Bunica bate toba târziu, în noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai iubite trupe din România ne va ţine treji în această noapte cu refrene celebre ale unor melodii ca "Dimineaţa pe răcoare", "Bunica bate toba", "Everybody in the casa

Una dintre cele mai iubite trupe din România ne va ţine treji în această noapte cu refrene celebre ale unor melodii ca "Dimineaţa pe răcoare", "Bunica bate toba", "Everybody in the casa mare".

Băieţii vor susţine un concert în Piaţa Constituţiei, unde bucureştenii sunt invitaţi cu mic, cu mare pentru a sărbători zilele oraşului. Alături de Zdob şi Zdub, în noaptea în care Bucureştiul se aniversează, va mai participa şi trupa Proconsul.

Trupa din Republica Moldova a înregistrat primul album, "Hardcore Moldovenesc", la sfârşitul anului 1996, iar un an mai târziu au distribuit materialul discografic în limba română.

De atunci, Zdob şi Zdub a câştigat mii de fani în România, şi au fost o prezenţă nelipsită din topurile muzicale. După anul 2000, membrii trupei au fost promovaţi în Europa, şi au ajuns să împartă scena diverselor festivaluri cu artişti de talie internaţională (Suzanne Vega, Guano Apes, Therpapy, Oasis).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite