Byron&Co au pregătit o seară de rock

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii care au aşteptat acest proiect muzical, intitulat Byron, au acum ocazia de a cumpăra de pe piaţă primul material discografic al trupei, "Forbidden Drama". Albumul este unul rock, care nu

Fanii care au aşteptat acest proiect muzical, intitulat Byron, au acum ocazia de a cumpăra de pe piaţă primul material discografic al trupei, "Forbidden Drama". Albumul este unul rock, care nu poate fi încadrat în categoria muzică "locală" datorită soundului deosebit.

Trupa cântă încă de anul trecut şi a susţinut concerte în diverse cluburi şi la festivaluri de gen, în cadrul cărora au fredonat coveruri reuşite de la artişti ca Peter Gabriel, Gorillaz sau Noir Desir. Între timp, cei cinci membri ai formaţiei au adunat piese pentru acest album de debut.

Solistul trupei, Dan Byron, a cântat şi s-a perfecţionat în mai multe trupe rock româneşti, precum Urma, Kumm sau Agathodaimon. Din formaţie mai fac parte: 6 Fingers (clape, chitară, voce), Costin Oprea (chitară), Cristi Mateşan (tobe) şi Gyergyay Szabolcs (bas).

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite