actritei Candice Bergen. Femeia precizeaza ca nu s-a atins de bunurile actritei Isabella Rossellini, pentru care, de asemenea, lucra, pentru ca aceasta o trata bine. Menajera a fost arestata in iunie, in urma unei perchezitii la domiciliul sau din Queens, New York, cand s-au gasit mai multe dintre lucrurile furate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite