"Bună, sunt Dan Matei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Lăscărescu şi Dan Şucu îşi botează copilul

Dan Matei are două luni şi câteva zile, este voinic, vesel, mâncăcios şi cuminte şi reprezintă cea mai mare fericire a cuplului Dan şucu, preşedinte Mobexpert, şi Diana Lăscărescu, redactor-prezentator ştiri la TVR. Băieţelul a venit pe lume la 3 august şi din primele clipe de viaţă a fost vioi şi frumuşel, lucru de care tatăl său, care mai are două fete din căsnicia anterioară, este foarte mândru.
La sfârşitul săptămânii viitoare, exact în ziua sărbătoririi Sfintei Cuvioase Parascheva, Dan Matei va trăi un moment important al vieţii sale de creştin şi va lua parte la prima sa petrecere. Sâmbătă, 14 octombrie, el va fi botezat la Biserica Sf. Spiridon cel Vechi, iar la petrecerea care va urma şi care se va ţine la Vila Lac 1, sunt invitaţi rude, dar şi prieteni apropiaţi. Părinţii au avut ideea originală ca invitaţia la botez să nu fie una clasică, albă sau bleu, cu fundiţe şi floricele, ci să aibă forma unei fotografii cu micuţul Dan Matei, care poartă prenumele tatălui său, plus pe cel preferat de mama sa. Textul invitaţiei este "conceput" ca şi cum juniorul şucu participă intens la organizarea botezului său şi este scris, ca atare, într-o notă specifică vârstei sale: "Bună, sunt Dan Matei şi de abia am venit pe lume. Cred că mama şi tata sunt foarte încântaţi pentru că zâmbesc tot timpul. Ce să vă mai spun că, în rest, nu prea înţeleg eu multe aşa că vă aştept pe data de 14 octombrie pentru a lua parte la creştinizarea mea şi pentru a petrece împreună."
PS. "Nu mai am colici şi promit că o să încerc să nu adorm!", ne încurajează micuţul "Leu" născut în aceeaşi zi de 3 august în care şi Mihaela Rădulescu îşi serbează ziua de naştere.Naşii lui Dan Matei sunt Cornelia şi Constantin Slave, sora şi cumnatul lui Dan şucu, cei care au participat în aceeaşi calitate şi la logodna Dianei cu Dan. În premieră pentru ziarul Adevărul, părinţii micuţului au recunoscut că s-au logodit în luna iulie, cu o lună înainte de venirea pe lume a băieţelului lor. Ceremonia a avut loc la aceeaşi biserică Sf. Spiridon cel vechi, unde va fi botezat Dan Matei, şi a fost oficiată de părintele Iordache, cel care-l va creştina şi pe juniorul şucu. Diana şi Dan şi-au dorit ca logodna lor să fie un eveniment discret, de familie, aşa că taina mersului la altar, ca un cuplu care aşteaptă primul copil, a fost bine păstrată. Până acum. Tot ca un eveniment de familie este văzută şi sfânta ceremonie care va avea loc peste o săptămână. Atâta doar că părinţii fiind persoane publice, pe lista de invitaţi nu au cum să nu se regăsească nume importante, de la oameni politici, la oameni de afaceri şi vedete de televiziune. Colegii părinţilor lui Dan Matei se vor bucura alături de aceştia

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite