Bush este încrezător în capacitatea economiei americane de a depăşi criza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele american George W. Bush a anunţat astăzi că guvernul său depune eforturi pentru a reduce impactul crizei financiare asupra economiei americane şi şi-a exprimat încrederea în

Preşedintele american George W. Bush a anunţat astăzi că guvernul său depune eforturi pentru a reduce impactul crizei financiare asupra economiei americane şi şi-a exprimat încrederea în capacitatea pieţelor financiare de a face faţă pe termen lung "ajustărilor" în curs, relatează AFP, AP şi Xinhua.

"Pe termen scurt, ajustările suferite de pieţele financiare ar putea fi dureroase, atât pentru persoanele care îşi fac griji pentru investiţiile lor, cât şi pentru angajaţii firmelor afectate", a declarat liderul american. "Dar, pe termen lung, sunt încrezător în faptul că pieţele noastre sunt flexibile şi capabile să se adapteze acestor ajustări", a declarat George W. Bush într-o conferinţă de presă la Casa Albă, susţinută în compania preşedintelui ghanez John Kufuor.

"Depunem eforturi pentru a reduce perturbările şi impactul acestor desfăşurări evenimente de pe pieţele financiare asupra restului economiei", a subliniat preşedintele american.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite